- 24 Ocak 2021
- 34
- 65
- 3
- Konu Sahibi mertugce35
-
Hayırlısı olsun canım inşallah hakkımızda bekliyorum ya bu ay geçmek bilmediBence ıyı yapıyorsun cnm kolay anne olamıyoruz malesef imkanın varsa yap Bı sekılde buyurler. Esımde tek cocuk bız 4 kardesız cok ozenıyor cok baglısınız keske benımde bir kardesım olsa dıyor. Bende ınsallah Allah verirse en az 1 2 3 4 istiyorum.
Insallah oyle olur gelir bu defa guzel sonucumuz.Hiç beklemediğin ummadığın anda geliverir canım gönlünü ferah tut
Cnm ben 2 sefer bahcecı de denedim bu sefer devlette denıcem Zeynep kamıl.Bend e marta 6.tedaviye başlıyacam hayırlısı ile inşallah mart ın ilk haftası regl olrum muhtemelen bu ay ki regl de rahim filmi çekilecem eğer günleri değişmezse martın ilk haftası başlarız sen nerde başlıyorsun
Canim üzülme hic.. neler okudum ben kötü kalitelerde olanlar da tutuyor. Rabbim ol desin yeter ki. Benimki de dondurulmus 4. gün embriyosu kalitesi cok da iyi degil dedi ama umutluyum yine de olcagi varsa olur öyle veya böyle.. sen umudunu kaybetme, rabbimden hayirlisini dileyelimBugün itibariyle transferim gerçekleşti ama çözülürken kalitesinde bozulma oldu.1.kaliteydi şimdi orta kaliteye geriledi. Glade 2 .Orta kalite olup tutan var mı.Cok ağladım transfer esnasında moralim çok bozuldu
Demi cok sakin buralarKızlar napiyonuz azcık sohbet edin yaazaman geçmek bilmiyor beklenen regl gelmiyor kafayı yiycem zaten 2 gündür geçmiş bir an önce gelsin bitsin istiyorum rahim filmi cekilmem lazım bu ay mart ayında da tüpe gececez herşey yolunda gidrtse benim gibi bekleyince geciken var mı
Evet canım mart gelsin dolar taşar buralarDemi cok sakin buralarherkes heyecanli kabuguna cekilmis beklenen gelmez zaten, keske baska türlü gelmiyor olsa da mutlu etse bizi ama nerdeee
Haklısın nasip de varsa her türlü olur ama işte o an duyunca çok kötü oldum tutamadım kendimi ama şükür toparladım sonrasında iyim şükür.Cok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberleri de yazarız burdanCanim üzülme hic.. neler okudum ben kötü kalitelerde olanlar da tutuyor. Rabbim ol desin yeter ki. Benimki de dondurulmus 4. gün embriyosu kalitesi cok da iyi degil dedi ama umutluyum yine de olcagi varsa olur öyle veya böyle.. sen umudunu kaybetme, rabbimden hayirlisini dileyelim
Hangi merkezde yaptırdınız canım peki merkez size nasıl açıklama yaptı çözdürürken etkilenmesiyle ilgili oradan kaynaklıysa. İnşallah güçlü Bi bebektir sımsıkı tutunmuştur annesineHaklısın nasip de varsa her türlü olur ama işte o an duyunca çok kötü oldum tutamadım kendimi ama şükür toparladım sonrasında iyim şükür.Cok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberleri de yazarız burdan
Ankara Medicana hastanesi.İsleme girdiğimiz de doktorum bakayım güzel çözüldü mü diye gitti geldiğin de söyledi.Bozuldu mu yani dedim bozulma demeyelim de dışarıya yayılmış istediğim gibi değil dedi.Buyuk ihtimal yanlış ısı dan dolayı olmuştur ama işte bu ne kabul ederler ne de ispatlamak mümkün olur.Bekleyip göreceğiz artık nasibimde varsa bu hali ile de tutunurHangi merkezde yaptırdınız canım peki merkez size nasıl açıklama yaptı çözdürürken etkilenmesiyle ilgili oradan kaynaklıysa. İnşallah güçlü Bi bebektir sımsıkı tutunmuştur annesine
O da gelir bulur bizi zaten bana da oldu canim birkac kez.. sinir bozucuEvet canım mart gelsin dolar taşar buralaryok be benim öyle umudum yok bikac gün önce yaptığım test ahanda bozuk testmis kan verdim sıfır çıktı anca bozuk testte görürüm ikinciyi
Cok az kalmiiis heyecanlii9 şubatta transferim var benim de bekliyorum bu ay da bekleyerek geçecek hep
Öyle valla canımız sagolsunO da gelir bulur bizi zaten bana da oldu canim birkac kez.. sinir bozucu
Ben de 2 ay rahim dinlendirme evresinden gecenlerdenim 15 gun sonra transfer yapildi o 5 gunde de estrofem fitil ve igne kullandirdilar transferim dun yapildi. Benim de hic belirtim falan yok insallah tutar bekliyorumİyi geceler kızlar ocaktı şubatı derken bende mart ı bekleyenlerdenimdondu bekliyor benimkilerde. İlk adetim yeni bitti 2. Yi bekliyorum ondan sonra başlayacağız inşallah. Benim gibi bekleyenler ortalama adetten kaç gün sonra transfer oldunuz hangi ilaçları kullandınız
İnşallah tutunur canımAnkara Medicana hastanesi.İsleme girdiğimiz de doktorum bakayım güzel çözüldü mü diye gitti geldiğin de söyledi.Bozuldu mu yani dedim bozulma demeyelim de dışarıya yayılmış istediğim gibi değil dedi.Buyuk ihtimal yanlış ısı dan dolayı olmuştur ama işte bu ne kabul ederler ne de ispatlamak mümkün olur.Bekleyip göreceğiz artık nasibimde varsa bu hali ile de tutunur
Ben de Mart’ı bekleyenlerdenim, inşallah dinlendirme gerekmez çok sabırsızlanıyorum, fazla yumurta toplanınca mı değerler çok yüksek çıkıyor acaba?? Bir de rahim dinlendirme evresinde korunmak mı gerekiyor gebe kalınırsa sorun oluyor mu acabaBen de 2 ay rahim dinlendirme evresinden gecenlerdenim 15 gun sonra transfer yapildi o 5 gunde de estrofem fitil ve igne kullandirdilar transferim dun yapildi. Benim de hic belirtim falan yok insallah tutar bekliyorum
Canım transfer ayında ne kullanılıyor iğne var mı yine? Adetle mi başlıyor süreçtransfer ayında adet başladığı andan itibaren doktorum ikisini de verdi. Ama transferden önceki ay folik asit kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?