- Konu Sahibi mertugce35
-
- #3.021
Umutsuz olmak yok, güzel şeyler düşünüyoruzBnde beklicm aynn cnm umutsuzum ck zateb
Ücret olarkmi Kayseri acibadm 15bini bulduSiz hangi hastanede yaptırdınız, ne kadar çıktı
Ben de sok olmustum ama olsun geciyir:))ikinci de de bir suru su ictim psikolojik olarak bir turlu gelmedi
Çok teşekkür ederimAllah bağışlasın oğlusunuzuçok geçmiş olsun tekrarlayan düşükler insanı çok yoruyor yapışıklık olsa Dr görürdü diye düşünüyorum doktoruna guvenmiyorsan hemen değiştir hiç bekleme senin kafanın rahat olması gerek.yas ilerlemisse rahim kalınlığı vs hormon dengelerimiz hamilelik için yeterli olmuyir
Çok sayıda kürtaj olduğum için histereskopiden de korkuyorum aslında. Ama benim durumumda olanlardan hep transfer öncesi histereskopi yapıldığını duyuyorum. Doktorum da gereksiz yapılan her işlemin hamilelik şansını düşürdüğünü söylüyor. Daha önceki doktorum kürtajdan Sonra parça kaldığında hiçbir şey yok diyip beni göndermiştiHistereskopi rahim cizdirmeyi gerekli gormeyince cogu doktor yapmiyor bazilari istiyor ama rahim cizdirme falan bana da onerildi ama yaptiramayacagim hem maddi olarak ta:s hsg cekildim ama tedavi oncesi
Çok teşekkür ederimdediğiniz gibi inşallah sorun yoktur. Çok sayıda kürtaj olduğum için histereskopiden de korkuyorum aslında. Ama benim durumumda olanlardan hep transfer öncesi histereskopi yapıldığını duyuyorum. Doktorum da gereksiz yapılan her işlemin hamilelik şansını düşürdüğünü söylüyor. Daha önceki doktorum kürtajdan Sonra parça kaldığında hiçbir şey yok diyip beni göndermişti Tesadüfen başladığım şimdiki doktorum tespit etti parça kaldığını ve o parçayı aldırdım. Bir sıkıntı olsa söylerdi herhalde. Biraz yoruldum bu işlerden o nedenle kaygılarım.
Farklı birkaç doktorla görüştüm aslında tedaviye baslamadan histereskopi öneren de olmuştu içlerinde tekrarlayan kürtajlara bağlı olarak. Ama bu doktorlar da aşırı yoğundu ayrıca tüp bebek laboratuvar şartları çok iyi değilmiş sanırım araştırmıştım. O nedenle şimdiki doktoruma başladım yaklaşımı diğerlerinden biraz farklı.Allah bağışlasın oğlusunuzuçok geçmiş olsun tekrarlayan düşükler insanı çok yoruyor yapışıklık olsa Dr görürdü diye düşünüyorum doktoruna guvenmiyorsan hemen değiştir hiç bekleme senin kafanın rahat olması gerek.yas ilerlemisse rahim kalınlığı vs hormon dengelerimiz hamilelik için yeterli olmuyir
Yaa üzüldüm canım ilk etapta pozitif bir değer mi almıştın. Ama elinde dondurulmuşun varmış bu senin için bir teselli bence sıfırdan başlamayacaksın inşallah bu sefer olumlu olurKızlar maalesef benim ilk denemem negatif oldu. Dün akşam kan verdim ve değerim hiç yükselmemişAllah bilir ama rahim kalp şeklindeydi artık o mu neden bilemiyorum. Biraz toparlanıp dondurulmuş emriyolar ile yola devam edeceğiz..Rabbim aratmadan nasip eder inşallah
İnşallah bu sefer olumlu olurKızlar maalesef benim ilk denemem negatif oldu. Dün akşam kan verdim ve değerim hiç yükselmemişAllah bilir ama rahim kalp şeklindeydi artık o mu neden bilemiyorum. Biraz toparlanıp dondurulmuş emriyolar ile yola devam edeceğiz..Rabbim aratmadan nasip eder inşallah
