- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.101
Orda bir güzel 2.çizgi vaaaar. Maşallah, sıkı sıkı tutunsunlar inşallahBen test yaptım dayanamayıp sanırım çok silik bi çizgi var yada ben öyle olsun istiyorumbi bakın kızlar sizce de varmı silik çizgi
Ayyy aynısı bana oldu , zeynep teyze siz de neden kardesim gibi bebek yok diyeİnsanın arkadasida kalmio muhabbet etcek bişey kalmio cnku onlr bebeklerinde bahsedio ii olan kırmamak içinde konuşmuyor hatta büyüye cocuklr bana demişti senin bebeğin neden yok die öyle zor ki
Peki belirtiniz tam neydi bnim üçüncü gun kadr bsey yoktu hiç snra kasıkta adet sancısı ve ufak tefek batmalr başladı sanki ilaç etkisi diil olsa baştan beri olurdu diorm bn yaAmin inşallah
Ya çok kötü degilmi kürtaj olmustm ve olmuyrdu yine öle kötü oldumki bn çok etkilendgmden olmadı zatebAyyy aynısı bana oldu , zeynep teyze siz de neden kardesim gibi bebek yok diye
Tabi çok kötü insan biriey diyemiyor gözleri doluyor .. benim bir de patavatsız arkadaslarım vardı asla unutmucam onun yaptığınıYa çok kötü degilmi kürtaj olmustm ve olmuyrdu yine öle kötü oldumki bn çok etkilendgmden olmadı zateb
Benim lekelenme dışında bir belirtim olmadı sadece dün akşam kasığım çok agırdı uykumdan uyandım başka hiçbir belirtim yokPeki belirtiniz tam neydi bnim üçüncü gun kadr bsey yoktu hiç snra kasıkta adet sancısı ve ufak tefek batmalr başladı sanki ilaç etkisi diil olsa baştan beri olurdu diorm bn ya
Çok teşekkür ederim aminHayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bu da patavatsızlık ama yaİnsanın arkadasida kalmio muhabbet etcek bişey kalmio cnku onlr bebeklerinde bahsedio ii olan kırmamak içinde konuşmuyor hatta büyüye cocuklr bana demişti senin bebeğin neden yok die öyle zor ki
Yaş kaçtı canım19taneydi 18i 5.gune geldi
Dozun ne canım? İnşaAllah hayırlı sonuçlar alırsınBugün gonal f ile başladım ilk denemem olacak :) Süreç hakkında çok cahilim ama araştırdıkca da stres yapıyorum gibi geliyor bu yüzden araştırmıyorum şimdilikhepimizin hakkında hayırlısı olsun
Yani demekki evde konuşulmuş ki 4-5yasndaki çocuk bunu dio belki öğretildi bilemiyorum insanlar acımasız kimi dikkt ederken kimi nasıl can yakariz derdinde malesefBu da patavatsızlık ama ya
Yaa inşallah bzde olumlu olur yoksa hemen ikinci içinde gidemem şuan ck stres yaparım alalhm yardım etsin bzlerede insalalh szde sağlıkla devam etsin guzl günlerini görün insalalh hepsi ayrı stresliBenim lekelenme dışında bir belirtim olmadı sadece dün akşam kasığım çok agırdı uykumdan uyandım başka hiçbir belirtim yok
Ah benim kaynanam kayın babam eltim kocası cocuklri ve goumcem bı bilseniz yaptıklarını rabbim gönüllerince göre versin bni mahvettilerTabi çok kötü insan biriey diyemiyor gözleri doluyor .. benim bir de patavatsız arkadaslarım vardı asla unutmucam onun yaptığını
Ay yok artık kendi evlatlarına da yapmazsın ya ne değişik insanlar var şu hayattaAh benim kaynanam kayın babam eltim kocası cocuklri ve goumcem bı bilseniz yaptıklarını rabbim gönüllerince göre versin bni mahvettiler
