- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 133
- 42
- Konu Sahibi mertugce35

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duruma göre cagirir diye düsünüyorum. Ondan o zaman 2 gün daha gec seninkiEvdeki tatmin etmezki illa kanda görmek ister insan benimkisi 3. Gün embriyosu
Hayatimda daha caresiz hissettigim cok az an varGerinme ihtiyacı duyuyormusunuz ve gerinirken gerinmemeye çalışma çabası
İnşallah canım hepimiz inşallahİnşallah güzel haberler alırız
Ben o kadar dikkat edemiyorum açıkçası unutuyorum her şeyi sürekli yatamıyorumHayatimda daha caresiz hissettigim cok az an vargicik gibi önceden hic olmazdi ya da farketmiyormusum demekki simdi sürekli gerinme ihtiyaci
![]()
Bende sadece bende oluyor herhalde diyordum idare edicez napalımHayatimda daha caresiz hissettigim cok az an vargicik gibi önceden hic olmazdi ya da farketmiyormusum demekki simdi sürekli gerinme ihtiyaci
![]()
Iste böyle zamanlarda oluveriyor canim gönlünü ferah tutKesinlikle haklisin bazen okuyorum cok fazla ilac kullaniyorlar transferden sonra o yuzden soyledim. Evet malesef Turkiyede cok masrafli bir tedavisitemimde o yuzden kimseyi kotulemek degil amacim. Ruhen biraz yoruldum 3 defa asilamam ve bir laparoskopim var inanirmisin bu defa ne heyecan ne bekleme var test bile yapmadim eve almadim hevesim kacti sanki
Anladim canim iyi yapmissiniz hayirlisi nasilsa öyle olsun nasibin güzelliklerle gelsin insallahIyim canım seni sormalı neyaptindün muane oldum pazrtesi transfer olucam allahın izniyle hersey yolunda tahlil yapıldı şükür normal çıktı değerlerim estrofemi çoğaldık 3 vakit 2 şer tane içiyorum hi bide 5 günlük iğne verildi yarın başlıycam bitmek bilmiyor
tekten yanaydım canim tekrar doktoruma sordum neye karar verdiniz tekmi ciftmi diye çözüldükten sonra bakıcam dedi birinin şeffaflığı giderse çifte koyabiliriz dedi eşim de çiften yana olduğu icin birsey diyemedim biz doktora bıraktık canim kactane koyarsa artık
![]()
Merhaba , nasıl gidiyor sizin kaçıncı denemeniz kaçıncı gün embriyosuMerhaba bende Pazartesi tranfer yaptırdım![]()
Insallah canim insallah bazen tukeniyor insanIste böyle zamanlarda oluveriyor canim gönlünü ferah tutAllah büyük
Aynen canım benimde özellikle ilk akşam oldu gerinme hiç bir belirti yok sadece gündüzleri ayaklarım parmak uçları buz gibiGerinme ihtiyacı duyuyormusunuz ve gerinirken gerinmemeye çalışma çabası
Oo demek 10 gün sonrasına test günü vermiş kaçıncı gün embriyosu ve Rabbim tutunmasını nasip etsin inşallah bir ömür beraber olursunuzBen de bugün transfer oldum doktor 20 Şubat test günü dedi ama cumartesiye geliyor test verebilir miyim sokağa çıkma yasağı var nasıl olacak
Hayırlı olsn cnm hastaneye gidrbiliosnBen de bugün transfer oldum doktor 20 Şubat test günü dedi ama cumartesiye geliyor test verebilir miyim sokağa çıkma yasağı var nasıl olacak
6. Gün embriyosu amin bu ikinci denemem.Oo demek 10 gün sonrasına test günü vermiş kaçıncı gün embriyosu ve Rabbim tutunmasını nasip etsin inşallah bir ömür beraber olursunuz![]()
Embriyolara mi genetik yapıldı. Ne kadar erken gelmiş sonuçları bana 1 ay beklemem gerekiyor dediler. Sonuçları o zaman belli oluyormuşAmin İnşallah Allah hepimize o duyguyu yaşatsın emeğimizi boşa çıkarmasın kolay değil.Ankara Medicana da tedavim oldu genetik incelemeli oldu ilk 2020 Mart ayinda başladım tedaviye işte en son 4 Şubat'ta transfer olarak bitti.Sira beklemede
Istanbulİnşallah güzel bir süreç olur bu arada ben istanbuldayım sizler nerelerdesiniz
Bilmiyorum ama estrofem sayısını fazla vermiş olmalı o zaman kalinlassin diye yoksa tutunması zor olur.Nerde yaptırdı
Merhaba 5 gün emriosu şuanlık pek bir belirti yok test yaptım hatta idrar testi daha çok erken tabi meraktan negatif sizin nasıl gidiyorMerhaba , nasıl gidiyor sizin kaçıncı denemeniz kaçıncı gün embriyosu![]()
Insallah canım benim hepimizin kucağı dolsun hakkımızda hayırlısıAnladim canim iyi yapmissiniz hayirlisi nasilsa öyle olsun nasibin güzelliklerle gelsin insallahBen beklemedeyim adetimin gelmesiyle baslicam estrofeme yani adetin 2. günü sabah ögle aksam 1er tane dedi bi de kan sulandirici ignem var ona da baslicam.. bu arada ise basliyorum o cikti
22sinde isbasi, isim ayakta. Nasil olcak bilmiyorum Transfer sonrasi calismam gerekirse ayakta tüm gün ne olucak onu düsünüyorum kara kara
Evet canım yapıldı.Biz genetikle görüştük acil dedik 2 haftaya geldiEmbriyolara mi genetik yapıldı. Ne kadar erken gelmiş sonuçları bana 1 ay beklemem gerekiyor dediler. Sonuçları o zaman belli oluyormuş