- 2 Kasım 2016
- 5.684
- 7.688
- 198
- Konu Sahibi mertugce35
-
Test günlerimiz de yakın olacak çok sevindimBende beklemedeyim bu bizim kaderimiz bizi biz anlarız bu ay kontrollerimi oldum dondurulmuş embriyomuz var 1 mart da adet olman gerekiyor inşallah gecikme se sonra direkt ilk günden estrofem e başlıycam 13 ilk kontrolüm e gidecem inşallah hepimiz için her şey yolunda gider burdan birbirimizi takip edelim
Evde beklemek zor olacağı için ilk 3 gün hariç hava güzel oldukça dışarı çıkacağım inşallah ağır iş hariç normal yaşama dönmesek zaman geçmiyor en iyisi öyle benim 5 yaşında bir kızım da var onun sayesinde de zaman geçiyorTest günlerimiz de yakın olacak çok sevindimBirbirimizi sakinleştirmemiz lazım
Yaaa çok heyecanlıGünaydınlarelimde test yok yasaklara girdik istesem de test yapamıcam pazartesiye kadar beklemedeyim
Hadi hayırlısı olsun canımMart ayında bende varımBi gecikme yaşamazsam mart 18 19 gibi transfer görünüyor
Canım ben transfer olcağım günden önceki 2 güne yaydım ev temizliğimi dip köşe temizledim. Bulaşık makinemi dahi temiz bırakıp çıktım çamaşırlar şunlar bunlar.. böylece perşembeden bu yana rahatım hafta içine kadar birşey yapmayı planlamıyorum o kadar ki temizliğe dair yatırımlar yaptımEvde beklemek zor olacağı için ilk 3 gün hariç hava güzel oldukça dışarı çıkacağım inşallah ağır iş hariç normal yaşama dönmesek zaman geçmiyor en iyisi öyle benim 5 yaşında bir kızım da var onun sayesinde de zaman geçiyor
1 tane 5.gün embriyosu var inşallah o da benim bebeğim olurYaaa çok heyecanlıpazartesi kaçıncı gün
Hadi hayırlısı olsun canımkaç yumurtan var
Ahh biz kadınlar ilk telaşımız ev işleri oluyor bayram temizliği gibi yapıp Bi hafta rahat ederiz bende aynen öncesinde Bi kaç gün idarelik temizliğimi yapıyorum gerisi eşime kalıyor o yapıyor Allah razı olsun her iş geliyor elinden maşallahCanım ben transfer olcağım günden önceki 2 güne yaydım ev temizliğimi dip köşe temizledim. Bulaşık makinemi dahi temiz bırakıp çıktım çamaşırlar şunlar bunlar.. böylece perşembeden bu yana rahatım hafta içine kadar birşey yapmayı planlamıyorum o kadar ki temizliğe dair yatırımlar yaptıminşallah tutar Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Ayy hadi inşallah canım benim de 2 tane 5. Gün embriyosu blast transfer edildi bakalım artık heyecanla ayın 22 sini bekliyorum test yapıcam1 tane 5.gün embriyosu var inşallah o da benim bebeğim olur
Ohh ne güzel maşallah yardım etsinAhh biz kadınlar ilk telaşımız ev işleri oluyor bayram temizliği gibi yapıp Bi hafta rahat ederiz bende aynen öncesinde Bi kaç gün idarelik temizliğimi yapıyorum gerisi eşime kalıyor o yapıyor Allah razı olsun her iş geliyor elinden maşallah
Benim 0.6 eşimde azospermAmh sorunu olan varmı ben gibi
İnşallah canım bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur bile şimdiden hamileliği kabul et naza başla benceAyy hadi inşallah canım benim de 2 tane 5. Gün embriyosu blast transfer edildi bakalım artık heyecanla ayın 22 sini bekliyorum test yapıcam
