- Konu Sahibi mertugce35
-
- #3.061
Evet ya level atlama çok zor hele kanı verip beklemektelefondan bakılıyor sonuç bildirimi kaç defa yeniledim sayfayı
Başka yerde yaptırdım merkeze bildirdim onlar doktor ve hemşirelere bildirip geri dönüş yapacaklar aradıklarında yazarım buraya birşey derlerse.Çok güzel hande tebrik ederim hayırlı olsun. Kese için gün verdi mi verdiyse kaçıncı güne denk geliyor transferden sonra
Tesekkur ederim Evet 3.gün çift embryoCanımgüzel artmış değerin3. Gün embriyosu mu senin
Benim 7 günü oldu canım ama şiddetli kasık agrımda vardı simdi azaldı bu gün daha iyiyim kırmızı olmadıkca korkma diyorlar ama elde degilKızlar dünden belli kahverengi akintim var peceteye geliyor sadece normalmi sizdede oldumu böyle bişey?
1 mart sizin?İnşallahTest gününüz ne zaman peki?
Dün başladı bende umursamadım gecer belki dedim bugünde olunca ama kırmızı degil kahverengi fitilin etkisiyle pütürlü gibi karin agrisi oldu sadece insalah kotu birsey değildir bukadar sevinmişkenBenim 7 günü oldu canım ama şiddetli kasık agrımda vardı simdi azaldı bu gün daha iyiyim kırmızı olmadıkca korkma diyorlar ama elde degil
Ben kendimi tutucam 10.gün test yapıcam gebelik testi yapmıycam hüsrana uğramak istemiyorum yanlış değer verebilir boşuna moralim bozulabilir onuncu günü bekleyeceğim onuncu günü bekleyeceğim kanda gebelik testi vereceğim onuncu günün sabahı istersem evde idrarda gebelik testi yapabilirim sekizinci gün ve dokuzuncu gün yapmayacağım onuncu günü bekleyeceğim kimleerr böyl
Merhabalar bende sizleri sessizce takip eden kaderdaşınızım. 17 şubat günü transferim oldu ve beklemedeyim..
MERHaba transfer günlerimiz aynı. Siz cesaret etmişsiniz test yapmaya. Ben henüz yapamadım. Belirtiniz var mı acaba?Forumda erken çıkanlar olmuş. Bence çoğul gebelikte çıkma şansı var. Bugün evde test yaptım çok koyu olmasa da çıktı. Yarın tekrar deneyeceğim. Bu benim 2. Tüp bebek denemem Rabbim yüzümüzü güldürsün.
Bence korkmayın, pozitif olan herkesin lekesi oldu benim gördüğüm. Bugün 8.günüm bende hiçbirşey yokDün başladı bende umursamadım gecer belki dedim bugünde olunca ama kırmızı degil kahverengi fitilin etkisiyle pütürlü gibi karin agrisi oldu sadece insalah kotu birsey değildir bukadar sevinmişken
Ben de oldu doktor önemli değil dedi kırmızı olmazsın dwKızlar dünden belli kahverengi akintim var peceteye geliyor sadece normalmi sizdede oldumu böyle bişey?
kaçıncı günün canım? benim 13. gün yani dün öğlen kırmızımsı oldu. gece de devam etti. doktor hala yerleşme kanaması olabilir istirahat et dedi.Kızlar dünden belli kahverengi akintim var peceteye geliyor sadece normalmi sizdede oldumu böyle bişey?
Transferle beraber 10 günümkaçıncı günün canım? benim 13. gün yani dün öğlen kırmızımsı oldu. gece de devam etti. doktor hala yerleşme kanaması olabilir istirahat et dedi.
kanamadan 2 gün sonra beta hcg artışın devam ediyorsa sorun yok dedi doktor. seninki kahveyse hiç endişe etme. Benimki riskli sankiSlm kızlar 4 çok iyi embriyom varmış 2 tane donduralim derseniz transfer yarın doldurmazsanız cumartesi transfer dedi. Eşim dondurmayalim dedi cumartesi olcak transferim
Cnm normal lekelenme ama druna haber ver belki proluton ya da progestan iğne yaptirirTransferle beraber 10 günüm
kanamadan 2 gün sonra beta hcg artışın devam ediyorsa sorun yok dedi doktor. seninki kahveyse hiç endişe etme. Benimki riskli sankiTransferle beraber 10 günüm
yanlış yere yazmışım cevabı pardon.kanamadan 2 gün sonra beta hcg artışın devam ediyorsa sorun yok dedi doktor. seninki kahveyse hiç endişe etme. Benimki riskli sanki
Yogunlasirsa haber etmeyi düşünüyorum sadece peceteye sildikçe hafif geliyor yarin iğnem var dun aradim 6 kutu daha yazdı iğneCnm normal lekelenme ama druna haber ver belki proluton ya da progestan iğne yaptirir
Cuma gunu tekrar kan vericem ozaman belli olur artışıkanamadan 2 gün sonra beta hcg artışın devam ediyorsa sorun yok dedi doktor. seninki kahveyse hiç endişe etme. Benimki riskli sanki
Senin de doktorum üç günde bir mi kan istiyor ya herkesten iki güne bir istiyorlar bizden neden üç güne bir istiyorlarCuma gunu tekrar kan vericem ozaman belli olur artışı
Ben 17 şubatta iki adet 5.gün embriyosu transferi oldum, embriyoların kalitesi çok iyi değildi. Bu ikinci transferim, ilkinde lekelenmem oldu, test sonuçlarım pozitif çıktı ama 5.hafta sonunda gelişimi durdu ve ilaçla düşük yaptırdılar.Bence korkmayın, pozitif olan herkesin lekesi oldu benim gördüğüm. Bugün 8.günüm bende hiçbirşey yokve bu durum çok canımı sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?