- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi mertugce35
- #2.401
Çok güzel bak o kadar korkuyordun12. Günüm canımm pazartesi çağırdı kese için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel bak o kadar korkuyordun12. Günüm canımm pazartesi çağırdı kese için
Harika gözün aydın keseyi de sağlıkla görmek nasip olsunKızlar bugün kü değerm 712 çıktı![]()
Maşallah, kat kat artsın inşallahÇıktı kızlar 123![]()
Teşekkürler aminMaşallah, kat kat artsın inşallah
Aminnn, çok teşekkür ederim. sağlıkla inşallah her birimizeDarısı başınıza![]()
Bilmediğiniz bitki çaylarını içmeyin denildi ıhlamuru biliyoruz ama boşverin içmeyinArkadaşlar birşey sorucam ıhlamur zararlımıdır ? Poşet olarak değil ama normal demleme olarak?
Öyle yapıyorum. Anlık gelgitler oluyo. Allah dualarımızı kabul etsinkomedi filmleri izle gülmenin çok olumlu faydaları var tup bebekte ağlayıp bebeğinde kendinide üzme
Çok teşekkür ederimBilmediğiniz bitki çaylarını içmeyin denildi ıhlamuru biliyoruz ama boşverin içmeyin
Teşekkür ederim,sizin de hayırlı olsunSelam hayırlısı olsun bende dün transfer oldum 1 mart test günüm senin![]()
Transfer günüyle beraber 11 gün oluyor bu bile bana çok geç daha erken yaptırsam mı diye düşünmüyor değilimTeşekkür ederim,sizin de hayırlı olsunBana 4 Mart dediler ya çok geç değil mi? 12 gün oluyor sanırım senin 10 gün
Transfer günü sayılmıyor 3.gün embryolarina12.gün veriliyor genelde test günüTeşekkür ederim,sizin de hayırlı olsunBana 4 Mart dediler ya çok geç değil mi? 12 gün oluyor sanırım senin 10 gün
Transfer gününü saymıyorlar kiTransfer günüyle beraber 11 gün oluyor bu bile bana çok geç daha erken yaptırsam mı diye düşünmüyor değilimbenim dondurulmuş 5. Gün çift embriyo senin ?
amin inşallah canım amimÖyle yapıyorum. Anlık gelgitler oluyo. Allah dualarımızı kabul etsin![]()
ohh maşallah artarak devam etsin inşallahKızlar bugün kü değerm 712 çıktı![]()
Belki senin taze transfer diye geç tarihtirTransfer gününü saymıyorlar kibenim 4. Gün embriyosu tek canım. Taze transfer. Ben de o kadar bekleyemem. Muhtemelen 1 martta yaparım gibime geliyor sen erken yaparsan veya ne zaman yaparsan beni de etiketle
![]()
Bende olmadi canim ayni gündeyiz zaten yerleşme kanaması olabilirmiKızlar benimde kahverengi lekelenmem oldu transferin 5. Günü bugün. Çok tedirgin oldum ben ya herkeste mi oluyor bu acaba
Benim de 6. 7. Ve 8. Günler sabahları oldu çok şükür pozitifim inşallah sizin de öyle olurKızlar benimde kahverengi lekelenmem oldu transferin 5. Günü bugün. Çok tedirgin oldum ben ya herkeste mi oluyor bu acaba