2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Tek embriyo su bnm ama zaten umudum hiç yoktu bn anne olacağıma inanmıyorum ki tutsun hayrlisi
Lütfen boyle konuşma. Allahtan umut kesilirmi hic.hem zaten daha hiçbirşey belli değil.insanlar neler neler yaşıyor vakti geldiyse olacaktır.Allaha tevekkül et bizim elimizden gelen bi yere kadar.gerisi Rabbine kalmis

Lütfen boyle konuşma. Allahtan umut kesilirmi hic.hem zaten daha hiçbirşey belli değil.insanlar neler neler yaşıyor vakti geldiyse olacaktır.Allaha tevekkül et bizim elimizden gelen bi yere kadar.gerisi Rabbine kalmis
Allah tüm emek verip el açan dua eden uğraşanların yardcisi olsun icindede benim hayrlısi ins cumaya şaşırtır bni

Tek embriyo su bnm ama zaten umudum hiç yoktu bn anne olacağıma inanmıyorum ki tutsun hayrlisi
Sakın böyle düşünme canim bende cok ağladım hep kendimi hırpaladım hamile kadin bile görmek istemiyordum allaha siginmaktanda hic vazgeçmedim yalvardım yakardım cok şükür rabbim bugünleri gösterdi bana umudunu hiçbirzaman kaybetme herzaman rabbime sığın geciktiriyorsa vardır bi bildiği sağlıklı hayirli evlatlarımız olsun insalah test gününe kadar bekle mucizen seninledir insalh değilsede üzme kendini ve umutlarından vazgeçme yola devam et

Açılmadı bende görüntü

O kadar dayanıcam diye mesaj attım güldük eğlendik ama dayanamadım bugün transferimin 8. Günü çift embriyo. erken gebelik testi yaptım. Kızlar acil yorumlarmısınız? Çok silik çizgi çıktı. Bu erken gebelik testlerinde 2. Çizginin gebelik yoksa hiç çıkmaması lazım dimi? İlk defa size söylüyorum yapar yapmazEki Görüntüle 2789642 Eki Görüntüle 2789643 Eki Görüntüle 2789644

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…