- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.361
Taze transferimde benim çok belirti var gibiydi ama negatif oldu hepsi ilaçlar ve yumurtaların yeni uyarılmış olması artı yumurtaların yeni toplanmış olması nedeniyle olduğunu şimdi anladımBn tedaviyle hamile kldigimda belirtim çöktü o yüzden arıyorum açıkçasısnra olmadgi hiç bı tedavmde vbelirtim olmadı smdi ne olck bilmiyorum ins vardır
Dün baya vardı benim de geceye doğru kesildi bugün yoktu mesela lekelenme ama yine biraz iş yaptım toz falan aldım banyolari yikadim gelmez yine inşallahBen de lekelenme dışında hiçbir belirti yok
Selam hayırlısı olsun bende dün transfer oldum 1 mart test günüm seninSelam kızlarbugün transfer olan var mı aranızda benimle aynı günleri geriden sayacak olan
Yeni anneleri tebrik ediyorum, geride kalan bizlere de hayırlısını diliyorum
Annemin dördüncü çocuğuyum annem hep derki hepinizin hamileliği farklı farklıydı. Bence bir önceki gebeliklerimize takılıp kalmamalıyız aynı şeyleri yaşamayabilirizBn tedaviyle hamile kldigimda belirtim çöktü o yüzden arıyorum açıkçasısnra olmadgi hiç bı tedavmde vbelirtim olmadı smdi ne olck bilmiyorum ins vardır
Sen de rahat durmuyorsun bacımDün baya vardı benim de geceye doğru kesildi bugün yoktu mesela lekelenme ama yine biraz iş yaptım toz falan aldım banyolari yikadim gelmez yine inşallah
Yok sormadım canim pazartesi sonuca göre artık sorcam normal mi diye sonucum güzel çıkarsa yine inşallahbendede oyle bi agri var iki gundur . doktora veya hemsireye bisey sordunuz mu
Anladım hic belli olmuyor demekki duadan başka yapcak bişey yokTaze transferimde benim çok belirti var gibiydi ama negatif oldu hepsi ilaçlar ve yumurtaların yeni uyarılmış olması artı yumurtaların yeni toplanmış olması nedeniyle olduğ unu şimdi anladım
Hey maşallah kacta kaç olduk kızlar pozitifler el kaldırsınÇıktı kızlar 123
Evet haklısınız sakın kalmya çalışıyorumAnnemin dördüncü çocuğuyum annem hep derki hepinizin hamileliği farklı farklıydı. Bence bir önceki gebeliklerimize takılıp kalmamalıyız aynı şeyleri yaşamayabiliriz
10 gündür ev kendi halinde yerdeki saçlara gözüm takılıyor psikolojim bozuluyordu kayinvalidem yukarı yukarı bak görme dediSen de rahat durmuyorsun bacımotur oturduğun yerde fazla iş yapma
Valla böyle kaynanaya can kurban ya bırak yapsın ne güzel işte Allah ondan da razı olsun sen de keyfine bak10 gündür ev kendi halinde yerdeki saçlara gözüm takılıyor psikolojim bozuluyordu kayinvalidem yukarı yukarı bak görme dedidedim ne güzel akıllar bunlar anne neyse sağolsun bugün geldi süpürdü sildi ben de yardim olsun diye banyoları yıkadım toz aldım.. napim yaa canim iyi hissedince tutamadım kendimi ama azcik kıpırdayınca ayakta durunca bel sırt kazık gibi batıyor sağ taraf bir de ..
10 gündür ev kendi halinde yerdeki saçlara gözüm takılıyor psikolojim bozuluyordu kayinvalidem yukarı yukarı bak görme dedidedim ne güzel akıllar bunlar anne neyse sağolsun bugün geldi süpürdü sildi ben de yardim olsun diye banyoları yıkadım toz aldım.. napim yaa canim iyi hissedince tutamadım kendimi ama azcik kıpırdayınca ayakta durunca bel sırt kazık gibi batıyor sağ taraf bir de ..
Grubumuz bereketli maşallahHey maşallah kacta kaç olduk kızlar pozitifler el kaldırsınAllah arttırsın inşallah hepimize güzel güzel değerler gebelikler bebisler
Ilacla tamamlarsınız sıkıntı yapmayınKizlar 5. Gun progesteron yapmami istemislerdi. Degerim 10 cikti...biraz dusuk ilaclari cogaltilar. O saatten moralim bozuk acikcasi. Butun evi temizledim kafami ancak dagittim...
Ya kayinvalidem bana da dedi gel bende kal ama dedim gerek yok ameliyatlı hasta değilim ben eşim yaptı ilk günler sağolsun çoğu şeyi ben de zaten iki üç gün dinlendikten sonra ayaklandim yemek bulaşık başlamıştım süpürgeye cesaret edemedim bir .. sağolsunlar tabi eksik olmasınlar arada bir de olsa faydaları dokunuyor işte buna şükürValla böyle kaynanaya can kurban ya bırak yapsın ne güzel işte Allah ondan da razı olsun sen de keyfine bakben de annemlerde kalıyorum valla bardak kaldırmıyorum yerinden Allah affetsin üzülüyorum da ama napayım aslında fazla korkuyor bizimkiler yaptırmıyor iş yoksa doktorlar normal hayatınıza dönebilirsiniz diyorlar
Ya ben yemek falan yapmıyorum ya aşırı mutluyum ya hep burda kalmak istiyorum işime geliyorYa kayinvalidem bana da dedi gel bende kal ama dedim gerek yok ameliyatlı hasta değilim ben eşim yaptı ilk günler sağolsun çoğu şeyi ben de zaten iki üç gün dinlendikten sonra ayaklandim yemek bulaşık başlamıştım süpürgeye cesaret edemedim bir .. sağolsunlar tabi eksik olmasınlar arada bir de olsa faydaları dokunuyor işte buna şükür
Ben de bugün artık o gelmeseydi kendim yapacaktım eşime sen de yardim edersin demiştim ama geldi neyse ki sağolsunvalla benim ev de dandiniydi bugün sadece süpürdüm silmedim bile
Tadini çıkar canim öyleyse premses gibiyiz bu ara baya iyiymiş böyleYa ben yemek falan yapmıyorum ya aşırı mutluyum ya hep burda kalmak istiyorum işime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?