- Konu Sahibi mertugce35
-
- #3.121
İdrar testi kişiden kişiye değişiyor canım benim 5 gün çift embriyoydu .kiminde çıkmaya biliyor çok okuduk.bozma moraliniGayet var sanmam.kimyasal.smdi bnde yaptım 8 günüm ve yok snradan cikarmiki tutmadimi yani
Tek embriyo su bnm ama zaten umudum hiç yoktu bn anne olacağıma inanmıyorum ki tutsun hayrlisiİdrar testi kişiden kişiye değişiyor canım benim 5 gün çift embriyoydu .kiminde çıkmaya biliyor çok okuduk.bozma moralini
Lütfen boyle konuşma. Allahtan umut kesilirmi hic.hem zaten daha hiçbirşey belli değil.insanlar neler neler yaşıyor vakti geldiyse olacaktır.Allaha tevekkül et bizim elimizden gelen bi yere kadar.gerisi Rabbine kalmisTek embriyo su bnm ama zaten umudum hiç yoktu bn anne olacağıma inanmıyorum ki tutsun hayrlisi
Bence erken yapmıssınız bekleyin test gününüzüGayet var sanmam.kimyasal.smdi bnde yaptım 8 günüm ve yok snradan cikarmiki tutmadimi yani
Lütfen boyle konuşma. Allahtan umut kesilirmi hic.hem zaten daha hiçbirşey belli değil.insanlar neler neler yaşıyor vakti geldiyse olacaktır.Allaha tevekkül et bizim elimizden gelen bi yere kadar.gerisi Rabbine kalmis
Çıkanlar oluyor insan umutlanio hayrlisi eldn feln emek verip dua etmek bklmekBence erken yapmıssınız bekleyin test gününüzü
Herkeste aynı değil kiÇıkanlar oluyor insan umutlanio hayrlisi eldn feln emek verip dua etmek bklmek
İnşallah canım. Güzel haberler verirsin idrarda negatif olup pozitif olanlarda çok Rabbim muradini versin inşallahAllah tüm emek verip el açan dua eden uğraşanların yardcisi olsun icindede benim hayrlısi ins cumaya şaşırtır bni
Sakın böyle düşünme canim bende cok ağladım hep kendimi hırpaladım hamile kadin bile görmek istemiyordum allaha siginmaktanda hic vazgeçmedim yalvardım yakardım cok şükür rabbim bugünleri gösterdi bana umudunu hiçbirzaman kaybetme herzaman rabbime sığın geciktiriyorsa vardır bi bildiği sağlıklı hayirli evlatlarımız olsun insalah test gününe kadar bekle mucizen seninledir insalh değilsede üzme kendini ve umutlarından vazgeçme yola devam etTek embriyo su bnm ama zaten umudum hiç yoktu bn anne olacağıma inanmıyorum ki tutsun hayrlisi
İnşallah çok teşekkür ederimO zaman doktorunuzun dedigi gibi yapin iciniz rahat olsun insallah hersey olumlu olur,)
Sakın böyle düşünme canim bende cok ağladım hep kendimi hırpaladım hamile kadin bile görmek istemiyordum allaha siginmaktanda hic vazgeçmedim yalvardım yakardım cok şükür rabbim bugünleri gösterdi bana umudunu hiçbirzaman kaybetme herzaman rabbime sığın geciktiriyorsa vardır bi bildiği sağlıklı hayirli evlatlarımız olsun insalah test gününe kadar bekle mucizen seninledir insalh değilsede üzme kendini ve umutlarından vazgeçme yola devam et
Çok saol cnmHayırlısı olsun. Canım insallah güzelce atlatırsın transferi
11. gün akşam 213 13.gün 280 15. gun 600.Benden bir gün önce transfer olmuşsungün gün kan değerlerini yazabilir misin hande? Bana da cuma günü bir aksilik çıkmazsa artık kese gününü söylerler inşallah
Çok teşekkür ederim canım sağlıcakla devam etsin keseyi gör ve kalp atışını da duy inşallah11. gün akşam 213 13.gün 280 15. gun 600.
3.gün çift embryo
Amin seninki de sağlıkla devam etsin keseyi görmek kalp atışını duymak nasip olsun isteyen herkese.Çok teşekkür ederim canım sağlıcakla devam etsin keseyi gör ve kalp atışını da duy inşallah
Çok güzel tebriklerKızlar 9.gün bugün beta degerim 205 cıkmış kimyasal olamaz degilmi
Amin canım inşallah hepimizinki sağlıkla ilerler ve kucagimiza alırız inşallahÇok güzel tebriklerAllah kucağınıza almayı da nasip etsin
Açılmadı bende görüntüO kadar dayanıcam diye mesaj attım güldük eğlendik ama dayanamadımbugün transferimin 8. Günü çift embriyo. erken gebelik testi yaptım. Kızlar acil yorumlarmısınız? Çok silik çizgi çıktı. Bu erken gebelik testlerinde 2. Çizginin gebelik yoksa hiç çıkmaması lazım dimi? İlk defa size söylüyorum yapar yapmaz Eki Görüntüle 2789626 Eki Görüntüle 2789627 Eki Görüntüle 2789628 Eki Görüntüle 2789629
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?