2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
👍 Ben de almanyadayimda burdamisin acaba diye sormustum. Peki yatirdilarmi transferden sonra seni ve test gününde kandan mi bakacaklar evde idrarda mi bakacaksin
15 dakika yat yeterli dediler. Ben 15 dk yatabildim çünkü idrar kesen dolmuştu karnım ağrıyordu. 10 dk sonra tuvalete gittim mecbur. Test günüme bu pazartesi kanda bakacaklar inşallah 🙏

15 dakika yat yeterli dediler. Ben 15 dk yatabildim çünkü idrar kesen dolmuştu karnım ağrıyordu. 10 dk sonra tuvalete gittim mecbur. Test günüme bu pazartesi kanda bakacaklar inşallah 🙏
Hmm anladim iyimis bizde hic yatirmadilar 5dkk icinde transfer yapildi ciktim. Test günüm de 17sinde ama evde idrar testi yapicam

Yok ben dün yaptim aldim boyumun ölcüsünü 🙈 5. Günümdü ve negativdi tabiki. Yani 17sinde evde yapmami onlar istedi demek istemistim kan testi yapmiyorlar sanirim pozitif olursa yapacaklar.
17side çok geçmiş. Orda demekki öyle. Burda 8.gün-de kan testi istiyorlar.

Moralin bozulmasın beNimde ilk ve ikinci transferimde yumurtam cok oluyordu ama 1 taneye zor geliyordu . Bu 3.transferim 13 embroyodan iki tanesi anca dollenebilmis
Burada bir whatsapp grubundan bahsediliyor var ise beni de alır mısınız?

Zaman geçmiyor gene... daha ikinci günüm Bugün hayırlısı gerçi ama şöyle gözümü kapatıp açsam da test günü gelse keşke

Back
X