- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.141
Zeynep üç ay daha diken üstündeyizYa bana da arada sağ tarafımdan öyle bir ağrı vuruyor çok değişik . Bu sol tarafımda olan çok değişik dolgunluk hissi var sızlıyor hafif hafif bacağıma vuruyor
Haklısın canımZeynep üç ay daha diken üstündeyiz
Canım sen söyleyince merak ettim benim transferden 4-5 gün önce baktılar prgesterona ve değer 0,3Tam transfer günü 11 küsür idi doktora lutinus kullanacak mıyım diye sordum hayır 9 üstü gerek yok dedi ve vermedi. Aynen ilaçsız gerçekten rahatmış
Hayırlısı zeynep en son değerin kaçtıHaklısın canımben bugün kan testini yineleyeceğim bakalım akşam olmasını bekliyorum
244 tü canım bugün kaç çıkacak bakalımHayırlısı zeynep en son değerin kaçtı
Hadi hayırlısı inşallah katlanarak artmıştır bizi haberdar et244 tü canım bugün kaç çıkacak bakalım
İnşallah çok zor bir süreç rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı doldursun inşallahozge2126 U Umutlabeklemek tebrik ederim kizlarr ne guzel boyle poztifleri gormek rabbim kucaginiza almayi da nasip etsin inşallahh darisi basimiza
Benim sonuç iyi ilerlemedi malesef martta tekrar deneyeceğim. İnşallah siz kucağınıza alırsınız. Ben hergün evde test yapmıştım kan testine kadarİnşallah devamı gelir kat kat artar bebişlerimiz tutunur bize şimdi ben pazartesini bekleyeyim bi daha yapmak icin degil mi ?
Amiiin amiin inşallahhhİnşallah çok zor bir süreç rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı doldursun inşallah
Değerleriniz kaçtı acabaBenim sonuç iyi ilerlemedi malesef martta tekrar deneyeceğim. İnşallah siz kucağınıza alırsınız. Ben hergün evde test yapmıştım kan testine kadarher gün daha da koyulaşmıştı
Hayirli olsun canim kat kat artar inşallahh244 tü canım bugün kaç çıkacak bakalım
Ederim canımHadi hayırlısı inşallah katlanarak artmıştır bizi haberdar et
Belirtin varmi peki ?Valla bende önce tereddütte kaldım ama topladım kendimi yaptım rabbim ne emretmişse o olur dedim bakalım yap istersen ama çok takılma sonuca
Canm senin ilk denemen miydi ikinci miEvet dondurulmuş canım 5.gün embriyosu 5 gün bugun çift konuldu
Evet çok teşekkürler darısı hepinizin başına inşallah rabbim hepimizin kucağını doldursunUmutla beklemek canım maşallh pozitifi erkenden görenlerden oldun Sağlıkla ilerlesin inşallah
ozge2126 canım senin de değerin çok iyi çıkmış gönlün ferahlamıştır biraz. Her şey yolunda şimdilik
Aminn allah razı olsunEvet çok teşekkürler darısı hepinizin başına inşallah rabbim hepimizin kucağını doldursun
İlk bi kaç gün kaşık agrısı oldu suan sadece bel agrısı var oda ayakta olunca yada oturunca uzanınca yok odaBelirtin varmi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?