- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi mertugce35
Bence verirler doktorunuzla görüşün en azından ayrı sızı olmuyor kendiniz yapıyorsunuzİstesek onu verirler midiğerini istemiyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence verirler doktorunuzla görüşün en azından ayrı sızı olmuyor kendiniz yapıyorsunuzİstesek onu verirler midiğerini istemiyorum
![]()
Hayır canım değişmiyor doktorun insiyatifine kalmış tek çift transfer edebiliyor fiyat aynıMerhaba çift yumurta koyunca ücret değişiyor mu
Hayır değişmiyorMerhaba çift yumurta koyunca ücret değişiyor mu
Üzülme inanki 1 yumurtası olmayanlar vardıZaten bir tane yumurta varmış döllenmiş dün verdim hiç umudum yok çok üzgünüm![]()
İnşallah 6 dendi ilk 5 toplandı biri vs çıktı 4 den ikisi ii dendi smdi biri dollendi daha dün verdim hiç umudum yok çok üzgünüm paramizda YK hemen gidemicem bı daha zor bı imtihan Allah kmseye yasatmasnÜzülme inanki 1 yumurtası olmayanlar vardıyumurtası olup boş olanlar vardı rabbim inş bunun sağlıkla 5. Güne gelmesini nasip etsin ve cücüşün sana gelsin canım
Üzülmeyin nasibi varsa tek yumurta ile de bebeğinize kavuşursunuz inşallah sağlıkla ilerler tek olsun sizin olsun yeterZaten bir tane yumurta varmış döllenmiş dün verdim hiç umudum yok çok üzgünüm![]()
Bu işte stres siz olmak moralin iyi olması çok önemli stresli kişilerin rahimleri dalgalı deniz gibi olurmuş ve nasıl dalga denizdekileri kıyıya vurduruyora embriyoda tutunamaz mış sen hiç moralini bozma Rabbim nasibinize yazdıysa olacak ama kulununda çabasına bağlamış benimde 5 yumurtadan 1 donduruldu buna da şükür dedim ya buda olmasaydıİnşallah 6 dendi ilk 5 toplandı biri vs çıktı 4 den ikisi ii dendi smdi biri dollendi daha dün verdim hiç umudum yok çok üzgünüm paramizda YK hemen gidemicem bı daha zor bı imtihan Allah kmseye yasatmasn
Görüşeceğim teşekkürlerBence verirler doktorunuzla görüşün en azından ayrı sızı olmuyor kendiniz yapıyorsunuz
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim rabbim gerek ettirmesin inşallah bir dahaİnşallah 6 dendi ilk 5 toplandı biri vs çıktı 4 den ikisi ii dendi smdi biri dollendi daha dün verdim hiç umudum yok çok üzgünüm paramizda YK hemen gidemicem bı daha zor bı imtihan Allah kmseye yasatmasn
İnşallah amin sagolunHakkımızda hayırlısı olsun canım benim rabbim gerek ettirmesin inşallah bir daha![]()
Amin inşallah hepimiz içinHayırlı olsun inşallah
Merhaba! Cnm bende Şubat yada Mart ayında 2. Denememi yapıcam dondurulmuş 2 tane var onları transfer olucam 1. Denememde kimyasal oldu eylüldehayırlısı olsun hepimiz için inş bu sene bizim yılımızdır k
Merhaba . Bende bu pazartesi günü 8 subat transfer oldum. 2 blakstosis. Dün idrar testi yaptım 4.gun negatif cıktı.Merhaba! Cnm bende Şubat yada Mart ayında 2. Denememi yapıcam dondurulmuş 2 tane var onları transfer olucam 1. Denememde kimyasal oldu eylüldehayırlısı olsun hepimiz için inş bu sene bizim yılımızdır kızlar
![]()
Benim de doğal transfer oldu.8. günüm bugünAmin inşallah hepimiz içinbenim gibi doğal transfer olucak olan veya transfer olan varmı?
Amin inşallah hepimiz içinbenim gibi doğal transfer olucak olan veya transfer olan var
Benimde transferimin 5.günü. iki embryo. Dün 4.günüydü dayanamadım idrar testi yaptım sonuç negatifBenim de doğal transfer oldu.8. günüm bugün
Canım aynı gün transfer olmuşız benim de 2 embriyo yerleştirildi benim de dün negatif çıktı ama bence çok erken ben bile bile yaptım tutamadım kendimiMerhaba . Bende bu pazartesi günü 8 subat transfer oldum. 2 blakstosis. Dün idrar testi yaptım 4.gun negatif cıktı.Tek belirti göğüslerinde hafif ağrı. Onumuzdeki pazartesi kan testi yapicam inşallah pozitiftir
![]()
Aaa aynı gun mu. Ikimizde dayanamayıp test yapmışızCanım aynı gün transfer olmuşız benim de 2 embriyo yerleştirildi benim de dün negatif çıktı ama bence çok erken ben bile bile yaptım tutamadım kendimi![]()
Çift embriyo olsa bile yine de erken en az 5-6 gün geçmeli.Beklemek kolay değil temmuz da ben de çift ebriyo da 5. Gün ve 10. Gün yapmıştım ama 4. Gün erken moralinizi bozmayın bence.tutunmasi zaten 3-4 gün sürüyor HCG idrara geçmez hemenBenimde transferimin 5.günü. iki embryo. Dün 4.günüydü dayanamadım idrar testi yaptım sonuç negatifpazartesi kan testi yaptırıcam inşallah pozitiftir
3. Transferim