- 8 Ağustos 2020
- 799
- 1.525
- 43
- Konu Sahibi mertugce35
-
Çok teşekkür ederim öncelikle.dondurulmuşlarla şansın daha yüksek olduğunu söylüyorlar genelde.bir de benim yumurta toplamadan sonra rahimde sıvı birikmesi ve kist olmuştu onların atılmasını bekledik.Mrb tez zamanda kavusmaniz dilegiyle bebisinize. Merakimdan sormadan yapamayacagim neden yumurtama toplamadan sonra transfer etmeyip dondurmayi tercih edip gelecek aya bekletiyorlar?
Taze mi dondurulmuş transferi mi olacaksınız? Transfer sonrası iğne veriyorlar oksapar ve progestanYani şimdi yumurta toplandı ya, diğer adete 14 gün var bu 14günde mi oluyor iğne yoksa adet bitimi mi ve kaç iğne
Anladim tskler.Gec olsun guc olmasin demek onunda bir zamani var. Saglikli olsunda ne zaman olursa olsun.insallah istedigin gibi gecer surec evet insan heyecanlaniyor geecektende. Cok cabaliyoruz olucak insallah er yada gecMrb bildiğim.kadariyla rahmi dinlendiriyorlar cok fazla yumurta toplandigindan ohss olma sebebiyle 1 ay erteliyorlar transfer icin 40 gün bekledim pazrtesi muanem var transfer günü nu belirliycez beklemek zor zaman gecmek bilmiyor transfer yaklaşınca da ayrı bi heycan başlıyor
Anladim cok gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin.saglikla kucagina alirsin bebisini insallah. Bilmiyordum dondurulmusun sansinin daha yuksek oldugunu. Benimkiler taze transfer edildi.Çok teşekkür ederim öncelikle.dondurulmuşlarla şansın daha yüksek olduğunu söylüyorlar genelde.bir de benim yumurta toplamadan sonra rahimde sıvı birikmesi ve kist olmuştu onların atılmasını bekledik.
Amin canım ınslh rabbim kucaklarimizi doldursunAnladim tskler.Gec olsun guc olmasin demek onunda bir zamani var. Saglikli olsunda ne zaman olursa olsun.insallah istedigin gibi gecer surec evet insan heyecanlaniyor geecektende. Cok cabaliyoruz olucak insallah er yada gec
Kaç tane yumurtan toplandı canım benden 40 tane cıktıAmin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin. Opu da fazla yumurtam toplandığı için ohss olmuştum yani sıvı birikmişti. O ay rahmim transfere uygun olmadığı için bekletmeyi uygun gördü. Bende çok heveslenmiştim yoksa o ay için napayım geç olsunda güç olmasın
Maşallah bacımKaç tane yumurtan toplandı canım benden 40 tane cıktıcok şükür ohss olayını yaşamadım
Canım seninle aynı durumdayız. Ben de 2. İçin uğraşıyorum. Kaç yaşında ilk benişMerhaba kızlar,ben de şubat ayında tedaviye başlıyorum martta transfer insallah ilk tedaviden bir çocuğum var ikinci için uğraşıyoruz bayagi da uğraştık bu 4. Tup denemesi olacak ikinci icin benim fsh 18 amh 0.99 iki aydır dhea aslan pençesi nar kürü soğan kuru kullandiriyor doktorum yumurtan cok az çünkü bu hafta estrofem ekledi.subat 20 de başlayacak tedavi ama pek umutlu degil prp yapalım dedi onu ben istemiyorum zaten bu da olmazsa bırakacağız artik cok yoruldum psikolojik olarak...
aynen canim dogru söylüyorsun olacaksa olur Ben de inaniyorum zaten allah büyükMerhaba benim ilk transferimde 5.gün embriyom olmasına rağmen 4.gün olanı koymuşlardı.tuttu ama kimyasal oldu sonrasında.2.transferimde 5.gün olanı koydular hiç tutmadı.o yüzden olacak olan bi şekilde oluyor sen moralini yüksek tut önemli olan o.
