2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Benim eşim 2013 de varikosel ameliyatı oldu bize hiç sperm dondurmadan bahsetmedi doktorumuz sperm sayısı az morfoloji ve ileri hız 0 çıkıyordu ultrason da da varikosel tespit edildi direkt ameliyat edelim bakalım düzelecek mi dendi. Ama ameliyatın Bi faydası olmadı zararı da olmadı takviye ürünler le sayı baya arttı ama ileri hız ve morfoloji de ciddi Bi değişiklik olmadı bir sene öyle geçti sonra tüp bebeğe geçtik 3. Denemede kızımız dünyaya geldi şimdi tekrar çıktık bu yola

Ay canım doktor resmen saçmalamış bence. Dediğin gibi dosyanı doğru düzgün incelemeden konuşmuş her seferinde. Ve her seferinde başka şeyler söylemiş Benim saf doktorum da öyle her gittiğim de bana tansiyon problemi soruyor kaç embriyom kaldığından haberi yok. Transfer oldum mu olmadım mi onu bile hatırlamıyor özelde böyleyse devlette yapan arkadaşlarımızı düşünemedim

Canım maşallah Allah kızına sağlık versin inşallah bebeğine de kavuşursun bizimde durum çok kötü. 3 yol önce 1 milyona yakındı sayı, ameliyat olduk hiç düzelmedi, devlette tup bebek yaptık ve ilk transfer pozitif ama kalp atışı yok diye kürtaj oldum. Sımdı gene varikosel tekrarlamis ama sayı 200 bin, morfoloji bakilamiyor. Hız falan hep kötü canım. Bende aslında beklemeyip yapalım ne düzelecek mantigindayim. Tüp bebegi etkilenmesin yeter

Canım doktor önlem almak istemiş. Varikosel ameliyatı sonrası düşük bir ihtimal de olsa değerlerin kötüleşme olasılığı var. Bu yüzden sperm dondurmanızı önermiş. Bizde aynı dertten muzdaribiz . Eşim yazın ameliyat oldu.3 ay sonra ki testinde değerleri kötüleşmemişti ama çok iyi bi düzelme de olmamıştı. yani sayı 80.000 den 800.000 e çıkmış 1 milyon bile olmamıştı. Ama hızda düzelme olmuştu. Yani sperm hücreleri ameliyattan sonra daha kaliteli oluyor. Ameliyattan sonra tüp bebek tedavisi yapsanız daha iyi olur tabi ama doktorunuzun dediği önlemleri alın. Biz ameliyattan 5 ay sonra yaptık tüp bebeği. Dondurldu beklemedeyiz. Ama keşke 3 4 ay daha bekleseydim diyorum şimdi.

Canım ilk iki denemeyi devlette yaptım, inanirmisin o kadar güzeldi ki. Önce dosyana bakıyor, muayene ediyor. Sonra kurala sokup tedavini yapıyordu canım. Özeller devletten bin kat beter, sadece amaçları para olmuş belli. Artık zaten son kez deneyip birakicam ne gücüm ne manevi olarak kaldiricak durumum yok. Ama içimden de aslında ameliyat şart mı diyorum

K Kavsss canım bu arada benim eşimde 2019 da varikosel ameliyatı oldu bize de kimse bir şey demedi dondurun falan. Salında sayı ileri hareketlilik fena değildi ama morfoloji 1 di. Sonra ameliyattan 3 ay sonra morfoloji 6 ya çıkmıştı ve biz onun test sonuçlarını öğrenmeden hamile olduğumu öğrenmiştik. Ama maalesef 7 aylık kaybetmiştim. Şimdi aradan 2 yıl geçti yine hareket ileri hız fena değil ama morfoloji 0 olmuş bu sefer Ve bu tedavimiz de bir tanecik embriyomuz kaldı 7 olgun yumurtadan. Hiç bir takviye de kullanmamıştı. Ben bugün transfer oldum rabbim nasip etsin inşallah olumlu olur ama olmazsa eşimin takviye kullanması gerekiyor Yani varikosel ameliyatı kalıcı bir çözüm olmuyor benim anladığım

Canım zaten ameliyattan önce mutlaka dondurucaktik kesin. Ama doktor önümüzdeki ay tup bebek yapicak, yumurta toplamadan önce gene de elimizin altında sperm kalsın diyor. Ameliyat olun yapalım da demiyor. Her seferinde başka şey diyor.

Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin sıkıca tutunsun sana inşallah doktor takviye önerdi, eşim 3 aydır içiyor. Hatta tedaviye baslacagimiz zaman 4 aydır kullanıyor olacak. Ameliyatı da yazı olucak aslında, sadece tup doktoru bişey demiyor. Anlamıyorum bu işi

Madem sperm dondurulup ameliyat yapılacak. Tüp bebek için acele etmeye gerek yok bence de. Başka bi doktora da danışın bakalım

Anladım canım takviyeler işe yarar inşallah Rabbim nasip etsin yeterki Sonrasın da ameliyat olur toparlar sen de bu arada biraz toparlanırsın psikolojik olarak

Hosgeldin canim, tedavin hayırlı olsun doktor eşine takviye dışında bişey önerdi mi

Ay çok sag ol canım bende aksilik çıktı nisan ayına kaldık bakalım
Hoşbuldum teşekkür ederim, doktor eşime 3 adet takviye (proxeed plus, teatrio ve imprly) ve günde 1 kaşık çörek otu yağı, 1 kaşık da keçiboynuzu özü verdi yumurta toplamaya kadar olan spermleri güçlendirelim dedi

Kızlar transfer öncesi çay kahve içmeyin diyorlar o zaman ne içeceğiz? Siz ne içtiniz?
Transfer öncesi soylenilmedi bana transferden sonra soylenildi kahveyle pek aram yok zaten gazlı iceceklerde de öyle çaysız da hiçbirşeyin tadı olmaz diye düşünüyorum oyuzden açık içmeyi tercih edicem

Maşallah sen toparlamissin canım, umarım toparlanır bende. Ben baya yorgun ve yılgın hissediyorum canım. Hep bi sorun var. Doktorlar seni hatırlamıyor genel bir tedavi yapıyor beni geriyor bu dur

Maşallah sen toparlamissin canım, umarım toparlanır bende. Ben baya yorgun ve yılgın hissediyorum canım. Hep bi sorun var. Doktorlar seni hatırlamıyor genel bir tedavi yapıyor beni geriyor bu durum

Maşallah sen toparlamissin canım, umarım toparlanır bende. Ben baya yorgun ve yılgın hissediyorum canım. Hep bi sorun var. Doktorlar seni hatırlamıyor genel bir tedavi yapıyor beni geriyor bu durum
Doktorlar noktasında haklısın, özelede gitsen aynı sıkıntıları yaşayabiliyorsun. Umarım kısa sürede toparlar, hayırlı zamanlarda hayırlı umutlu haberlerini alırız

Transfer öncesi soylenilmedi bana transferden sonra soylenildi kahveyle pek aram yok zaten gazlı iceceklerde de öyle çaysız da hiçbirşeyin tadı olmaz diye düşünüyorum oyuzden açık içmeyi tercih edicem
Ben de çay içmeyi çok seviyorum. Arada da kola biraz dikkat etmem gerek. Teşekkür ederim cevabın için

Benim eşime de takviye verdi bakalım ne olucak değerler.
Doktorlar noktasında haklısın, özelede gitsen aynı sıkıntıları yaşayabiliyorsun. Umarım kısa sürede toparlar, hayırlı zamanlarda hayırlı umutlu haberlerini alırız
Amin canim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…