2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
İnşallah sigarayı bıraktım transferden sonra çok zorlanıyorum tuvalet sorunu yaşıyorum çok zormuş gerçekten
Cnmmm keşke hiç içmeseydin. Iyi yapmışsın bırakmakla 👍 bende transferin ilk gunu su için idrarınız olsun dediler. Ben biraz abarttım su yu. Transferim de karnım çok ağrıdı gün boyu devam etti. Doktoruma sordum idrarinizi tuttuğunuz için ağrı oldu dedi. Sorun olmazmış.

İnşallah canım.İlac verilmiyor evet yumurta takibi yapılacak belli büyüklüğe gelene kadar ama büyümezse düşük doz iğne yada ilacla destek verebilir.Sonrasin da çatlatma iğnesi ile çatlayacak iğne yaptığın gün progestana başlayacaksın ortalama 5-6. Gün sonra transfer yapılacak.Ve sonuca kadar folik ve progestana devam edeceksin ki Folik vitamin vs simdiden kullansan daha iyi kullanmiyorsan

Doğal transfer nasıl oluyor
Rahim kalınlaştırmak için estrofem vs ilaç kullanmiyorsun.yumurta takibi yapılıyor belki buyume olunca çatlatma iğnesi ile catlatiliyor.Normal gebelikte olduğu simülasyon oluşturuyorlar.sonrasinda transfer yapılıyor ve progesteron kullanılıyor sadece bir de folik.Baska ilaç kullanmiyorsun.Benim bu şekilde oldu dondurulmuş embriyo

Rahim kalınlaştırmak için estrofem vs ilaç kullanmiyorsun.yumurta takibi yapılıyor belki buyume olunca çatlatma iğnesi ile catlatiliyor.Normal gebelikte olduğu simülasyon oluşturuyorlar.sonrasinda transfer yapılıyor ve progesteron kullanılıyor sadece bir de folik.Baska ilaç kullanmiyorsun.Benim bu şekilde oldu dondurulmuş embriyo
Aaa aslında büssürüü hormonuda almamış oluyorsun anladığım kadarıyla iyi bişeymiş

Inşallah tutmuştur 🙏 çok sağolun birazda olsa moral verdiniz. Sizin 5.gun pozitifmiydi? Benim blastokist 5.gun embriyoları. Nette 5.gun embriyoları 4.gün-de belli oluyor die test yaptım bende :/
Canım yurtdışın cinsiyeti söylüyorlar diye biliyorum söylediler mi?

Back
X