2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
O bende de oluyorrr kızzz , arada böyle minik minik sancı giriyor göğüslerim baya büyüdü belirtiler bu kadar bende çok mu dinliyoruz kendimizi napıyoruzz
Evet çok minik batma gibi ama su boşalma olayı var bide bugün böyle adet olacakmış gibi bir his olur ya böyle aşşağı doğru baskı hissi hissettim hayırlısı artık

Yaa gerçekten çok heyecanlı kızlar
sürekli okuyorum test yapan varmı bebiş geldimi diye güzel haberler alalım hepinizden uğurlu topic olsun burası
Vee biz martta transfer olacaklar da peşinizden geleceğiz inşallaahhh
Bana zaman geçmiyor durdu sanki ilk adetim bitti bi adet daha olup transfer hayırlısıyla..

Merhaba ben de adet bekleyenlerdenim birlikte bekleyelim sizin gecikme olmazsa ne zamana transfer inşallah dediğiniz gibi zaman durdu günler geçmiyor Taze transfer olacak bir de benim, heyecan ve biraz da korku var Yaşıma göre amh düşük çıktı ama ultrason amh ile uyumlu çıkmıyor ultrason daha iyi çıkıyor, hangisi doğru bilmiyorum

Amin inşallah hepimiz için benim gibi doğal transfer olucak olan veya transfer olan varmı?
Ben perşembe günü tranafer oldum ama normal tüp bebek canım. İnşallah bu ay müjdeni alırsın
Benimde transferimin 5.günü. iki embryo. Dün 4.günüydü dayanamadım idrar testi yaptım sonuç negatif pazartesi kan testi yaptırıcam inşallah pozitiftir 3. Transferim bu
Kuzucum çok erken daha test için . İkiz tutsa da kana geçmesi en erken 5. Günde olur kaldı ki idrar daha uzun sürer
Selamun aleykum kızlar dolaşırken sayfanıza denk geldim benimde transferin salı günü olucak haftaya inşallah hakkımızda hayırlısı olur pozitifle sonuçlanır hepimizinki
Canım gözün aydın Beklemek ne heyecanlı değil mi? Ben de perşembe günü transfer oldum inşallah hepimiz pozitifi görürüz
Benden 18 tane yumurta alındı 12 si döllendi ama transfer gününe 1 tane kaliteli oldu bu yüzden çok moralim bozuldu çok korkuyorum
Üzülme canım sana lazım olan kaliteli bir adet yumurta inşallah o da tutunacak sana dualarımdasın
CAnım ben 22 sinde test yapıcam inşallah pozitifi görürüZ

Sizin heycanlariniz ne güzel ben de transfer olmak için bekliyorum. Anlaşılan biz hep bekliyoruz
Bende beklemedeyim bu bizim kaderimiz bizi biz anlarız bu ay kontrollerimi oldum dondurulmuş embriyomuz var 1 mart da adet olman gerekiyor inşallah gecikme se sonra direkt ilk günden estrofem e başlıycam 13 ilk kontrolüm e gidecem inşallah hepimiz için her şey yolunda gider burdan birbirimizi takip edelim

Mart ayında bende varım Bi gecikme yaşamazsam mart 18 19 gibi transfer görünüyor

Günaydınlar elimde test yok yasaklara girdik istesem de test yapamıcam pazartesiye kadar beklemedeyim
Beklemek zor ama seninki zorunlu olunca çabuk geçer zaman. Ben öncekindd 5.gün embriyosunda transfer hariç 6.gümde öğrenmiştim çook silik ikinci çizgiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…