- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.301
Ayy hadi hayırlısıKızlar ben de bu kahverengi akıntıya dayanamayıp idrar testi yaptım kaset test hemen çıktı hemen hastaneye gittim kan testi verdim bir buçuk saat içinde çıkacak
Inşallah bakalımAyy hadi hayırlısı11.gündesin sanırım, güzel bir değer çıkacaktır, bekliyoruz haberlerini
Ya gercektenmi eskiden umuttaydi sormadim brn de umutta olur insallah yaaaAy inşallah canım Yok oda umutta oldu benim
İnşallahh pozitif cikarr bugun ne guzel bir suru pozitif cikti senin de cikar inşallahhKızlar ben de bu kahverengi akıntıya dayanamayıp idrar testi yaptım kaset test hemen çıktı hemen hastaneye gittim kan testi verdim bir buçuk saat içinde çıkacak
Bana kesmemi söylemedi progesteronu hem göbekten hem kalçadan vuruluyorum bize haber et mutlakaAkıntısı olup pozitifi gören arkadaşlar siz oksapar vuruluyor musunuz ?oksaparı kes dedi mi doktor?
2 yil once fulyaya alinmisti da bu sefer de ordadir diye dusunup sormadimYa gercektenmi eskiden umuttaydi sormadim brn de umutta olur insallah yaaa
Inşallahİnşallahh pozitif cikarr bugun ne guzel bir suru pozitif cikti senin de cikar inşallahh
Ya cok sevindim insallah hayirli haberler bol bol pozitif haberler alalimmKızlar ben de bu kahverengi akıntıya dayanamayıp idrar testi yaptım kaset test hemen çıktı hemen hastaneye gittim kan testi verdim bir buçuk saat içinde çıkacak
Tamam progestan değil de ben bir de kan sulandırıcı vuruluyorum oksapar onu kesmiş bazı kişiler kahverengi akıntıda forumda okudumBana kesmemi söylemedi progesteronu hem göbekten hem kalçadan vuruluyorum bize haber et mutlaka
InşallahYa cok sevindim insallah hayirli haberler bol bol pozitif haberler alalimm
Yok ben oksapar da kullanıyorum kesmedi ben deTamam progestan değil de ben bir de kan sulandırıcı vuruluyorum oksapar onu kesmiş bazı kişiler kahverengi akıntıda forumda okudum
Canım benim de kesmedi doktorum ben de kullanıyorumTamam progestan değil de ben bir de kan sulandırıcı vuruluyorum oksapar onu kesmiş bazı kişiler kahverengi akıntıda forumda okudum
Insallah guzel dusunun guzel olcak sonu hayirli haberlerMerhaba kızlar benim transferim de 17 şubatta oldu. Bugün 3. gün. Dünden beri en ufak şeyde ağlıyorum. Çok hassaslaştım. İlaçlardan galibaen zor kısım beklemek. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin inşallahInsallah guzel dusunun guzel olcak sonu hayirli haberler
Olur ya orda oldum ben deYa gercektenmi eskiden umuttaydi sormadim brn de umutta olur insallah yaaa
Tamam teşekkürlerCanım benim de kesmedi doktorum ben de kullanıyorum
Yok ben oksapar da kullanıyorum kesmedi ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?