Görüşmüyoruz bir yıldır bide ince dusunduk seslenmedm alttan aldık die yalnlar söylediler arkamızdan öle üzüldüm ki amh 0,03 oldu birden adetm kesilecek oldu acil ailemden para aldım yaptrdim düşünün o yüzden öle muhtacimki tutmasına esimlede tartışır olduk ister istemez ayrılmanız istediler olmadı die neler neler oda sildi özür dilemedikçe grusmucz dedi ne dilicekler öle ahlaksizliklari var ki bnim annannem dedem babannem bile o yslarda kmseye öle şeyler yapmadı dusunmediler ck ağrıma gitti çok yiprandik şükür evimz qrabamz vr olmadı satr yaparz diorz ama çok zor rabbim ins verirAy yok artık kendi evlatlarına da yapmazsın ya ne değişik insanlar var şu hayatta
İnşallah güzel haberi alırsın hayırlısıyla, neden kötü olmayı seçer insanlar bilinmez.Görüşmüyoruz bir yıldır bide ince dusunduk seslenmedm alttan aldık die yalnlar söylediler arkamızdan öle üzüldüm ki amh 0,03 oldu birden adetm kesilecek oldu acil ailemden para aldım yaptrdim düşünün o yüzden öle muhtacimki tutmasına esimlede tartışır olduk ister istemez ayrılmanız istediler olmadı die neler neler oda sildi özür dilemedikçe grusmucz dedi ne dilicekler öle ahlaksizliklari var ki bnim annannem dedem babannem bile o yslarda kmseye öle şeyler yapmadı dusunmediler ck ağrıma gitti çok yiprandik şükür evimz qrabamz vr olmadı satr yaparz diorz ama çok zor rabbim ins verir
İnşallah olumlu olur sizin de stres oluyor stres hep var Allah cümlemize yardımcı olsun çok zor bir süreç gerçektenYaa inşallah bzde olumlu olur yoksa hemen ikinci içinde gidemem şuan ck stres yaparım alalhm yardım etsin bzlerede insalalh szde sağlıkla devam etsin guzl günlerini görün insalalh hepsi ayrı stresli
Hiç üzülmeyin ya rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün hepimizin çekmeyen anlamıyor malesefYani demekki evde konuşulmuş ki 4-5yasndaki çocuk bunu dio belki öğretildi bilemiyorum insanlar acımasız kimi dikkt ederken kimi nasıl can yakariz derdinde malesef
Bilmiyorum öyle çok ugrastimki inanın 5yilmi verdim her seylerine sabrettim sustum grmemezden geldim eşim ii olan uzullmesn die piskolojm bozuldu üç yıl kaygı problemi yasadm ve su bile zor ictm sadece crbayla beslendm syledim bunu onlara anlarlar die ama ne dnlediler ne yüzüme baktılar ve çocukta düşünemedim bu yüzden düşünün ÇEDe yemedgm için FSh yükselmis tedaviyle kaldım onuda kaybettm işteİnşallah güzel haberi alırsın hayırlısıyla, neden kötü olmayı seçer insanlar bilinmez.
İnşallahGörüşmüyoruz bir yıldır bide ince dusunduk seslenmedm alttan aldık die yalnlar söylediler arkamızdan öle üzüldüm ki amh 0,03 oldu birden adetm kesilecek oldu acil ailemden para aldım yaptrdim düşünün o yüzden öle muhtacimki tutmasına esimlede tartışır olduk ister istemez ayrılmanız istediler olmadı die neler neler oda sildi özür dilemedikçe grusmucz dedi ne dilicekler öle ahlaksizliklari var ki bnim annannem dedem babannem bile o yslarda kmseye öle şeyler yapmadı dusunmediler ck ağrıma gitti çok yiprandik şükür evimz qrabamz vr olmadı satr yaparz diorz ama çok zor rabbim ins verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?