- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi mertugce35
-
Merhaba bende kontrole gittim benimde 9 şubatta transferim var9 şubatta transferim var benim de bekliyorum bu ay da bekleyerek geçecek hep
Canım transfer bir ay sonra mı oldu transfer zamanı ilaç uygulanıyor mu acaba yenidenMerhaba bende kontrole gittim benimde 9 şubatta transferim var
Ilk transferim geçen ay taze oldu şimdi kalanlar bu ay dondurulmuş olacak evet estrofem coraspin folik asit devir vitamin ve her kontrolde eklenen baska ilaçlar var bir tane iğne var yarın olacak önce haftada bir sonra dört günde 1 kontrol varCanım transfer bir ay sonra mı oldu transfer zamanı ilaç uygulanıyor mu acaba yeniden
Iğne bir tane ne iğnesi bilmiyorum yarın olacak gerisi ilaç fitil vbCanım transfer bir ay sonra mı oldu transfer zamanı ilaç uygulanıyor mu acaba yeniden
Hayırlısı umarım isteyen herkes pozitifi görür ve kucağına alırMerhaba bende kontrole gittim benimde 9 şubatta transferim var
Evet çözülmede sıkıntı olmaz ise 2 tane dondurulmuşum kaldı sizin içinde hayırlı olsun umarım sizde pozitifi görürsünüz.Hayırlısı umarım isteyen herkes pozitifi görür ve kucağına alırÇift embriyomu konulacak size
Ben iğneye başladım progestan dex 25 lik göbekten vuruluyor. Transfer sonrası da oksapar kullanıcam progestan iğneyle beraberIğne bir tane ne iğnesi bilmiyorum yarın olacak gerisi ilaç fitil vb
İnşallah canım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. 5. Gün müydü embriyoların 10 güne belli olur inşallahBen de 2 ay rahim dinlendirme evresinden gecenlerdenim 15 gun sonra transfer yapildi o 5 gunde de estrofem fitil ve igne kullandirdilar transferim dun yapildi. Benim de hic belirtim falan yok insallah tutar bekliyorum
Benimki öyle olmuştu yumurtalarım fazlaydı 20 civarı. Ohss olmuştum çok şükür hafif atlattım ama Dr um 2 ay dinlendirme önerdiBen de Mart’ı bekleyenlerdenim, inşallah dinlendirme gerekmez çok sabırsızlanıyorum, fazla yumurta toplanınca mı değerler çok yüksek çıkıyor acaba?? Bir de rahim dinlendirme evresinde korunmak mı gerekiyor gebe kalınırsa sorun oluyor mu acaba
Yani şimdi yumurta toplandı ya, diğer adete 14 gün var bu 14günde mi oluyor iğne yoksa adet bitimi mi ve kaç iğneIğne bir tane ne iğnesi bilmiyorum yarın olacak gerisi ilaç fitil vb
Merhaba benim ilk transferimde 5.gün embriyom olmasına rağmen 4.gün olanı koymuşlardı.tuttu ama kimyasal oldu sonrasında.2.transferimde 5.gün olanı koydular hiç tutmadı.o yüzden olacak olan bi şekilde oluyor sen moralini yüksek tut önemli olan o.Ben de bugün gittim doktora bir sonraki adeti bekleyelim dedi. Bugün adetimin 4. Günüydü. Mart ortasına doğru olcak yani transfer.. olsun hayırlısı nasılsa öyle olur umarım hepimiz için. Benim kalan son embriyom 4. Gün embriyosu. Daha önce 4. Gün embriyosu transfer olan bilgisi olan var mı acaba başarı şansı nedir? Benim daha öncekiler hep 5. Gün embriyosuydu..çok yüksek ihtimal yok tutmasına dedi doktorum ama ben yine de denemek istiyorum şansımı
Canım hayırlı uğurlu olsun. İnsallah bebeğini en kısa sürede kucağına alırsınHerkese merhaba.Benim de bu 3.transferim olucak.ilki kimyasal oldu 2.si hiç tutmadı.Bu seferde yumurtalar baştan toplandı dondurulmuşum kalmamıştı.5 tane 5.gün 2 tane 3.gün var ama kalitelerini bilmiyorum.13ünde son kontrolüme gidicem,transfer tarihi belli olucak.önce 3.gün transfer edicekler 1 gün ara verip 5.gün transfer edicekler.çok uzun yazdım sanırım ama uzun zamandır uğraşıyorum hikayem de uzun o yüzden.Allah herkesin gönlünün istediğini versin.Güzel haberlerde buluşalım.
Amin canım hepimiz inşallahCanım hayırlı uğurlu olsun. İnsallah bebeğini en kısa sürede kucağına alırsın
Mrb tez zamanda kavusmaniz dilegiyle bebisinize. Merakimdan sormadan yapamayacagim neden yumurtama toplamadan sonra transfer etmeyip dondurmayi tercih edip gelecek aya bekletiyorlar?İyi geceler kızlar ocaktı şubatı derken bende mart ı bekleyenlerdenimdondu bekliyor benimkilerde. İlk adetim yeni bitti 2. Yi bekliyorum ondan sonra başlayacağız inşallah. Benim gibi bekleyenler ortalama adetten kaç gün sonra transfer oldunuz hangi ilaçları kullandınız
Mrb bildiğim.kadariyla rahmi dinlendiriyorlar cok fazla yumurta toplandigindan ohss olma sebebiyle 1 ay erteliyorlar transfer icin 40 gün bekledim pazrtesi muanem var transfer günü nu belirliycez beklemek zor zaman gecmek bilmiyor transfer yaklaşınca da ayrı bi heycan başlıyorMrb tez zamanda kavusmaniz dilegiyle bebisinize. Merakimdan sormadan yapamayacagim neden yumurtama toplamadan sonra transfer etmeyip dondurmayi tercih edip gelecek aya bekletiyorlar?
Bu arada araştırma sonucuma gore dondurulmuş embriyo taze embriyo ya gore daha iyi tutma olasılığı biraz yüksek oluyor doktorlar öyle diyor ama yinede nasip kısmet olacağı varsa her türlü olurMrb tez zamanda kavusmaniz dilegiyle bebisinize. Merakimdan sormadan yapamayacagim neden yumurtama toplamadan sonra transfer etmeyip dondurmayi tercih edip gelecek aya bekletiyorlar?
Amin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin. Opu da fazla yumurtam toplandığı için ohss olmuştum yani sıvı birikmişti. O ay rahmim transfere uygun olmadığı için bekletmeyi uygun gördü. Bende çok heveslenmiştim yoksa o ay için napayım geç olsunda güç olmasınMrb tez zamanda kavusmaniz dilegiyle bebisinize. Merakimdan sormadan yapamayacagim neden yumurtama toplamadan sonra transfer etmeyip dondurmayi tercih edip gelecek aya bekletiyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?