- Konu Sahibi mertugce35
-
- #3.041
İnşallahAmin onlar yüzünden 1 sene doktora gidemedim yine aynı şeyler olucak korkucam diye ama şükür olmadıumarım pozitifi de görürüz
AminYok canım ilk kan verişim ama negatif referans aralığındaBazen çok isteyince bşy oluyor imtihanımız böule rabbim kolay eder inşallah
Merhaba daha önceki konularımda da yer vermiştim. Bir tane oğlum var şu anda 7.5 yaşında. Oğlumdan sonra 4 kere düşük yaptım her düşükten sonra da kürtaj oldum maalesefyasım ilerlediği için artık tüp bebek tedavisine başladık ngs ye embriyo gönderdik. Duruma göre sağlıklı gelenlerden transfer yapılacak embriyolarım donduruldu yani şu anda. Yalnız kafama şu takıldı bu tüp bebek tedavisine başlamadan önce bir 3 ay kadar korunmadan denedik hamilelik olmadı. Normalde ben denediğimde hep ilk ya da ikinci ay hamile kalmıştım tutunmuştu ama sağlıksız olmuştu. Acaba geçirdiğim kürtajlardan ötürü bir sıkıntı mı oldu diye düşünmeye başladım geçen yıl Haziran’da yapılan kürtajımdan sonra çok agrım olmuştu çünkü. Tüp bebek doktorumla konuştum hsg ve histereskopi yaptırsam mı diye transferden önce. Senin rahminde yapışıklık yok dedi. Birsey yaptırman gerekse ben sana söylerdim histereskopilerin çoğu gereksiz yere yapılıyor bazen zararı da olabiliyor dedi yapışma riski gibi.
Bnlri silmedim yaAmin amin inşallah ikinci de kısmet artık bizimde
Ben bu defa yapıcam sanırım cumartesi idrar testi.o negatifi görmek beni daha çok yıkıyor.ardışık transfer oldugum için cumartesi birinin 9 günü birinin 7.günü olucak az da olsa çıkar herhalde8. Günüm test yapsammi alıp idrar Cook kararsızım ve aşırı korkuyorum ya ama cuma sabah test veripde olumsuz sonuç çıkar diede korkuyorum onu 0 görmekte ck üzücü olur napcam ya
Rabbim en yakında saglıklıcana nasip etsin canım nasipten öte yol yok maalesefKızlar maalesef benim ilk denemem negatif oldu. Dün akşam kan verdim ve değerim hiç yükselmemişAllah bilir ama rahim kalp şeklindeydi artık o mu neden bilemiyorum. Biraz toparlanıp dondurulmuş emriyolar ile yola devam edeceğiz..Rabbim aratmadan nasip eder inşallah
O zaman doktorunuzun dedigi gibi yapin iciniz rahat olsun insallah hersey olumlu olur,)Çok sayıda kürtaj olduğum için histereskopiden de korkuyorum aslında. Ama benim durumumda olanlardan hep transfer öncesi histereskopi yapıldığını duyuyorum. Doktorum da gereksiz yapılan her işlemin hamilelik şansını düşürdüğünü söylüyor. Daha önceki doktorum kürtajdan Sonra parça kaldığında hiçbir şey yok diyip beni göndermiştiTesadüfen başladığım şimdiki doktorum tespit etti parça kaldığını ve o parçayı aldırdım. Bir sıkıntı olsa söylerdi herhalde. Biraz yoruldum bu işlerden o nedenle kaygılarım.
Aynen canim dogru yerde tedaviye basladiktan sonra gerisi nasip tabiki sonu guzel olur insallahAmin inşallah hepimiz güzel haberler alalımEvet ana ve lupus testleri yaptırdım ama herhangi bir olumsuz sonuç çıkmadı. Zaten doktorum ilk 2 denemede bağışıklık baskılayıcı ilaç da vermişti. Bu süreç gerçekten nasip meselesi bunu çok iyi anladım. Allah kimi insanlara şartları çok daha zorlu olmasına rağmen hemen bahşediyor kimilerimizin imtihanını da daha uzun tutuyor
Cok guzel canim saglikla devam etsinMerhaba kızlar bugün tekrar kan testi yaptım cumartesi 11. Gün 123 pazartesi 280 çarşamba bugün 600
Canim cok sukur dondurulmuslar var nasip iste insallah birdahakine kucagina almak nasip olsunKızlar maalesef benim ilk denemem negatif oldu. Dün akşam kan verdim ve değerim hiç yükselmemişAllah bilir ama rahim kalp şeklindeydi artık o mu neden bilemiyorum. Biraz toparlanıp dondurulmuş emriyolar ile yola devam edeceğiz..Rabbim aratmadan nasip eder inşallah
Amin amin inşallahRabbim en yakında saglıklıcana nasip etsin canım nasipten öte yol yok maalesef
Canim cok sukur dondurulmuslar var nasip iste insallah birdahakine kucagina almak nasip olsun
Amin inşallah hepimizinki güzel olurCok guzel canim saglikla devam etsinsira kese gormede
Gayet güzel ilerliyor masallah canım.Merhaba kızlar bugün tekrar kan testi yaptım cumartesi 11. Gün 123 pazartesi 280 çarşamba bugün 600
Evet ya level atlama çok zor hele kanı verip beklemekGayet güzel ilerliyor masallah canım.Artık sıra kese ve kalp atışına gelmiş ay leveller hiç bitmiyor bi level bitse diğer level.
Canim cok sukur dondurulmuslar var nasip iste insallah birdahakine kucagina almak nasip olsun
İnşAllah canım benim tevekkül etmek den başka çaremiz yokCanim cok sukur dondurulmuslar var nasip iste insallah birdahakine kucagina almak nasip olsun
Canımgüzel artmış değerinEvet ya level atlama çok zor hele kanı verip beklemektelefondan bakılıyor sonuç bildirimi kaç defa yeniledim sayfayı
Çok güzel hande tebrik ederim hayırlı olsun. Kese için gün verdi mi verdiyse kaçıncı güne denk geliyor transferden sonraMerhaba kızlar bugün tekrar kan testi yaptım cumartesi 11. Gün 123 pazartesi 280 çarşamba bugün 600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?