2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Zaten bir tane yumurta varmış döllenmiş dün verdim hiç umudum yok çok üzgünüm 😭😭
Üzülme inanki 1 yumurtası olmayanlar vardı :( yumurtası olup boş olanlar vardı rabbim inş bunun sağlıkla 5. Güne gelmesini nasip etsin ve cücüşün sana gelsin canım

Üzülme inanki 1 yumurtası olmayanlar vardı :KK43: yumurtası olup boş olanlar vardı rabbim inş bunun sağlıkla 5. Güne gelmesini nasip etsin ve cücüşün sana gelsin canım
İnşallah 6 dendi ilk 5 toplandı biri vs çıktı 4 den ikisi ii dendi smdi biri dollendi daha dün verdim hiç umudum yok çok üzgünüm paramizda YK hemen gidemicem bı daha zor bı imtihan Allah kmseye yasatmasn

İnşallah 6 dendi ilk 5 toplandı biri vs çıktı 4 den ikisi ii dendi smdi biri dollendi daha dün verdim hiç umudum yok çok üzgünüm paramizda YK hemen gidemicem bı daha zor bı imtihan Allah kmseye yasatmasn
Bu işte stres siz olmak moralin iyi olması çok önemli stresli kişilerin rahimleri dalgalı deniz gibi olurmuş ve nasıl dalga denizdekileri kıyıya vurduruyora embriyoda tutunamaz mış sen hiç moralini bozma Rabbim nasibinize yazdıysa olacak ama kulununda çabasına bağlamış benimde 5 yumurtadan 1 donduruldu buna da şükür dedim ya buda olmasaydı

Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim rabbim gerek ettirmesin inşallah bir daha 🤲🏻✨

Merhaba! Cnm bende Şubat yada Mart ayında 2. Denememi yapıcam dondurulmuş 2 tane var onları transfer olucam 1. Denememde kimyasal oldu eylülde 😭 hayırlısı olsun hepimiz için inş bu sene bizim yılımızdır kızlar 🥰
Merhaba . Bende bu pazartesi günü 8 subat transfer oldum. 2 blakstosis. Dün idrar testi yaptım 4.gun negatif cıktı.:( Tek belirti göğüslerinde hafif ağrı. Onumuzdeki pazartesi kan testi yapicam inşallah pozitiftir 🙏

Merhaba . Bende bu pazartesi günü 8 subat transfer oldum. 2 blakstosis. Dün idrar testi yaptım 4.gun negatif cıktı.:KK43: Tek belirti göğüslerinde hafif ağrı. Onumuzdeki pazartesi kan testi yapicam inşallah pozitiftir 🙏
Canım aynı gün transfer olmuşız benim de 2 embriyo yerleştirildi benim de dün negatif çıktı ama bence çok erken ben bile bile yaptım tutamadım kendimi 😁

Canım aynı gün transfer olmuşız benim de 2 embriyo yerleştirildi benim de dün negatif çıktı ama bence çok erken ben bile bile yaptım tutamadım kendimi 😁
Aaa aynı gun mu. Ikimizde dayanamayıp test yapmışız 😄 negatif görünce umutsuzlandim ben 😞 erken mi diyosun. Benim bu 3. Transferim cnm, senin kaçıncı?

Benimde transferimin 5.günü. iki embryo. Dün 4.günüydü dayanamadım idrar testi yaptım sonuç negatif :KK43: pazartesi kan testi yaptırıcam inşallah pozitiftir 🙏 3. Transferim
Çift embriyo olsa bile yine de erken en az 5-6 gün geçmeli.Beklemek kolay değil temmuz da ben de çift ebriyo da 5. Gün ve 10. Gün yapmıştım ama 4. Gün erken moralinizi bozmayın bence.tutunmasi zaten 3-4 gün sürüyor HCG idrara geçmez hemen

Back
X