- Konu Sahibi mertugce35
Transfer sonrası kan sulandırıcı canımı çok yakıyor daO ne ne için kullanılıyor yani transfer öncesi mi sonrası mı kullanılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer sonrası kan sulandırıcı canımı çok yakıyor daO ne ne için kullanılıyor yani transfer öncesi mi sonrası mı kullanılıyor
Genelde oksapar veriyorlar o da azıcık yakıyor ama öyle çok çok da değilTransfer sonrası kan sulandırıcı canımı çok yakıyor da
Evet canım bu da çok benzeriymiş zatenGenelde oksapar veriyorlar o da azıcık yakıyor ama öyle çok çok da değil
Salatalık yiyin incir yiyin gerçekten zorİnşallah sigarayı bıraktım transferden sonra çok zorlanıyorum tuvalet sorunu yaşıyorum çok zormuş gerçekten
Bol bol tüketiyorum doğru bilmiyorum dut kurusu tutunmasına faydalı diye duydum onu da tüketiyorumSalatalık yiyin incir yiyin gerçekten zor
Bende yapmak istedim bir aklıma geldi sonra vazgeçtimDayanamadım yaptım negatif çıktı haliyle benden tavsiye daha çok erken yapmaben kendime söz geciremedim ama
progestan kullanıyormusunuz sizde bendede bir belirti yok çok erken daha ama işte sabırsızlıkAy ne geçmek bilmezmiş günler saatler bile . Sürekli bir umutlanıyorum bir umudum uok oluyor sizde öyle misiniz ? Sürekli belirti arıyorum sürekli kendimi dinliyorum . Tutmazsa bi çok üzülürüm diyorum bir de nasip diyorum çıldırmak üzereyim![]()
Benimde 5 günüm bende bugün yapmak istedim yapmadım test daha var endişelenmeBu sabah ben de dayanamadim test yaptim ama negativ. Mercekle de baksan cizgi mizgi yokkeske yapmasaydim. 5.günümdü bugün
Evet kullanıyorum hem fitil olarak alıyorum hem iğne vuruluyorum yarın iğnem sonprogestan kullanıyormusunuz sizde bendede bir belirti yok çok erken daha ama işte sabırsızlık![]()
Bende öyleyim tripten tribe giriyorum bu işin sonunda çoklu kişilik bozukluğu oluşacak bendeAy ne geçmek bilmezmiş günler saatler bile . Sürekli bir umutlanıyorum bir umudum uok oluyor sizde öyle misiniz ? Sürekli belirti arıyorum sürekli kendimi dinliyorum . Tutmazsa bi çok üzülürüm diyorum bir de nasip diyorum çıldırmak üzereyim![]()
Yapmayın yapmayın biz ettik siz etmeyinBenimde 5 günüm bende bugün yapmak istedim yapmadım test daha var endişelenme![]()
Ay valla herşeyi bulmuşlr tıpta 10 gün beklemek ne yaBende öyleyim tripten tribe giriyorum bu işin sonunda çoklu kişilik bozukluğu oluşacak bende
Ay evet ya zaman geçmek bilmiyor benim daha ikinci günüm. Ya bence test gününe kadar belirti aramak saçmalık ondan sonra oluşur belirtiler çünkü kanda hormon seviyeleri artıyor. Şimdi olacak belirtiler ilaç belirtileri olabilir benceAy ne geçmek bilmezmiş günler saatler bile . Sürekli bir umutlanıyorum bir umudum uok oluyor sizde öyle misiniz ? Sürekli belirti arıyorum sürekli kendimi dinliyorum . Tutmazsa bi çok üzülürüm diyorum bir de nasip diyorum çıldırmak üzereyim![]()
Evet çok saçma hem de suan uyguladığım hiç bir hareket mantıklı değil kiAy evet ya zaman geçmek bilmiyor benim daha ikinci günüm. Ya bence test gününe kadar belirti aramak saçmalık ondan sonra oluşur belirtiler çünkü kanda hormon seviyeleri artıyor. Şimdi olacak belirtiler ilaç belirtileri olabilir bence
Iyi yapmissinBenimde 5 günüm bende bugün yapmak istedim yapmadım test daha var endişelenme![]()
Bitmez benim ikinci denemem sizin ilk denemeniz mi? Gerçi ikinci de olsa beklemek çok zor ve bu böyle bir buçuk ay sürecek kesesidir kalp atışıdır yani test günüyle de bitmiyorEvet çok saçma hem de suan uyguladığım hiç bir hareket mantıklı değil kiişte ilaç belirtisi de olsa insan bişeyler bir farklılık hissetmek istiyor ayyyy normalde pazartesiden cumaya ne ara geldik anlamazdım bu hafta bitmedi resmen
Benim de ikinci denemem , ilki dış gebelik sağ tüpüm alındı bir kere daha dış gebelik yaşamıştım benimkiler yolu bulamıyorBitmez benim ikinci denemem sizin ilk denemeniz mi? Gerçi ikinci de olsa beklemek çok zor ve bu böyle bir buçuk ay sürecek kesesidir kalp atışıdır yani test günüyle de bitmiyor