Ohh ne güzel maşallah yardım etsinbenim adam da Allah razı olsun aktiftir şimdi bana kahvaltı hazırlıyor mesela ama ben kna hiçbirşey yaptırmıyorum neden bilmem kıyamıyorum kızzz
Günaydınlarelimde test yok yasaklara girdik istesem de test yapamıcam pazartesiye kadar beklemedeyim
O bende de oluyorrr kızzz , arada böyle minik minik sancı giriyor göğüslerim baya büyüdü belirtiler bu kadar bendeçok mu dinliyoruz kendimizi napıyoruzz
Nasıl bir planlamanız var canım tese ile olacak di miBenim 0.6 eşimde azosperm
Kız ben hiç naz yapamamİnşallah canım bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur bile şimdiden hamileliği kabul et naza başla bence
Ben dün negatifi görünce pazar gününe bir test aldım ama erken gebelik testi değil onda çıkma şansı pek yok galibaGünaydınlarelimde test yok yasaklara girdik istesem de test yapamıcam pazartesiye kadar beklemedeyim
Bekleyelim hep birlikte pazartesiyiBen dün negatifi görünce pazar gününe bir test aldım ama erken gebelik testi değil onda çıkma şansı pek yok galiba
Bende sadece ben böyleyim sandım iki günlük yemek bile yaptım ne olur nolmaz diyeCanım ben transfer olcağım günden önceki 2 güne yaydım ev temizliğimi dip köşe temizledim. Bulaşık makinemi dahi temiz bırakıp çıktım çamaşırlar şunlar bunlar.. böylece perşembeden bu yana rahatım hafta içine kadar birşey yapmayı planlamıyorum o kadar ki temizliğe dair yatırımlar yaptıminşallah tutar Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Ayy eşlerimizde elinden geleni yapıyor ama bazen yemek konusu sıkıntı olabiliyorAyy hadi inşallah canım benim de 2 tane 5. Gün embriyosu blast transfer edildi bakalım artık heyecanla ayın 22 sini bekliyorum test yapıcam
Ohh ne güzel maşallah yardım etsinbenim adam da Allah razı olsun aktiftir şimdi bana kahvaltı hazırlıyor mesela ama ben kna hiçbirşey yaptırmıyorum neden bilmem kıyamıyorum kızzz
Tese oldu 15 adet yerinde hareketli sperm bulundu 5 yumurtam toplandı bir adet 3. Gün donduruldu 6 şubat transfer oldum bakalım bebeğim bize gelecekmiNasıl bir planlamanız var canım tese ile olacak di mi
Kız ben hiç naz yapamamama sağolsun o kendinden beni nazlar hep huyu bu. İnşallah bebişlerimiz tutunsun sağlıkla gelsinler
Olabilir pazartesi sabah süprizli olsun ya erken yapmamdaki sebepte sonuçta eşlerimiz tedaviden dolayı bi bekleyişten test gününden önce öğrenip kameraya çekerek haber vermek istiyorumBekleyelim hep birlikte pazartesiyitest yapalım sabah erkenden
Yok valla hepimiz kritik vakayızBende sadece ben böyleyim sandım iki günlük yemek bile yaptım ne olur nolmaz diye
CAnım eşlerden yana şanslıyız bin şükürAyy eşlerimizde elinden geleni yapıyor ama bazen yemek konusu sıkıntı olabiliyor
Geldi inşallah sende şuanTese oldu 15 adet yerinde hareketli sperm bulundu 5 yumurtam toplandı bir adet 3. Gün donduruldu 6 şubat transfer oldum bakalım bebeğim bize gelecekmi
Yok valla hepimiz kritik vakayız
CAnım eşlerden yana şanslıyız bin şükürdün annem geldi yemek yaptı bugün de kaynanam sabahtan aradı kahvaltıya gelin diye biz yapıyoruz deyince yemeği hazırladım akşama bendeyiz dedi yırttım bugün de
Geldi inşallah sende şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?