- Konu Sahibi mertugce35
Fransa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fransa
Hepsi öyle bi degisiklerDoktorum değişik biri çok bilgi vermiyor bana ve biraz agresif birisi :/
15 dakika yat yeterli dediler. Ben 15 dk yatabildim çünkü idrar kesen dolmuştu karnım ağrıyordu. 10 dk sonra tuvalete gittim mecbur. Test günüme bu pazartesi kanda bakacaklar inşallahBen de almanyadayimda burdamisin acaba diye sormustum. Peki yatirdilarmi transferden sonra seni ve test gününde kandan mi bakacaklar evde idrarda mi bakacaksin
Hmm anladim iyimis bizde hic yatirmadilar 5dkk icinde transfer yapildi ciktim. Test günüm de 17sinde ama evde idrar testi yapicam15 dakika yat yeterli dediler. Ben 15 dk yatabildim çünkü idrar kesen dolmuştu karnım ağrıyordu. 10 dk sonra tuvalete gittim mecbur. Test günüme bu pazartesi kanda bakacaklar inşallah![]()
Bende 4.günümde idrar testi yaptım negatif cıktı. 6.gun yap yapacaksan . Bosuna uzulme sonraHmm anladim iyimis bizde hic yatirmadilar 5dkk icinde transfer yapildi ciktim. Test günüm de 17sinde ama evde idrar testi yapicam
Yok ben dün yaptim aldim boyumun ölcüsünüBende 4.günümde idrar testi yaptım negatif cıktı. 6.gun yap yapacaksan . Bosuna uzulme sonra
17side çok geçmiş. Orda demekki öyle. Burda 8.gün-de kan testi istiyorlar.Yok ben dün yaptim aldim boyumun ölcüsünü5. Günümdü ve negativdi tabiki. Yani 17sinde evde yapmami onlar istedi demek istemistim kan testi yapmiyorlar sanirim pozitif olursa yapacaklar.
Burada bir whatsapp grubundan bahsediliyor var ise beni de alır mısınız?Moralin bozulmasın beNimde ilk ve ikinci transferimde yumurtam cok oluyordu ama 1 taneye zor geliyordu . Bu 3.transferim 13 embroyodan iki tanesi anca dollenebilmis
Ben bilmiyorum cnmBurada bir whatsapp grubundan bahsediliyor var ise beni de alır mısınız?
Evet 11. Güne kadar bekletiyorlar. Hayirlisi bakalim insallah siz de en kisa zamanda güzel haberi verirsiniz17side çok geçmiş. Orda demekki öyle. Burda 8.gün-de kan testi istiyorlar.
Inşallah cnm . Pazartesi günü yazarım güzel haberle inşallahEvet 11. Güne kadar bekletiyorlar. Hayirlisi bakalim insallah siz de en kisa zamanda güzel haberi verirsiniz![]()
Senin durumun ne canım tarih mi bekliyorsunBen bilmiyorum cnm
InsallahInşallah cnm . Pazartesi günü yazarım güzel haberle inşallahsonrada sen yazarsın güzel haberi :)
Bu ayın 8inde transferim oldu. Bu pazartesi kan vericem sonuç için cnmSenin durumun ne canım tarih mi bekliyorsun
Benimde 8inde ama 18 inde kan testi vereceğim ne güzelmiş senin inş güzel haber alırsınBu ayın 8inde transferim oldu. Bu pazartesi kan vericem sonuç için cnm
Belirtisi olan var mi hiç?Insallah![]()
Pazartesi güzel haberi yazarım inşallahBenimde 8inde ama 18 inde kan testi vereceğim ne güzelmiş senin inş güzel haber alırsıpaz
Sahsen belirti sayilabilecek bir durum yok benim suana kadar.Belirtisi olan var mi hiç?
Belirtisi olan var mi hiç?
İnşallah sigarayı bıraktım transferden sonra çok zorlanıyorum tuvalet sorunu yaşıyorum çok zormuş gerçektenPazartesi güzel haberi yazarım inşallah![]()