Ay canim benimde 40 'tan 4 tane kaldiMaşallah bacımbenim de 30 a yakın birşeydi de kala kala elimde 2 transferlik kaldı. İnşallah ilkinde pozitif görürüz de 2. Ye riske girmek istemiyorum
Müjdeli haberlerle gel canım tutacakmidiye düşünüp stres yapma kendine bebeğin seninle olucakkSlm bayanlar bende bugün çok şükür transferimi oldum eve dönüyorum rabbim hepimize nasip etsin inş şimdi 10 gün geçecek
5 yasinda sende de fsh yuksek miCanım seninle aynı durumdayız. Ben de 2. İçin uğraşıyorum. Kaç yaşında ilk beniş
aynen canim dogru söylüyorsun olacaksa olur Ben de inaniyorum zaten allah büyük
Ay hiç deme 1. Gün aradılar 17 tane embriyo diye o kadar sevinmiştim ki dedim bi 10 tane kalır herhalde diye 6 tane kalmış. Onu da 3-3 dondurmuşlar. Neden 2 - 2 değil dedim orta seviyeymiş benimkiler. O yüzden öyle yapmışlar. Dr um o 3 ünden en iyi 2 tanesini transfer ederiz kaliyete takılma dedi. Takılmıyorum bende nasip işi o kadar çok duydum ki iyi kalite olmayıp orta kalite olanları. Rızkı varsa gelecek yanımıza inşallahAy canim benimde 40 'tan 4 tane kaldidoktora sordum bu nasil iştir 40 'tan 4 tane kalması en iyi kaliteyi seçtik dedi de biraz da olsa rahatladım tutmasa diye de çok korkuyorum rabbim gönlümüzdeki ni versin herseyin hayırlısı
Ay inş canım herşey güzel olacak rabbimin izniyleMüjdeli haberlerle gel canım tutacakmidiye düşünüp stres yapma kendine bebeğin seninle olucakk
Hayırlı olsun.Simsiki tutunur inşallah annesineSlm bayanlar bende bugün çok şükür transferimi oldum eve dönüyorum rabbim hepimize nasip etsin inş şimdi 10 gün geçecek
Yok dondurulmuş olcak öyle miTaze mi dondurulmuş transferi mi olacaksınız? Transfer sonrası iğne veriyorlar oksapar ve progestan
Taze dondurulmuş hiç farketmez canım nasip olduktan sonra.allah senin de gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı bebiş nasip etsin inşallahAnladim cok gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin.saglikla kucagina alirsin bebisini insallah. Bilmiyordum dondurulmusun sansinin daha yuksek oldugunu. Benimkiler taze transfer edildi.
Allah gönlüne göre versin canımCanım seninle aynı durumdayız. Ben de 2. İçin uğraşıyorum. Kaç yaşında ilk beniş
aynen canim dogru söylüyorsun olacaksa olur Ben de inaniyorum zaten allah büyük
Aynen canım benm böyle düşünmek lazım rabbim herseyin iyisini bilir olursa sukredicez olmuyorsa da rabbimin bi bildiği var deyip mücadelemize devam edicezAy hiç deme 1. Gün aradılar 17 tane embriyo diye o kadar sevinmiştim ki dedim bi 10 tane kalır herhalde diye 6 tane kalmış. Onu da 3-3 dondurmuşlar. Neden 2 - 2 değil dedim orta seviyeymiş benimkiler. O yüzden öyle yapmışlar. Dr um o 3 ünden en iyi 2 tanesini transfer ederiz kaliyete takılma dedi. Takılmıyorum bende nasip işi o kadar çok duydum ki iyi kalite olmayıp orta kalite olanları. Rızkı varsa gelecek yanımıza inşallah
Haklisin canim.Amin insallah hepimize nasip etsin saglikla .Taze dondurulmuş hiç farketmez canım nasip olduktan sonra.allah senin de gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı bebiş nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?