- Konu Sahibi mertugce35
- #1.141
Olumsuz düşünme herkeste aynı olmuyor tabi.İnsallah senin ki tutunma agrilaridirDemekki her bel kasık ağrısı tuttu anlamına gelmiyormuşbende de var bunlar hemen gaza getirmeyim kendimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olumsuz düşünme herkeste aynı olmuyor tabi.İnsallah senin ki tutunma agrilaridirDemekki her bel kasık ağrısı tuttu anlamına gelmiyormuşbende de var bunlar hemen gaza getirmeyim kendimi
Allah razı olsun canım inşallahOlumsuz düşünme herkeste aynı olmuyor tabi.İnsallah senin ki tutunma agrilaridir
Saol canım Rabbim bu yoldaki herkesi sevindirsinPozitif gorenleri tebrik ediyorum saglicakla kucaginiza alin inşallahh kizlar umut oluyorsunuz bizlere de![]()
Canım çok üzüldüm .. inan ne desem boş .. vardır hersey de bir hayır öyle düşün rabbim en kısa zaman da yaşatsın inşallahOlumsuz düşünme herkeste aynı olmuyor tabi.İnsallah senin ki tutunma agrilaridir
Doktorunla konuştun mu canımBenim sonucum 15 çıktı 8. Günüm bugün 3. Gün embiriyosu
Bundan sonra katlamadı önemli ikiye katlanması 5 üzeri gebe kabul ediliyorBenim sonucum 15 çıktı 8. Günüm bugün 3. Gün embiriyosu
Aynen öyle ama bence test gününü beklesin değerler çok küçük olduğu için boşuna kan verip kanın gitmesinBundan sonra katlamadı önemli ikiye katlanması 5 üzeri gebe kabul ediliyor
Hemşiresine yolladım tebrik mesajı attıDoktorunla konuştun mu canım![]()
Bundan sonra katlamadı önemli ikiye katlanması 5 üzeri gebe kabul ediliyor
İnşallah güzel haberler alırsın stres yapma bu konuda çok önemliMrb kızlar... bu ay regl döneminde ilk kontrole gidip yol belirliycez inşallah. Martta alınır. Nisandada transfer yapılır diye umuyorum. Geçen yıl 2 negatifim varKendimi psikolojik olarak yeni toparlayabildim inşallah bu sefer rabbim evladımı kucağıma almayı nasip eder.
Evet bugün sevgililer gününden rol çaldıkBugün ne kadar güzel bir gün hep çok güzel haberler aldık darısı bizim başımıza inşallah![]()
Hadi gozun Aydın canım benimBenim sonucum 15 çıktı 8. Günüm bugün 3. Gün embiriyosu
Mrb canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavin ile müjdeni vermek nasip olsunMrb kızlar... bu ay regl döneminde ilk kontrole gidip yol belirliycez inşallah. Martta alınır. Nisandada transfer yapılır diye umuyorum. Geçen yıl 2 negatifim varKendimi psikolojik olarak yeni toparlayabildim inşallah bu sefer rabbim evladımı kucağıma almayı nasip eder.
Bence de en mantıklısı test gününü beklemekAynen öyle ama bence test gününü beklesin değerler çok küçük olduğu için boşuna kan verip kanın gitmesin![]()
Sabah kahve rengiydi sonra pihtili şekilde geldi af edersin idralimi yaparken zorlaniyorum devamlı yapma isteği ve rahimde agri var doktoruma danıştım yarin durumu değerlendirelim dedi neden olduğunu söylemedi okadar ilac kullandım umarim hepsi boşa gitmez cok korkuyorum transfer olmasam diye offfİyiyim canım benim sen nasılsın? Yapıyo canım bende göğüs hassasiyeti ve sürekli ağız kuruluğu ağızda metalik tat yaptı
Yok canım yapmadı bende ama bugün firilden olduğunu düşündüğüm sütlü kahve renginde sulu tortulu bir akıntım oldu
Yok yok korkma Allah ın izniyle kanama olmadığı sürece korkacak birşey yok belki de yerleşmedendir canımSabah kahve rengiydi sonra pihtili şekilde geldi af edersin idralimi yaparken zorlaniyorum devamlı yapma isteği ve rahimde agri var doktoruma danıştım yarin durumu değerlendirelim dedi neden olduğunu söylemedi okadar ilac kullandım umarim hepsi boşa gitmez cok korkuyorum transfer olmasam diye offf![]()
Yarin transferim var canim daha olmadimYok yok korkma Allah ın izniyle kanama olmadığı sürece korkacak birşey yok belki de yerleşmedendir canım![]()
Tekrar tebriklerBenim sonucum 15 çıktı 8. Günüm bugün 3. Gün embiriyosu