2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Çok teşekkür ederimdediğiniz gibi inşallah sorun yoktur. Çok sayıda kürtaj olduğum için histereskopiden de korkuyorum aslında. Ama benim durumumda olanlardan hep transfer öncesi histereskopi yapıldığını duyuyorum. Doktorum da gereksiz yapılan her işlemin hamilelik şansını düşürdüğünü söylüyor. Daha önceki doktorum kürtajdan Sonra parça kaldığında hiçbir şey yok diyip beni göndermişti Tesadüfen başladığım şimdiki doktorum tespit etti parça kaldığını ve o parçayı aldırdım. Bir sıkıntı olsa söylerdi herhalde. Biraz yoruldum bu işlerden o nedenle kaygılarım.

Histereskopi rahim cizdirmeyi gerekli gormeyince cogu doktor yapmiyor bazilari istiyor ama rahim cizdirme falan bana da onerildi ama yaptiramayacagim hem maddi olarak ta:s hsg cekildim ama tedavi oncesi
Çok sayıda kürtaj olduğum için histereskopiden de korkuyorum aslında. Ama benim durumumda olanlardan hep transfer öncesi histereskopi yapıldığını duyuyorum. Doktorum da gereksiz yapılan her işlemin hamilelik şansını düşürdüğünü söylüyor. Daha önceki doktorum kürtajdan Sonra parça kaldığında hiçbir şey yok diyip beni göndermişti Tesadüfen başladığım şimdiki doktorum tespit etti parça kaldığını ve o parçayı aldırdım. Bir sıkıntı olsa söylerdi herhalde. Biraz yoruldum bu işlerden o nedenle kaygılarım.

Farklı birkaç doktorla görüştüm aslında tedaviye baslamadan histereskopi öneren de olmuştu içlerinde tekrarlayan kürtajlara bağlı olarak. Ama bu doktorlar da aşırı yoğundu ayrıca tüp bebek laboratuvar şartları çok iyi değilmiş sanırım araştırmıştım. O nedenle şimdiki doktoruma başladım yaklaşımı diğerlerinden biraz farklı.

Kızlar maalesef benim ilk denemem negatif oldu. Dün akşam kan verdim ve değerim hiç yükselmemiş Allah bilir ama rahim kalp şeklindeydi artık o mu neden bilemiyorum. Biraz toparlanıp dondurulmuş emriyolar ile yola devam edeceğiz..Rabbim aratmadan nasip eder inşallah

Yaa üzüldüm canım ilk etapta pozitif bir değer mi almıştın. Ama elinde dondurulmuşun varmış bu senin için bir teselli bence sıfırdan başlamayacaksın inşallah bu sefer olumlu olur

İnşallah bu sefer olumlu olur

Yaa üzüldüm canım ilk etapta pozitif bir değer mi almıştın. Ama elinde dondurulmuşun varmış bu senin için bir teselli bence sıfırdan başlamayacaksın inşallah bu sefer olumlu olur
Yok canım ilk kan verişim ama negatif referans aralığında Bazen çok isteyince bşy oluyor imtihanımız böule rabbim kolay eder inşallah

İnşallah bu sefer olumlu olur
İnşAllah ben hep pozitif baktım ama biraz tedirgin davrandım yemekte oturup kalkmada yattım falan ne bileyim. Çok hassas davrandımikinci de çok daha rahat olacağım ama demekki böule yatmakla dikkat etmekle olmuyor.. Nasip kısmet

Yok canım ilk kan verişim ama negatif referans aralığında Bazen çok isteyince bşy oluyor imtihanımız böule rabbim kolay eder inşallah
Evet canım yaşadıklarımız hep bir imtihan rabbim taşıyamayacağımız imtihanla sınamasın Peki hiç belirti hissediyor muydun olumlu olduğuna dair

Evet canım yaşadıklarımız hep bir imtihan rabbim taşıyamayacağımız imtihanla sınamasın Peki hiç belirti hissediyor muydun olumlu olduğuna dair
Hayır canım oda içimde hep kuşkuydu Ne leke ne ağrı ne sızı Arada gazdan ufak sancı oluyordu. Belirtisiz çok gebelik oluyor dedim.. Gene de olumlu baktım Ben bu zamana kadar öyle rüyalar gördüm ki hep bahar bahçe ama son 2 gecedir test yapıyordum ve negatiftiSanki içime doğmuştu ağlayarak uyandım test yapacağım sabah düşün

Ben de ilk transferimde öyle yaptım bunda daha rahat davrandım tutacak çocuk her türlü tutuyor dediğiniz gibi

Ya arkadaşım İnan çok üzüldüm senin için tek sevincim arkanda embriyonun var olması çok şükür ki sıfırdan başlamayacaksın Ben Dualarımda hep rabbim nasip et rahmime tutunsun sağlıkla doğurup büyütebilelim ama nasip etmediysen de isyan ettirme diyorum. Bunda da bir hayır vardır diyip dua edelim canım

Tabiki öule tabiki rahim de şekilde sıkıntı var. Belki 4.5. Ayında düşecekti erken doğum olacaktı vs.bunlarla telkinde bulunuyorum kendime ama işte..Hani birde istemek olunca işin içinde Rabbım kolay etsin inşallah işlerimizi

Ben de ilk transferimde öyle yaptım bunda daha rahat davrandım tutacak çocuk her türlü tutuyor dediğiniz gibi
Evet ikinci mi sizinde inşallah ikincide sağ salim kucağınıza alırsınız. Evet tutacak bebek tutuyor ben çalışırken tüp bebek yapıp 2 3 gün sonra ta nerelerden işe gelip giden ablaları bilirim. Ama ben baya abarttım sanırım

Evet ikinci denemem inşallah hepimizin kucağı dolar ne diyim biraz rahat olmakta fayda var.

Bagisiklikla ilgili bir test yaptirmis miydiniz peki onda da oyle serum veriliyormus diye duymustum insallah pozitif alrsnz:)
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alalım Evet ana ve lupus testleri yaptırdım ama herhangi bir olumsuz sonuç çıkmadı. Zaten doktorum ilk 2 denemede bağışıklık baskılayıcı ilaç da vermişti. Bu süreç gerçekten nasip meselesi bunu çok iyi anladım. Allah kimi insanlara şartları çok daha zorlu olmasına rağmen hemen bahşediyor kimilerimizin imtihanını da daha uzun tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…