2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Canım transfer bir ay sonra mı oldu transfer zamanı ilaç uygulanıyor mu acaba yeniden
Ilk transferim geçen ay taze oldu şimdi kalanlar bu ay dondurulmuş olacak evet estrofem coraspin folik asit devir vitamin ve her kontrolde eklenen baska ilaçlar var bir tane iğne var yarın olacak önce haftada bir sonra dört günde 1 kontrol var

Merhaba kızlar,ben de şubat ayında tedaviye başlıyorum martta transfer insallah ilk tedaviden bir çocuğum var ikinci için uğraşıyoruz bayagi da uğraştık bu 4. Tup denemesi olacak ikinci icin benim fsh 18 amh 0.99 iki aydır dhea aslan pençesi nar kürü soğan kuru kullandiriyor doktorum yumurtan cok az çünkü bu hafta estrofem ekledi.subat 20 de başlayacak tedavi ama pek umutlu degil prp yapalım dedi onu ben istemiyorum zaten bu da olmazsa bırakacağız artik cok yoruldum psikolojik olarak...

Ben de 2 ay rahim dinlendirme evresinden gecenlerdenim 15 gun sonra transfer yapildi o 5 gunde de estrofem fitil ve igne kullandirdilar transferim dun yapildi. Benim de hic belirtim falan yok insallah tutar bekliyorum
İnşallah canım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. 5. Gün müydü embriyoların 10 güne belli olur inşallah

Benimki öyle olmuştu yumurtalarım fazlaydı 20 civarı. Ohss olmuştum çok şükür hafif atlattım ama Dr um 2 ay dinlendirme önerdi

Merhaba benim ilk transferimde 5.gün embriyom olmasına rağmen 4.gün olanı koymuşlardı.tuttu ama kimyasal oldu sonrasında.2.transferimde 5.gün olanı koydular hiç tutmadı.o yüzden olacak olan bi şekilde oluyor sen moralini yüksek tut önemli olan o.

Herkese merhaba.Benim de bu 3.transferim olucak.ilki kimyasal oldu 2.si hiç tutmadı.Bu seferde yumurtalar baştan toplandı dondurulmuşum kalmamıştı.5 tane 5.gün 2 tane 3.gün var ama kalitelerini bilmiyorum.13ünde son kontrolüme gidicem,transfer tarihi belli olucak.önce 3.gün transfer edicekler 1 gün ara verip 5.gün transfer edicekler.çok uzun yazdım sanırım ama uzun zamandır uğraşıyorum hikayem de uzun o yüzden.Allah herkesin gönlünün istediğini versin.Güzel haberlerde buluşalım.

Canım hayırlı uğurlu olsun. İnsallah bebeğini en kısa sürede kucağına alırsın

Mrb tez zamanda kavusmaniz dilegiyle bebisinize. Merakimdan sormadan yapamayacagim neden yumurtama toplamadan sonra transfer etmeyip dondurmayi tercih edip gelecek aya bekletiyorlar?

Mrb tez zamanda kavusmaniz dilegiyle bebisinize. Merakimdan sormadan yapamayacagim neden yumurtama toplamadan sonra transfer etmeyip dondurmayi tercih edip gelecek aya bekletiyorlar?
Mrb bildiğim.kadariyla rahmi dinlendiriyorlar cok fazla yumurta toplandigindan ohss olma sebebiyle 1 ay erteliyorlar transfer icin 40 gün bekledim pazrtesi muanem var transfer günü nu belirliycez beklemek zor zaman gecmek bilmiyor transfer yaklaşınca da ayrı bi heycan başlıyor

Bu arada araştırma sonucuma gore dondurulmuş embriyo taze embriyo ya gore daha iyi tutma olasılığı biraz yüksek oluyor doktorlar öyle diyor ama yinede nasip kısmet olacağı varsa her türlü olur

Amin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin. Opu da fazla yumurtam toplandığı için ohss olmuştum yani sıvı birikmişti. O ay rahmim transfere uygun olmadığı için bekletmeyi uygun gördü. Bende çok heveslenmiştim yoksa o ay için napayım geç olsunda güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…