Yok canım ilk kan verişim ama negatif referans aralığındaYaa üzüldüm canım ilk etapta pozitif bir değer mi almıştın. Ama elinde dondurulmuşun varmış bu senin için bir teselli bence sıfırdan başlamayacaksın inşallah bu sefer olumlu olur
İnşAllah ben hep pozitif baktım ama biraz tedirgin davrandım yemekte oturup kalkmada yattım falan ne bileyim. Çok hassas davrandımİnşallah bu sefer olumlu olur
Evet canım yaşadıklarımız hep bir imtihan rabbim taşıyamayacağımız imtihanla sınamasınYok canım ilk kan verişim ama negatif referans aralığındaBazen çok isteyince bşy oluyor imtihanımız böule rabbim kolay eder inşallah
Hayır canım oda içimde hep kuşkuyduEvet canım yaşadıklarımız hep bir imtihan rabbim taşıyamayacağımız imtihanla sınamasınPeki hiç belirti hissediyor muydun olumlu olduğuna dair
Ben de ilk transferimde öyle yaptım bunda daha rahat davrandım tutacak çocuk her türlü tutuyor dediğiniz gibiİnşAllah ben hep pozitif baktım ama biraz tedirgin davrandım yemekte oturup kalkmada yattım falan ne bileyim. Çok hassas davrandımikinci de çok daha rahat olacağım ama demekki böule yatmakla dikkat etmekle olmuyor.. Nasip kısmet
Ya arkadaşım İnan çok üzüldüm senin için tek sevincim arkanda embriyonun var olması çok şükür ki sıfırdan başlamayacaksınHayır canım oda içimde hep kuşkuyduNe leke ne ağrı ne sızı Arada gazdan ufak sancı oluyordu. Belirtisiz çok gebelik oluyor dedim.. Gene de olumlu baktım Ben bu zamana kadar öyle rüyalar gördüm ki hep bahar bahçe ama son 2 gecedir test yapıyordum ve negatifti Sanki içime doğmuştu ağlayarak uyandım test yapacağım sabah düşün
Tabiki öule tabiki rahim de şekilde sıkıntı var. Belki 4.5. Ayında düşecekti erken doğum olacaktı vs.bunlarla telkinde bulunuyorum kendime ama işte..Hani birde istemek olunca işin içindeYa arkadaşım İnan çok üzüldüm senin için tek sevincim arkanda embriyonun var olması çok şükür ki sıfırdan başlamayacaksınBen Dualarımda hep rabbim nasip et rahmime tutunsun sağlıkla doğurup büyütebilelim ama nasip etmediysen de isyan ettirme diyorum. Bunda da bir hayır vardır diyip dua edelim canım
Evet ikinci mi sizinde inşallah ikincide sağ salim kucağınıza alırsınız. Evet tutacak bebek tutuyor ben çalışırken tüp bebek yapıp 2 3 gün sonra ta nerelerden işe gelip giden ablaları bilirim. Ama ben baya abarttım sanırımBen de ilk transferimde öyle yaptım bunda daha rahat davrandım tutacak çocuk her türlü tutuyor dediğiniz gibi
Evet ikinci denemem inşallah hepimizin kucağı dolar ne diyim biraz rahat olmakta fayda var.Evet ikinci mi sizinde inşallah ikincide sağ salim kucağınıza alırsınız. Evet tutacak bebek tutuyor ben çalışırken tüp bebek yapıp 2 3 gün sonra ta nerelerden işe gelip giden ablaları bilirim. Ama ben baya abarttım sanırım
Amin amin inşallah ikinci de kısmet artık bizimdeEvet ikinci denemem inşallah hepimizin kucağı dolar ne diyim biraz rahat olmakta fayda var.
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alalımBagisiklikla ilgili bir test yaptirmis miydiniz peki onda da oyle serum veriliyormus diye duymustum insallah pozitif alrsnz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?