2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Teşekkür ederim,sizin de hayırlı olsun ☺️ Bana 4 Mart dediler ya çok geç değil mi? 12 gün oluyor sanırım senin 10 gün
Transfer günüyle beraber 11 gün oluyor bu bile bana çok geç daha erken yaptırsam mı diye düşünmüyor değilim 😂😂 benim dondurulmuş 5. Gün çift embriyo senin ?

Transfer günüyle beraber 11 gün oluyor bu bile bana çok geç daha erken yaptırsam mı diye düşünmüyor değilim 😂😂 benim dondurulmuş 5. Gün çift embriyo senin ?
Transfer gününü saymıyorlar ki😅 benim 4. Gün embriyosu tek canım. Taze transfer. Ben de o kadar bekleyemem. Muhtemelen 1 martta yaparım gibime geliyor sen erken yaparsan veya ne zaman yaparsan beni de etiketle😉

Transfer gününü saymıyorlar ki😅 benim 4. Gün embriyosu tek canım. Taze transfer. Ben de o kadar bekleyemem. Muhtemelen 1 martta yaparım gibime geliyor sen erken yaparsan veya ne zaman yaparsan beni de etiketle😉
Belki senin taze transfer diye geç tarihtir 🙈 25i gibi yapıyım diyorum sağlık ocağında o gün kan tahlili alınıyor ama erken olupta çıkmazsa moralim bozulur diye korkuyorum 😂😂

Back
X