- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.381
Aynen öyle yaTadini çıkar canim öyleyse premses gibiyiz bu ara baya iyiymiş böyle
Eşime süpürgeyi çıkarttım bende sonra yerine koydurdum yarın eşim dönecek biz normalde fransadayiz ama ben 9 aralıktan beri buradayım bu işler için .annemler gelse yanıma ıyi olacak ama nasıl olacak 65 yaş üstü babam annemde otobüse binip gelmeye korkar nasil ayarlayacağım bilmiyorum.Ben de bugün artık o gelmeseydi kendim yapacaktım eşime sen de yardim edersin demiştim ama geldi neyse ki sağolsun
Süper sizinki bende transfer oncesi bekleme sürecinde sizin gibiydim ben kendim giderim belki annemlerin yanına sonraki günler de 1saat 15 dakika uzaktalarYa ben yemek falan yapmıyorum ya aşırı mutluyum ya hep burda kalmak istiyorum işime geliyor
Valla anne evi ne güzel ya çok rahatımSüper sizinki bende transfer oncesi bekleme sürecinde sizin gibiydim ben kendim giderim belki annemlerin yanına sonraki günler de 1saat 15 dakika uzaktalar
Valla evimi de temizliğe gelen bir abla var o temizliyor 15 günde bir bu cuma gidip temizleyecek ben evde yokum ordan da yırtttımValla bu transferlerde olan evlere oluyor evler leş
Valla bu transferlerde olan evlere oluyor evler leş
Sen yalnız mi kalacaksın eşin dönünce...hangi ildesin canim annenler hangi ilde bence birileri olsa iyi olurdu yanında iş olarak değil sadece manevi olarak en azındanEşime süpürgeyi çıkarttım bende sonra yerine koydurdum yarın eşim dönecek biz normalde fransadayiz ama ben 9 aralıktan beri buradayım bu işler için .annemler gelse yanıma ıyi olacak ama nasıl olacak 65 yaş üstü babam annemde otobüse binip gelmeye korkar nasil ayarlayacağım bilmiyorum.
Oo sen zaten premsesmissin canim ilerleyen zamanlarımda olmazsa ben de düşünüyorum eve kadın almayı sürekli birilerine minnet edemem.. pazartesi kısmetse işe de başlıyorum artıkValla evimi de temizliğe gelen bir abla var o temizliyor 15 günde bir bu cuma gidip temizleyecek ben evde yokum ordan da yırtttım
Valla en rahatı param rezil olsun ben olacağımaOo sen zaten premsesmissin canim ilerleyen zamanlarımda olmazsa ben de düşünüyorum eve kadın almayı sürekli birilerine minnet edemem.. pazartesi kısmetse işe de başlıyorum artık
Hay maşallah inşallah katlana katlana devam eder annesiKızlar bugün kü değerm 712 çıktı
Rabbim hepinize yaşatsın benimde devam etsin inşallahhHay maşallah inşallah katlana katlana devam eder annesi
Amin kuzum inşallahRabbim hepinize yaşatsın benimde devam etsin inşallahh
Çok güzel çıkmış, hayırlı olsunKızlar bugün kü değerm 712 çıktı
Harika zeynep çok sevindim kaçıncı günündü Bugün maşallah sağlıkla ilerlesinKızlar bugün kü değerm 712 çıktı
Gozunaydin çok guzel artmiş maşallahhhhKızlar bugün kü değerm 712 çıktı
12. Günüm canımm pazartesi çağırdı kese içinHarika zeynep çok sevindim kaçıncı günündü Bugün maşallah sağlıkla ilerlesin
Evet manevi olarak iyi olur bence de diğer transferlerimde yanlızdım bu sefer eşim yanımdaydı belki onunda etkisi olmuştur İzmirdeyim onlar kuşadasında cok uzak değil 1saat 15 dakika bir şekilde buluşmak lazım pandemiden biraz sıkıntı oluyor gidiş geliş annem seni bıraksın bize dedi eşim için ama şimdi pazartesi merkeze gitmek isterim doktorumuz bize bakıyor mu pozitifi görünce yoksa bi süre sonra düzenli artış olursa kese görmeye mi çağırıyor o işler nasıl oluyor?Sen yalnız mi kalacaksın eşin dönünce...hangi ildesin canim annenler hangi ilde bence birileri olsa iyi olurdu yanında iş olarak değil sadece manevi olarak en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?