- Konu Sahibi mertugce35
-
Rabbim tamamına erdirsin inşallah taze transfer oldun sanırım çift embiriyo mu koydularTransferim dun gerceklesti. 7 yumurtam vatdi 2 si bos cikti. 5 tanesinden2 tanesi 5. Güne ulasti. 1.kalite gen taramasi yaptik. 25 i test günüm. Bence transfer üzerinden en az 8 gun gecmeden ev testi yapmayin çünkü çatlama ignesi pozitif gosterebiliyor. 2 denemem ilkinde 12 gun bthg 16 cikmisti 4 gun sonra 11 oldu sonra bir daha trst yapmadim zaten sonra da adet oldum.
Bir kaç arkadaşımız da teklif etmişti test sonuçlarımız çıktığında ki ruh halimize göre buna karar verebiliriz belki bu süreçte olup olmama kararı farklı olan arkadaşlarımız da olabilir inşallah hepimizin moreli yüksek olsun güzel sonuçlar alalım ve bunları paylaşmaya devam edelim Rabbim hepimize nasip etsin inşallahWatsp grububu olusturursaniz ben de katilirim
Evet dondurulmuş istemedim.Rabbim tamamına erdirsin inşallah taze transfer oldun sanırım çift embiriyo mu koydular
Söylüyorum ama kimse istemiyor sanırım burada yazılar karışıyor küçük küçük bir de zor oluyorWatsp grububu olusturursaniz ben de katilirim
Ben de katılırımSöylüyorum ama kimse istemiyor sanırım burada yazılar karışıyor küçük küçük bir de zor oluyor
Amin canım burada test yapanlar belirtisi ya da şikayeti olanlar hepimiz paylaşıyoruz burda karışıyor o sebeple önermiştim ama tabiki herkes hassas hepimizin yaklaşımı farklıBir kaç arkadaşımız da teklif etmişti test sonuçlarımız çıktığında ki ruh halimize göre buna karar verebiliriz belki bu süreçte olup olmama kararı farklı olan arkadaşlarımız da olabilir inşallah hepimizin moreli yüksek olsun güzel sonuçlar alalım ve bunları paylaşmaya devam edelim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Katılmak isteyenler bana özelden numarasını atsın grubu kuracağım isteyen gelebilirBen de katılırım
Katılmak isteyenler bana özelden numarasını atsın grubu kuracağım isteyen gelebilir
Canım yasak diye biliyorum sonra hesabın kapanmasınKatılmak isteyenler bana özelden numarasını atsın grubu kuracağım isteyen gelebilir
Aynı zaman fa transferimiz olacak büyük ihtimalleMart ayında bende varımBi gecikme yaşamazsam mart 18 19 gibi transfer görünüyor
Hemde çok heyecanlı için icime sığmıyorBen perşembe günü tranafer oldum ama normal tüp bebek canım. İnşallah bu ay müjdeni alırsın
Kuzucum çok erken daha test için . İkiz tutsa da kana geçmesi en erken 5. Günde olur kaldı ki idrar daha uzun sürer
Canım gözün aydınBeklemek ne heyecanlı değil mi? Ben de perşembe günü transfer oldum inşallah hepimiz pozitifi görürüz
Üzülme canım sana lazım olan kaliteli bir adet yumurta inşallah o da tutunacak sana dualarımdasın
CAnım ben 22 sinde test yapıcam inşallah pozitifi görürüZ
İnşallah canım benimHemde çok heyecanlı için icime sığmıyorsona geldik artık inşallah sonucu da güzel olucak
Bilmiyorum canım burda böyle bir şey görmüştüm o sebeple yazdımCanım yasak diye biliyorum sonra hesabın kapanmasın
Bilmiyordum canımCanım yasak diye biliyorum sonra hesabın kapanmasın
Burda denk geldim bir kişi vatsap grubu oluşturalım demişti o kişiye uyari gelmişti bilmediginizden dolayi hesabinizi kapatmıyoruz ama tekrarlarsanız hesabınızı kapaticaz denilmişti o yuzden uyarmak istedimBilmiyordum canım
O şeyi yapsak mı diye bir şifre kelime kullanırsak kim bilcek kiBurda denk geldim bir kişi vatsap grubu oluşturalım demişti o kişiye uyari gelmişti bilmediginizden dolayi hesabinizi kapatmıyoruz ama tekrarlarsanız hesabınızı kapaticaz denilmişti o yuzden uyarmak istedim
Sağ ol canım teşekkürlerBurda denk geldim bir kişi vatsap grubu oluşturalım demişti o kişiye uyari gelmişti bilmediginizden dolayi hesabinizi kapatmıyoruz ama tekrarlarsanız hesabınızı kapaticaz denilmişti o yuzden uyarmak istedim
Teşekkürler canımBurda denk geldim bir kişi vatsap grubu oluşturalım demişti o kişiye uyari gelmişti bilmediginizden dolayi hesabinizi kapatmıyoruz ama tekrarlarsanız hesabınızı kapaticaz denilmişti o yuzden uyarmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?