Cnm ben yersem tam yiyorum o yüzden az ve sağlıklı beslenemiyorum

bana eşim Doğumdan bir gün sonra göbeğinde kaldı dedi şaka gibi! Şimdi gitti çok şükür. Diyet yapamam beslemem gereken bir bebek var dedim sustu. Şu an feministim her şey biz kadınlarda. Oğlum az önce diyor ki babasına bakıp. Annem çalışıyor babam da rahatça uyuyor. Çocuk bile farkında
Benim de kimsem yoktu. Eşim vardı tek. Önce çift kişilik oda da kaldım. Sonra eşim var diye tantana etti diğer hasta yakınları. Biz bakarız sana da dediler

sonra tek kişilik yaptık odayı. Bir ara eşim işe gitti hatta Allah yardım ediyor rahat ol yeter.benim bir de geride evladım vardı. Çok kolay oldu doğumumda. İnş seninde öyle olur. Rahat ol yeter.
Aklımdaydın cnm doğurmuşsun hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Benim ilk çocuğumda berbattı bunda iyiyim şükür. Herşeyi denemiştim onda zamanla kendiliğinden geçti. Geçmiş olsun sana da
Sancı anında bile dönebilir. Dönmesi için hareketler var araştırıp kendini yormadan yapabilirsin
Onu bebek belirler cnm. Birini emdi ve baktın daha aranıyor diğerini de vereceksin. Benim iki çocuğumda ikisini emdi. Baktın biriyle doydu diğerini vermezsin bir daha ki emmede hangisini emdiyse onu emzirip diğerine geçersin.