- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.121
Evet malesef inşallahİnşallah olumlu olur sizin de stres oluyor stres hep var Allah cümlemize yardımcı olsun çok zor bir süreç gerçekten
Evet malesef inşallah qratmasn daha fazlaHiç üzülmeyin ya rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün hepimizin çekmeyen anlamıyor malesef
İnşallah bebişin sana tutunur kendileri sana muhtac olup cocugu gster diye yalvarırılar Allah ıslah etsin böyleleriniGörüşmüyoruz bir yıldır bide ince dusunduk seslenmedm alttan aldık die yalnlar söylediler arkamızdan öle üzüldüm ki amh 0,03 oldu birden adetm kesilecek oldu acil ailemden para aldım yaptrdim düşünün o yüzden öle muhtacimki tutmasına esimlede tartışır olduk ister istemez ayrılmanız istediler olmadı die neler neler oda sildi özür dilemedikçe grusmucz dedi ne dilicekler öle ahlaksizliklari var ki bnim annannem dedem babannem bile o yslarda kmseye öle şeyler yapmadı dusunmediler ck ağrıma gitti çok yiprandik şükür evimz qrabamz vr olmadı satr yaparz diorz ama çok zor rabbim ins verir
Amin inşallah tutunur bn yine insanlığından vazgeçemem gösteririm öylede salagimki bı bilseniz Allah'a havale ettim sadeceİnşallah bebişin sana tutunur kendileri sana muhtac olup cocugu gster diye yalvarırılar Allah ıslah etsin böylelerini
Zaten göster sen günahlarını at üstüne sen sadece tevekkül et emin ol bebişin olurda iyi olurlar zamanlada düzelir aranız inşallahAmin inşallah tutunur bn yine insanlığından vazgeçemem gösteririm öylede salagimki bı bilseniz Allah'a havale ettim sadece
Coook saol canım benim inşallah cümlemizinki tutunur testi pazartesi yeniden yapayım demi yoksa yarın mı yapsam heyecandan bilemedim şimdiOrda bir güzel 2.çizgi vaaaar. Maşallah, sıkı sıkı tutunsunlar inşallah
İnşallah canım hepimizin tutunur inşallah güzel haberlerle dolar burasıYa kesinlikle var masallh sımsıkı tutunsun insallah
Canım bence hiç moralini bozma bunlar için sen dua et bol bol şuan en önemlisi sağlıkla bebeğini almakGörüşmüyoruz bir yıldır bide ince dusunduk seslenmedm alttan aldık die yalnlar söylediler arkamızdan öle üzüldüm ki amh 0,03 oldu birden adetm kesilecek oldu acil ailemden para aldım yaptrdim düşünün o yüzden öle muhtacimki tutmasına esimlede tartışır olduk ister istemez ayrılmanız istediler olmadı die neler neler oda sildi özür dilemedikçe grusmucz dedi ne dilicekler öle ahlaksizliklari var ki bnim annannem dedem babannem bile o yslarda kmseye öle şeyler yapmadı dusunmediler ck ağrıma gitti çok yiprandik şükür evimz qrabamz vr olmadı satr yaparz diorz ama çok zor rabbim ins verir
Tebrik ederim canım benimde 6 günüm yapsami acaba ya cesaretimde yok amaNormalde doktorum pazartesi yap dedi çıkmazsa bekle carsamba yap dedi yani 7 ve 9 günleri yap dedi ama ben dayanamadım erken yaptım 5 gün bugun
Zor onca yıl önce sabırla olmadı ya olmaz öle böle değiller gercektn konusularak bilelasilamayn insanlar yapack biseyim kalmadı gidip gelmem ama gelip grmek isterler eşim affeder o götürür felan izin veririm ama bn içlerine girip o hale kndimi sokmayı düşünmüyorum öle kötü seler yasadimki üzüntüden tır tır titreyip baylcagm zamanlar oldu yaptklarndn yüzüne bakmadilr gtmem artk gerk yok onlr insana hersyi yapar Allah muhafazaZaten göster sen günahlarını at üstüne sen sadece tevekkül et emin ol bebişin olurda iyi olurlar zamanlada düzelir aranız inşallah
İnşallah bide yakınlarına ev aldm yaklastm öle salagimki insalalh uzağa grcem ama durmucm brdaCanım bence hiç moralini bozma bunlar için sen dua et bol bol şuan en önemlisi sağlıkla bebeğini almak
İnşallah alalhim büyükİnşallah canım hepimizin tutunur inşallah güzel haberlerle dolar burası
Caanımm gözün aydın hadi bakalım Darası bizim başımızaÇok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için
Amin inşallahCaanımm gözün aydın hadi bakalım Darası bizim başımıza
Hem oda dogru ama işte aynı iki bebek bakımı da korkutuyor bazen. Yetişebilr miyizZaten doktorlar hep öyle diyor canım. Riskli de zaten. Ama risk zaten hep var ki yani karnın da 1 bebe de taşısan risktesin 2 bebe de 3 bebe de.. tüp bebek veya normal gebelik fark etmez. Allahtan hayırlısını ve sağlıklısını dilemekten başka yapacak bişeyimiz yok
Zeynep dün gece öyle kötü bir agrım oldu ki sağ tarafta özellikle nefesimi kesti uykudan uyandırdıKızlar pozitif görenler tek taraflı ağrınız oluyor mu ya ? Nasıl bir ağrı bir de
Valla bende önce tereddütte kaldım ama topladım kendimi yaptım rabbim ne emretmişse o olur dedim bakalım yap istersen ama çok takılma sonucaTebrik ederim canım benimde 6 günüm yapsami acaba ya cesaretimde yok ama
Ya bana da arada sağ tarafımdan öyle bir ağrı vuruyor çok değişik . Bu sol tarafımda olan çok değişik dolgunluk hissi var sızlıyor hafif hafif bacağıma vuruyorZeynep dün gece öyle kötü bir agrım oldu ki sağ tarafta özellikle nefesimi kesti uykudan uyandırdı
26 canim aciklanamayan infertilite varYaş kaçtı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?