- 14 Mayıs 2019
- 63
- 83
- 38
- 36
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.281
Ben bahçeci umutta görüyorumAmin insallah bahcecide tedavi goren var mi suan
Sonra yine denersin caniimPaylasmayida cok isterdim telefondan dolayımı olmuyor acaba
Ben de israrci olmayi dusunuyorum sansimi deneyeyiimEvet iki canım benim doktorumda önce yok dedi ama ben ısrar edince kabul ettiinşallah tutunur
Bende ebru hanım dayım hangi aşamadasinizBen de ebru hocadayim
Aynen oyle canim bu işler nasip bir de bizim aklimizda henuz tup bebek yoktu asilama diye basladik tup bebege dondu hayirlisi boyleymiş çiktigim yoldan cok memnunum ve cokta umutluyum rabbim inşallah hepimize nasip eder o duyguyuBen 21im de evlendim canım. 1 yıl korunduk sonra denemeye başladık hiç kalamadım gebe. 23 yaşımda guatrım çıktı çok çok erken.. yaşa başa bakmıyor valla bence iyi ki gitmiş canım. Olmayınca olmuyor.. ben taa 28 yaşımda gittim doktora, eşime yalvardım senelerce gitmek istemedi korktu hep.. saçma sapan 7 sene kaybettik. 29umda anne olabildim şükürler olsun
Ne guzel anneligi tatmak nasip olmuş sana bize de nasip olur inşallah o duyguyu o kadar çok merak ediyorum ki hayali boyleyse gercegi nasildir acaba..Bizler dogmamiş cocuklarimizin hasretini cekiyoruz inşallah birgun sagsalim kavuşuruzBen 21im de evlendim canım. 1 yıl korunduk sonra denemeye başladık hiç kalamadım gebe. 23 yaşımda guatrım çıktı çok çok erken.. yaşa başa bakmıyor valla bence iyi ki gitmiş canım. Olmayınca olmuyor.. ben taa 28 yaşımda gittim doktora, eşime yalvardım senelerce gitmek istemedi korktu hep.. saçma sapan 7 sene kaybettik. 29umda anne olabildim şükürler olsun
Ne guzel ayni dr umuz regl bekliyorum ve bazi ilaclara basladik dün dondurulmus transfer icin sizBende ebru hanım dayım hangi aşamadasiniz
Transfer gününü saymazsak 5. Gün daha birde tek embriyo seninde demi çok erken çıktı valla hayırlı olsunKızlar test yaptim cok az silik çıktı yükleyemiyorum resmini
Benim transfer gününü saymazsak beşinci günüm bugünNe guzel ayni dr umuz regl bekliyorum ve bazi ilaclara basladik dün dondurulmus transfer icin siz
Ay masallah hayirli haberlerinizi bekliyorumBenim transfer gününü saymazsak beşinci günüm bugündarısı başına
Evet canm transfer gününüde sayıyorumTransfer gününü saymazsak 5. Gün daha birde tek embriyo seninde demi çok erken çıktı valla hayırlı olsunbende aynı gün transfer oldum cesaret edemiyorum valla çok erken daha diye
Allah sağlıkla ilerlediği günleri de göstersin canımEvet canm transfer gününüde sayıyoruminsalh yanılmamıştır test bende cesaret edemiyordum cikmiycak korkusu vardi cok şükür ikinci çizgi hemen belirlesti
Transfer gününü saymazsak 5. Gün daha birde tek embriyo seninde demi çok erken çıktı valla hayırlı olsunbende aynı gün transfer oldum cesaret edemiyorum valla
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alrsnz insEvet canm transfer gününüde sayıyoruminsalh yanılmamıştır test bende cesaret edemiyordum cikmiycak korkusu vardi cok şükür ikinci çizgi hemen belirlesti
Ay masallah hayirli haberlerinizi bekliyorumtransfer fulya da oluyor dmi
Ay inşallah canım Yok oda umutta oldu benimAy masallah hayirli haberlerinizi bekliyorumtransfer fulya da oluyor dmi
Tesekkur ediyorum canim benim Aynen hiç cesaretim yoktu içimden bi his hep negatif diyordu insalh test yaniltmiyordur beni belirtilerde olunca yapimda bi rahatlim dedimDeli_cimcime canım hayırlı olsun yapayım mi yapmayım mı derken patlattın pozitif sonucu tebrik ediyorum tekrar. Sende pazartesi olmuştun değil mi aynı gün olduk seninle ama ben hiç cesaret edemiyorum
Allah sağlıkla ilerlediği günleri de göstersin canım
Amin hepimizin insalh seninde müjdeli haberini bekliyoruz
İnşallah canımAmin hepimizin insalh seninde müjdeli haberini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?