- 20 Eylül 2018
- 455
- 534
- 103
- Konu Sahibi mertugce35
-
Iltihap varsa atıyor bi araştır istersen ben bunu yaptıktan sonra rahim flimi cektirmedim 3 ay düzenli yaptım belki faydasida olmuştur bilmiyorumMaydonoz muu gerçekten mii.. maydonoz söktürücüdür normalde acaba nasıl bi etki yapıyor
Anladım canım teşekkürler evet bi araştırayım ben de vardır tabii bir faydası mutlakaIltihap varsa atıyor bi araştır istersen ben bunu yaptıktan sonra rahim flimi cektirmedim 3 ay düzenli yaptım belki faydasida olmuştur bilmiyorumsonrasından tup bebeğe karar verdim 2 tane ebeye gittim ikiside buhar önerdi.
Aynen bi araştır içine sinerse yaparsınAnladım canım teşekkürler evet bi araştırayım ben de vardır tabii bir faydası mutlaka
Insalh senin sorunun neydi canım?Merhaba sevgili anne adaylarım benimde transferim Allah izin verirse Şubat 20-25 gibi yapılıcak.ilk denemem bu süreci beraber geçirelim güzel sonuçlar alırız inşallah
Insallah canim ilk denemende pozitifi görürsünMerhaba sevgili anne adaylarım benimde transferim Allah izin verirse Şubat 20-25 gibi yapılıcak.ilk denemem bu süreci beraber geçirelim güzel sonuçlar alırız inşallah
Kaybin icin cok üzgünüm canimBen de geldim kızlarBenim tüp bebek, aşılama olmayacak ama sezeryanla bebeğimi kaybettim 5 ay önce.
6 ay bekleme sürem vardı Şubat'ta doluyor. 20 Şubat'taki battan sonra korunmayı bırakıcam nasipse.. Topic hepimize şans getirsin dilerim birlikte takip edelim
Hayırlısı olsun. 2 tane transfer yaptırabilirsin istersen .sen sanırım kayseride yaptırıyorsun. Ben memorialdeyim 26 yaşındayım ve doktor 2 transfer yaparız dedi .Şuan senin ettiğin duayı ben ediyorum 1 tanede olsa yeter diyorum bir evladım olsun rabbim annelik duygusunu banada yaşatsın son dileğim bu buda bizim imtihanımiz sabredip beklemek lazımkaç tane transfer edileceğini bilmiyorum canım yaşım 24 bildiğim kadarıyla 35 yaş altına 1 tane tek transfer ediyorlar doktorum da ben sormadan bisey demiyor adetimin 2gununde öğrenirim onuda artık 12 tane dollendi diyince hemşire sevindim bende onun azalacağını bilmiyordum 4 tane kaldi ya bunada şükür bende taze transfer istemiyordum açıkçası tutmama ihtimali çok oluyor diye duydum böylesi benim icin daha iyi oldu sonuda güzel olur ınslh
Evet kayserideyim bende Memorial de yaptırıyorumHayırlısı olsun. 2 tane transfer yaptırabilirsin istersen .sen sanırım kayseride yaptırıyorsun. Ben memorialdeyim 26 yaşındayım ve doktor 2 transfer yaparız dedi .
Benim zaman kaybedildi Fsh yüksek çıkıyordu Amh’ta yüksek çıkıyordu.Doktor anlayamadı bence.Fsh ı gören yumurta rezervin azalıyor diyordu.Klomen kullandım yumurta büyümüyordu çok.İşte tüp bebekle iğnelerle pcos olduğum ortaya çıktı.25 tane yumurta toplandı.Ohss riski için donduruldu.Insalh senin sorunun neydi canım?
Benim 4 embriyo donduruldu canım.Evet kayserideyim bende Memorial de yaptırıyorumben daha gorusemdim 2 tane yaptırmaktan korkuyorum açıkçası hepimiz icin hayirlisi olsun kactane donduruldu canım
Senin icin baya zor geçmiş canim ya sonu mutlulukla biter insalh ❤Benim zaman kaybedildi Fsh yüksek çıkıyordu Amh’ta yüksek çıkıyordu.Doktor anlayamadı bence.Fsh ı gören yumurta rezervin azalıyor diyordu.Klomen kullandım yumurta büyümüyordu çok.İşte tüp bebekle iğnelerle pcos olduğum ortaya çıktı.25 tane yumurta toplandı.Ohss riski için donduruldu.
İnşallah birlikte güzel sonuçlar alırızInsallah canim ilk denemende pozitifi görürsün
Sağ ol canım imtihan belkide daha da zor geçicek ne olacağını bilmiyorum.Hayırlısı artık.Herkes o aylrda transfer olacağı için güzel sonuçları verebiliriz inşallahh.Senin icin baya zor geçmiş canim ya sonu mutlulukla biter insalh ❤
Insallah canım hepimiz icin hayırlısı ❤Sağ ol canım imtihan belkide daha da zor geçicek ne olacağını bilmiyorum.Hayırlısı artık.Herkes o aylrda transfer olacağı için güzel sonuçları verebiliriz inşallahh.
Ben hic bisey kullanmıyorum transfer gününü beklemeye devam sende nasil gelişmelerNasıl gidiyor kızlar hazırlıklar, beslenmelere dikkat ediyor musunuz? Folik asit kullanıyor musunuz? Transfer tarihi belli olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?