- Konu Sahibi mertugce35
-
Evet ortalama 14-15 gun sürdü benim ki de.Sorunsuz tamamlanır inşDün gittim 13 mm dedi yarın gene gidicem 22si gibi de transfer ederiz şuan sadece folik asit alıyorum b12 de alıyordum bırak onu dedi vücudunu yorma dedi
Evet çok minik batma gibi ama su boşalma olayı var bide bugün böyle adet olacakmış gibi bir his olur ya böyle aşşağı doğru baskı hissi hissettim hayırlısı artıkO bende de oluyorrr kızzz , arada böyle minik minik sancı giriyor göğüslerim baya büyüdü belirtiler bu kadar bendeçok mu dinliyoruz kendimizi napıyoruzz
Bir whatsapp grubu mu kursak kızlarO bende de oluyorrr kızzz , arada böyle minik minik sancı giriyor göğüslerim baya büyüdü belirtiler bu kadar bendeçok mu dinliyoruz kendimizi napıyoruzz
İnşallah çok saol yardımcı olduğun için ilk böyle duydum umarım faydalı olur hepimiz pozitifi görürüzEvet ortalama 14-15 gun sürdü benim ki de.Sorunsuz tamamlanır inş
Ewet bu iş sabır işi Rabbim sabrımızı mükafatlandırsın inşallahSizin heycanlariniz ne güzel ben de transfer olmak için bekliyorum. Anlaşılan biz hep bekliyoruz
İnşallah Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinEwet bu iş sabır işi Rabbim sabrımızı mükafatlandırsın inşallah
Ewet bu iş sabır işi Rabbim sabrımızı mükafatlandırsın inşallah
Amin kizlar Aminİnşallah Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinhepimize
İnş hepimiz 1500 ü buluruz o vakit kızlar bir whatsapp grubu kursak iyi olmaz mı?1500 ve üzerinde kese görünüyor alttan bakılan ultrasonda
Merhaba ben de adet bekleyenlerdenim birlikte bekleyelim sizin gecikme olmazsa ne zamana transfer inşallahYaa gerçekten çok heyecanlı kızlar
sürekli okuyorum test yapan varmı bebiş geldimi diye güzel haberler alalım hepinizden uğurlu topic olsun burası
Vee biz martta transfer olacaklar da peşinizden geleceğiz inşallaahhh
Bana zaman geçmiyor durdu sanki ilk adetim bitti bi adet daha olup transfer hayırlısıyla..
Ben perşembe günü tranafer oldum ama normal tüp bebek canım. İnşallah bu ay müjdeni alırsınAmin inşallah hepimiz içinbenim gibi doğal transfer olucak olan veya transfer olan varmı?
Kuzucum çok erken daha test için . İkiz tutsa da kana geçmesi en erken 5. Günde olur kaldı ki idrar daha uzun sürerBenimde transferimin 5.günü. iki embryo. Dün 4.günüydü dayanamadım idrar testi yaptım sonuç negatifpazartesi kan testi yaptırıcam inşallah pozitiftir 3. Transferim bu
Canım gözün aydınSelamun aleykum kızlar dolaşırken sayfanıza denk geldim benimde transferin salı günü olucak haftaya inşallah hakkımızda hayırlısı olur pozitifle sonuçlanır hepimizinki
Üzülme canım sana lazım olan kaliteli bir adet yumurta inşallah o da tutunacak sana dualarımdasınBenden 18 tane yumurta alındı 12 si döllendi ama transfer gününe 1 tane kaliteli oldu bu yüzden çok moralim bozuldu çok korkuyorum
CAnım ben 22 sinde test yapıcam inşallah pozitifi görürüZYaa gerçekten çok heyecanlı kızlar
sürekli okuyorum test yapan varmı bebiş geldimi diye güzel haberler alalım hepinizden uğurlu topic olsun burası
Bana zaman geçmiyor durdu sanki ilk adetim bitti bi adet daha olup transfer hayırlısıyla..
Merhaba ben de adet bekleyenlerdenim birlikte bekleyelim sizin gecikme olmazsa ne zamana transfer inşallahdediğiniz gibi zaman durdu günler geçmiyor Taze transfer olacak bir de benim, heyecan ve biraz da korku var Yaşıma göre amh düşük çıktı ama ultrason amh ile uyumlu çıkmıyor ultrason daha iyi çıkıyor, hangisi doğru bilmiyorum
Bende beklemedeyim bu bizim kaderimiz bizi biz anlarız bu ay kontrollerimi oldum dondurulmuş embriyomuz var 1 mart da adet olman gerekiyor inşallah gecikme se sonra direkt ilk günden estrofem e başlıycam 13 ilk kontrolüm e gidecem inşallah hepimiz için her şey yolunda gider burdan birbirimizi takip edelimSizin heycanlariniz ne güzel ben de transfer olmak için bekliyorum. Anlaşılan biz hep bekliyoruz
Mart ayında bende varımYaa gerçekten çok heyecanlı kızlar
Benim pko sorunum var canımAmh sorunu olan varmı ben gibi
Beklemek zor ama seninki zorunlu olunca çabuk geçer zaman.Günaydınlarelimde test yok yasaklara girdik istesem de test yapamıcam pazartesiye kadar beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?