2021 Şubat Anneleri

İki gün olacak normal yapalı iyileştim sayılır çok rahat sakın korkma

Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Canım bence doktora git. Bebeğin kalp atışları da önemli. Biz sancı çekiyoruz ama içerde bebek iyi mi değil mi anlamak zor. Hastanede ben açılmayı beklerken sıcak duşa girdim çok iyi geldi ebeler masaj yaptı çok ilgilendiler sağ olsunlar

Canım doğum başlamış gibi. Allah bir avazda kurtarsın
Aaa canım sende mi doğurdun Allah' analı babalı büyütsün inşallah bilmiyordum şimdi gördüm 🙏

İki gün önce karnımdaydı bu kara oğlann çok saçlı doğdu inanamadım 🙀 sütüm geliyo mu gelmiyor mu anlamıyorum ben. Çişini yapıyor rengi de çok koyu değil. Geliyordur di mi? Ooff endişeliyim
Benim kızda çok saçlı aynı senin oğlanın saçları gibi  ama dökülüyor değil mi sonradan o saçlar 🤔

Evde göğsüm açık dolaşıyorum resmen çamaşır değmesine izin vermiyorum krem önerisi olan varsa deneyim 😔
IMG_20210217_163434.webp
bu kremden kullanıyorum canım boyu küçük ama etkili

36.haftada sani oluyormuydu sende ?? Dun 1 saat sanci cektim gecti

Aynen canım benim 35 36 haftada baya sancılarım oluyodu ama aniden giriyodu bi keresinde baya 10 dk ya kadar düşmüştü arası ama doktorum doğum sancısı aniden girmez hafif hafif dozu artar demişti tabi herkesin farklıdır 🙄🤗

Doğum yakin ya pembe lekeler gelebilir diyordu internette ben bakmistim belki sen fazla hareket etmissindir bugun bebis ondan az gelmistir hareketleri yinede sen takip et ama cok endise etme cnm

Lekelenme ilişki sonrası olduğu için ondan kaynaklıdır diyorum bir daha gelmedi çünkü
Bebişim de ufak ufak hareketler ediyor ama mesela dün daha aktifti 🙄

Benimki de öyle daha az ve şiddeti hafif hareketlerinin.
doktorum hareketlerinden şüphe edersen solunda dönüp 5 kez hareketini say diyor. gün içinde hiç şüpheye düşmüyorum ama hissettiğimden değil içime kurt düşmüyor sağlıklıdır diye 🙃 dün akşam yattığımda baktım hareket etmiyor neredeyse 1 saat oldu (belki de uyuyordu) ittirdim bende sağlı sollu 😅 5 hareketi tamamladık sonra uyudum :)

Valla bende 5 hareket diye saymıyorum ama biraz kıpırdasa rahat ediyorum yinede
Bide bugün çok toplanıyor galiba

Kızlar benim bebik gelmiyo 39+3 deyiz dün doktora gittim minik sancılar çıktı, doktor gelmezse haftaya perşembe suni sancı vercem dedi. Buarada kilosu da 3150 ama suyun çok fazla 3 kilo anca doğar dedi doktor, az değil mi dedim doğum kolay olur böyle daha iui dedi. Gündüz çok iyiyim ama geceleri çok kötü geçiyor 2 gecedir kusarak uyanıyorum mide asidim genzime kaçıyor çok sıkıntılı olmaya başladı bu süreç inş Bi an evvel gelir artık kızım:(

Gözün aydın canım kavuşmuşsun bebeğine 🥰
Çok şükür canım geldi oğluşum 🥰 Emzirme doyurma ve uyutma telaşelerindeyiz şimdi. Çok şükür emiyor güzel güzel ama bırakmak istemiyor sürekli memede kalsın 🙈 Doymuyor da yavrum mama verdim bugün 😞 Gazımız da var. Velhasıl uykusuz geceler başladı gazamız mübarek olsun 😅 Sen nasılsın?
Eki Görüntüle 2785026 bu kremden kullanıyorum canım boyu küçük ama etkili
Ben de kullanıyorum yara izim yok ama şu ilk memeyi tuttuğundaki acı yok mu canım gidiyor. Kremi sürdükten sonra emzirirken siliyor musun?

Kızlar benim bebik gelmiyo 39+3 deyiz dün doktora gittim minik sancılar çıktı, doktor gelmezse haftaya perşembe suni sancı vercem dedi. Buarada kilosu da 3150 ama suyun çok fazla 3 kilo anca doğar dedi doktor, az değil mi dedim doğum kolay olur böyle daha iui dedi. Gündüz çok iyiyim ama geceleri çok kötü geçiyor 2 gecedir kusarak uyanıyorum mide asidim genzime kaçıyor çok sıkıntılı olmaya başladı bu süreç inş Bi an evvel gelir artık kızım:KK43:
Benimde dururumum sizinkine benziyor, ptesi muayenede hala gelmeye niyeti yoktu, haftaya ptesi yine ayni şekilde olursa suyunu açmayi düşünebiliriz dedi. Dün gece sancilarim oldu baya, akşam çok ayakta kaldim belki ondan oldu. Bol merdiven yürüyüş devam, kolay doğumlar diliyorum sizede

1.5 yaşında oğlum var bebek de olunca annem 20 gündür gece gündüz benimle. Gece büyük oğlum da çok uyanıyor eşim onunla uyuyor bende bebekle uyuyorum. Annem de gündüz işlerde yardımcı oluyor . Ama yetiyor mu diye sorarsan yetmiyor. Sağolsun kayinvalidem de hiç gidip gelmiyor , büyük oğlumu da alıp oyalamıyorlar . Baya zorlaniyorum hele annem giderse napcam bilmiyorum .
Benimki 3.5 yayında olduğu halde zorlanıyorum sabah birbirlerini uyandırıyorlar bu hafta görümcem bende ama oda küçük daha sabahları bi saatcik uyusam yetiçek, şükür pazartesi annem gelicek oğlumu kayınvalidem götürmek istiyor ama bizimki evden çıkmak istemiyor allah yardımcımız olsun

Back
X