2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Peki belirtiniz tam neydi bnim üçüncü gun kadr bsey yoktu hiç snra kasıkta adet sancısı ve ufak tefek batmalr başladı sanki ilaç etkisi diil olsa baştan beri olurdu diorm bn ya
Benim lekelenme dışında bir belirtim olmadı sadece dün akşam kasığım çok agırdı uykumdan uyandım başka hiçbir belirtim yok

Dozun ne canım? İnşaAllah hayırlı sonuçlar alırsın

Benim lekelenme dışında bir belirtim olmadı sadece dün akşam kasığım çok agırdı uykumdan uyandım başka hiçbir belirtim yok
Yaa inşallah bzde olumlu olur yoksa hemen ikinci içinde gidemem şuan ck stres yaparım alalhm yardım etsin bzlerede insalalh szde sağlıkla devam etsin guzl günlerini görün insalalh hepsi ayrı stresli

Ay yok artık kendi evlatlarına da yapmazsın ya ne değişik insanlar var şu hayatta
Görüşmüyoruz bir yıldır bide ince dusunduk seslenmedm alttan aldık die yalnlar söylediler arkamızdan öle üzüldüm ki amh 0,03 oldu birden adetm kesilecek oldu acil ailemden para aldım yaptrdim düşünün o yüzden öle muhtacimki tutmasına esimlede tartışır olduk ister istemez ayrılmanız istediler olmadı die neler neler oda sildi özür dilemedikçe grusmucz dedi ne dilicekler öle ahlaksizliklari var ki bnim annannem dedem babannem bile o yslarda kmseye öle şeyler yapmadı dusunmediler ck ağrıma gitti çok yiprandik şükür evimz qrabamz vr olmadı satr yaparz diorz ama çok zor rabbim ins verir

İnşallah güzel haberi alırsın hayırlısıyla, neden kötü olmayı seçer insanlar bilinmez.

Yaa inşallah bzde olumlu olur yoksa hemen ikinci içinde gidemem şuan ck stres yaparım alalhm yardım etsin bzlerede insalalh szde sağlıkla devam etsin guzl günlerini görün insalalh hepsi ayrı stresli
İnşallah olumlu olur sizin de stres oluyor stres hep var Allah cümlemize yardımcı olsun çok zor bir süreç gerçekten

İnşallah güzel haberi alırsın hayırlısıyla, neden kötü olmayı seçer insanlar bilinmez.
Bilmiyorum öyle çok ugrastimki inanın 5yilmi verdim her seylerine sabrettim sustum grmemezden geldim eşim ii olan uzullmesn die piskolojm bozuldu üç yıl kaygı problemi yasadm ve su bile zor ictm sadece crbayla beslendm syledim bunu onlara anlarlar die ama ne dnlediler ne yüzüme baktılar ve çocukta düşünemedim bu yüzden düşünün ÇEDe yemedgm için FSh yükselmis tedaviyle kaldım onuda kaybettm işte

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…