2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Test günlerimiz de yakın olacak çok sevindim Birbirimizi sakinleştirmemiz lazım

Test günlerimiz de yakın olacak çok sevindim Birbirimizi sakinleştirmemiz lazım
Evde beklemek zor olacağı için ilk 3 gün hariç hava güzel oldukça dışarı çıkacağım inşallah ağır iş hariç normal yaşama dönmesek zaman geçmiyor en iyisi öyle benim 5 yaşında bir kızım da var onun sayesinde de zaman geçiyor

Canım ben transfer olcağım günden önceki 2 güne yaydım ev temizliğimi dip köşe temizledim. Bulaşık makinemi dahi temiz bırakıp çıktım çamaşırlar şunlar bunlar.. böylece perşembeden bu yana rahatım hafta içine kadar birşey yapmayı planlamıyorum o kadar ki temizliğe dair yatırımlar yaptım inşallah tutar Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Ahh biz kadınlar ilk telaşımız ev işleri oluyor bayram temizliği gibi yapıp Bi hafta rahat ederiz bende aynen öncesinde Bi kaç gün idarelik temizliğimi yapıyorum gerisi eşime kalıyor o yapıyor Allah razı olsun her iş geliyor elinden maşallah

1 tane 5.gün embriyosu var inşallah o da benim bebeğim olur
Ayy hadi inşallah canım benim de 2 tane 5. Gün embriyosu blast transfer edildi bakalım artık heyecanla ayın 22 sini bekliyorum test yapıcam
Ohh ne güzel maşallah yardım etsin benim adam da Allah razı olsun aktiftir şimdi bana kahvaltı hazırlıyor mesela ama ben kna hiçbirşey yaptırmıyorum neden bilmem kıyamıyorum kızzz

İnşallah canım bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur bile şimdiden hamileliği kabul et naza başla bence

Benim 0.6 eşimde azosperm
Nasıl bir planlamanız var canım tese ile olacak di mi
İnşallah canım bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur bile şimdiden hamileliği kabul et naza başla bence
Kız ben hiç naz yapamam ama sağolsun o kendinden beni nazlar hep huyu bu. İnşallah bebişlerimiz tutunsun sağlıkla gelsinler

Bende sadece ben böyleyim sandım iki günlük yemek bile yaptım ne olur nolmaz diye

Ayy eşlerimizde elinden geleni yapıyor ama bazen yemek konusu sıkıntı olabiliyor

Nasıl bir planlamanız var canım tese ile olacak di mi

Kız ben hiç naz yapamam ama sağolsun o kendinden beni nazlar hep huyu bu. İnşallah bebişlerimiz tutunsun sağlıkla gelsinler
Tese oldu 15 adet yerinde hareketli sperm bulundu 5 yumurtam toplandı bir adet 3. Gün donduruldu 6 şubat transfer oldum bakalım bebeğim bize gelecekmi

Bekleyelim hep birlikte pazartesiyi test yapalım sabah erkenden
Olabilir pazartesi sabah süprizli olsun ya erken yapmamdaki sebepte sonuçta eşlerimiz tedaviden dolayı bi bekleyişten test gününden önce öğrenip kameraya çekerek haber vermek istiyorum

Bende sadece ben böyleyim sandım iki günlük yemek bile yaptım ne olur nolmaz diye
Yok valla hepimiz kritik vakayız
Ayy eşlerimizde elinden geleni yapıyor ama bazen yemek konusu sıkıntı olabiliyor
CAnım eşlerden yana şanslıyız bin şükür dün annem geldi yemek yaptı bugün de kaynanam sabahtan aradı kahvaltıya gelin diye biz yapıyoruz deyince yemeği hazırladım akşama bendeyiz dedi yırttım bugün de
Tese oldu 15 adet yerinde hareketli sperm bulundu 5 yumurtam toplandı bir adet 3. Gün donduruldu 6 şubat transfer oldum bakalım bebeğim bize gelecekmi
Geldi inşallah sende şuan

inşallah canım bi gelsin de ağzını burnunu seveyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…