2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Maydonoz muu gerçekten mii.. maydonoz söktürücüdür normalde acaba nasıl bi etki yapıyor
Iltihap varsa atıyor bi araştır istersen ben bunu yaptıktan sonra rahim flimi cektirmedim 3 ay düzenli yaptım belki faydasida olmuştur bilmiyorum sonrasından tup bebeğe karar verdim 2 tane ebeye gittim ikiside buhar önerdi.

Anladım canım teşekkürler evet bi araştırayım ben de vardır tabii bir faydası mutlaka

Merhaba sevgili anne adaylarım benimde transferim Allah izin verirse Şubat 20-25 gibi yapılıcak.ilk denemem bu süreci beraber geçirelim güzel sonuçlar alırız inşallah

Merhaba sevgili anne adaylarım benimde transferim Allah izin verirse Şubat 20-25 gibi yapılıcak.ilk denemem bu süreci beraber geçirelim güzel sonuçlar alırız inşallah
Insallah canim ilk denemende pozitifi görürsün

Ben de geldim kızlar Benim tüp bebek, aşılama olmayacak ama sezeryanla bebeğimi kaybettim 5 ay önce.
6 ay bekleme sürem vardı Şubat'ta doluyor. 20 Şubat'taki battan sonra korunmayı bırakıcam nasipse.. Topic hepimize şans getirsin dilerim birlikte takip edelim

Kaybin icin cok üzgünüm canim Nasil oldu.. benim de var 1 karnim 20 haftalikken, normal dogumla dogurttular, karnimda öldü cok aci birsey bilirim
Evet artik güzel baslangiclara verdiler olsun insallah niyetlerimiz, allah hepimize saglikli evltlar nasip etsin

Merhaba kızlar benimde 3 aralıkta opu oldu. Ama histeroskopi ameliyatı oldum 23 aralıkta. Transfer 2.adete ertelendi. 4 embriyom donduruldu. Transfer şubat sonu ya da martın ilk haftasına denk geliyor İnşaallah sağlıklı ve hayırlı gebelikler elde ederiz.

Hayırlısı olsun. 2 tane transfer yaptırabilirsin istersen .sen sanırım kayseride yaptırıyorsun. Ben memorialdeyim 26 yaşındayım ve doktor 2 transfer yaparız dedi .

Hayırlısı olsun. 2 tane transfer yaptırabilirsin istersen .sen sanırım kayseride yaptırıyorsun. Ben memorialdeyim 26 yaşındayım ve doktor 2 transfer yaparız dedi .
Evet kayserideyim bende Memorial de yaptırıyorum ben daha gorusemdim 2 tane yaptırmaktan korkuyorum açıkçası hepimiz icin hayirlisi olsun kactane donduruldu canım

Insalh senin sorunun neydi canım?
Benim zaman kaybedildi Fsh yüksek çıkıyordu Amh’ta yüksek çıkıyordu.Doktor anlayamadı bence.Fsh ı gören yumurta rezervin azalıyor diyordu.Klomen kullandım yumurta büyümüyordu çok.İşte tüp bebekle iğnelerle pcos olduğum ortaya çıktı.25 tane yumurta toplandı.Ohss riski için donduruldu.

Senin icin baya zor geçmiş canim ya sonu mutlulukla biter insalh ❤

Senin icin baya zor geçmiş canim ya sonu mutlulukla biter insalh ❤
Sağ ol canım imtihan belkide daha da zor geçicek ne olacağını bilmiyorum.Hayırlısı artık.Herkes o aylrda transfer olacağı için güzel sonuçları verebiliriz inşallahh.

Nasıl gidiyor kızlar hazırlıklar, beslenmelere dikkat ediyor musunuz? Folik asit kullanıyor musunuz? Transfer tarihi belli olan var mı?

Ben de mart basi ortasi gibi dondurulmus embriyo transferi olacagim rabbim nasip ederse inşallah olumlu olur hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…