2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Kesinlikle haklisin bazen okuyorum cok fazla ilac kullaniyorlar transferden sonra o yuzden soyledim. Evet malesef Turkiyede cok masrafli bir tedavi 😔😔 sitemimde o yuzden kimseyi kotulemek degil amacim. Ruhen biraz yoruldum 3 defa asilamam ve bir laparoskopim var inanirmisin bu defa ne heyecan ne bekleme var test bile yapmadim eve almadim hevesim kacti sanki
Iste böyle zamanlarda oluveriyor canim gönlünü ferah tut🤗 Allah büyük

Iyim canım seni sormalı neyaptin 😘 dün muane oldum pazrtesi transfer olucam allahın izniyle hersey yolunda tahlil yapıldı şükür normal çıktı değerlerim estrofemi çoğaldık 3 vakit 2 şer tane içiyorum hi bide 5 günlük iğne verildi yarın başlıycam bitmek bilmiyor 🤦‍♀️ tekten yanaydım canim tekrar doktoruma sordum neye karar verdiniz tekmi ciftmi diye çözüldükten sonra bakıcam dedi birinin şeffaflığı giderse çifte koyabiliriz dedi eşim de çiften yana olduğu icin birsey diyemedim biz doktora bıraktık canim kactane koyarsa artık 🤣
Anladim canim iyi yapmissiniz hayirlisi nasilsa öyle olsun nasibin güzelliklerle gelsin insallah🥰 Ben beklemedeyim adetimin gelmesiyle baslicam estrofeme yani adetin 2. günü sabah ögle aksam 1er tane dedi bi de kan sulandirici ignem var ona da baslicam.. bu arada ise basliyorum o cikti😳 22sinde isbasi, isim ayakta. Nasil olcak bilmiyorum Transfer sonrasi calismam gerekirse ayakta tüm gün ne olucak onu düsünüyorum kara kara

Ben de bugün transfer oldum doktor 20 Şubat test günü dedi ama cumartesiye geliyor test verebilir miyim sokağa çıkma yasağı var nasıl olacak

Ben de bugün transfer oldum doktor 20 Şubat test günü dedi ama cumartesiye geliyor test verebilir miyim sokağa çıkma yasağı var nasıl olacak
Oo demek 10 gün sonrasına test günü vermiş kaçıncı gün embriyosu ve Rabbim tutunmasını nasip etsin inşallah bir ömür beraber olursunuz :dua:

Amin İnşallah Allah hepimize o duyguyu yaşatsın emeğimizi boşa çıkarmasın kolay değil.Ankara Medicana da tedavim oldu genetik incelemeli oldu ilk 2020 Mart ayinda başladım tedaviye işte en son 4 Şubat'ta transfer olarak bitti.Sira beklemede
Embriyolara mi genetik yapıldı. Ne kadar erken gelmiş sonuçları bana 1 ay beklemem gerekiyor dediler. Sonuçları o zaman belli oluyormuş

Bilmiyorum ama estrofem sayısını fazla vermiş olmalı o zaman kalinlassin diye yoksa tutunması zor olur.Nerde yaptırdı
Merhaba , nasıl gidiyor sizin kaçıncı denemeniz kaçıncı gün embriyosu 🐥
Merhaba 5 gün emriosu şuanlık pek bir belirti yok test yaptım hatta idrar testi daha çok erken tabi meraktan negatif sizin nasıl gidiyor

Anladim canim iyi yapmissiniz hayirlisi nasilsa öyle olsun nasibin güzelliklerle gelsin insallah🥰 Ben beklemedeyim adetimin gelmesiyle baslicam estrofeme yani adetin 2. günü sabah ögle aksam 1er tane dedi bi de kan sulandirici ignem var ona da baslicam.. bu arada ise basliyorum o cikti😳 22sinde isbasi, isim ayakta. Nasil olcak bilmiyorum Transfer sonrasi calismam gerekirse ayakta tüm gün ne olucak onu düsünüyorum kara kara
Insallah canım benim hepimizin kucağı dolsun hakkımızda hayırlısı 🥰 rabbim gonlundekini versin Insalah sağlıklı bir şekilde ikinciyide alırsın kucağına ☺️işin hayirli olsun ama kotu oluşmuş tamda bebeğe karar vermişken neyse olumlu düşün herserde vardır bi hayır dinlene dinlene çalışırsın artik ordakilerede sorununu anlatırsan sorun olmaz simdiden kendini strese sokma :KK20:

Back
X