- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi mertugce35
- #2.221
Sizin test gününüz ne zmnsizde mi 9 subatta transfer oldunuz benimle aynibende iki gundur sag tarafimda agri var sizde de boyle bisey oldu mu .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin test gününüz ne zmnsizde mi 9 subatta transfer oldunuz benimle aynibende iki gundur sag tarafimda agri var sizde de boyle bisey oldu mu .
Insallah saglikla kucagnza alrsnz3 yıldır istiyoruz ikinci denememdi
İnşallah hepimiz aminInsallah saglikla kucagnza alrsnz![]()
adet agrisi 8.v 9. gun oldu. son iki gundur sag taraf bobrek i agritiyo ve insallah kotu bisey yokttur. .3.gun embiriyosuEvet bende 9 şubatta transfer oldumbazen var adet ağrısı gibi size ne gün verdiler test gününü? 3. gün mü? 5 mi?
pazar ama yasak ne oldugu icin pazartesi yaptiralim diyoruzSizin test gününüz ne zmn![]()
Aynen daha iyi olur insallahpazar ama yasak ne oldugu icin pazartesi yaptiralim diyoruz
Insallah herkeste farkli hicbelirti olmayablr de ins sizinledir bebisnzadet agrisi 8.v 9. gun oldu. son iki gundur sag taraf bobrek i agritiyo ve insallah kotu bisey yokttur. .3.gun embiriyosu
isteyen herkese nasip etsin rabbim insAllah.Aynen daha iyi olur insallahhayirli haberl3rinizi bekliyoruz
Ben varım canımAmin insallah bahcecide tedavi goren var mi suan
Hangi bahcecidesnz ben umut istanbulBen varım canım
Altuniza de cem çelikHangi bahcecidesnz ben umut istanbul
Tşk ederim canım inşallah sanada tüm isteyenlere nasip etsinAy maşallah benim de ilk olacak inşallah nasip olur hayirli olsunn![]()
Ben de ebru hocadayimAltuniza de cem çelik
Hangi asamadasnzAltuniza de cem çelik
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alalım inşallahBen de ebru hocadayim![]()
4.gün transfer oldumHangi asamadasnz
Amin amin insallahHakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alalım inşallah![]()
Heyecanli bekleyis insallah yesil kalbi alirsiniz4.gün transfer oldum
Pazartesi canimİnşallahAmin senin test günün ne zaman ikincisi
Aminn amiiinHeyecanli bekleyis insallah yesil kalbi alirsiniz![]()