- 20 Eylül 2018
- 455
- 534
- 103
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.341
Sen ne yaptin transfer oldunmuAmin canımBenim gebelik testine kadar gün aşırı devam edecek canım Korkum transfer olduktan sonra ne yapacağım böyle
Evet 9. Gün dü bugünKızlar kan değeri 2 günde bir 2 katımı oluyordu 6 şubatta transfer oldum 9. Günüm oluyor dimi
Hayırlı olsun19 şubat itibariyle benimde transferim gerçekleşicek dondurulmuş 5. gün transferi doğal olarak başladık yumurta erken çatladıapar topar ilaçlara bugün başlıyorum umarım hepimiz için güzel şeyler olur
hayırlı olsunEvet canım kan testi yaptırdım 9. Günüm 5. Gün dondurulmuş embriyo 58 çıktı sonucum
Hayırlısı olsun canım benimSen ne yaptin transfer oldunmu
Hadi hayırlısı canim insalh guzel geçerHayırlısı olsun canım benimYok benimde yarın transfer
Gec olsun güç olmasin bende 1 buçuk ay bekledim oldum sonunda zaman su gibi akıp gidiyor stres yapma kendineKIZLAR bnde cuma günü 5 yumurta çıktı 4ü dollenmiş nisanda transfer dedi çok geç ya
ya benm hala lekelnmem var yumurta toplantı3.gün normal miGec olsun güç olmasin bende 1 buçuk ay bekledim oldum sonunda zaman su gibi akıp gidiyor stres yapma kendine
Evet normal canımya benm hala lekelnmem var yumurta toplantı3.gün normal mi
Bende ondan korkuyorum yaaHadi hayırlısı canim insalh guzel geçerben cok sıkışmıştım valla zor tutuyordum kendimi allah kolaylık versin yerleştirdiği zaman agri olmuyorda sıkışık olunca o kötü oluyor
Normal canim onun ustune adette olursun bende öyle oldu 5 gün sonra adet olmuştumya benm hala lekelnmem var yumurta toplantı3.gün normal mi
Canım olsun, 2 tane güzel kaliteli embriyo yeter ya. Cok da yok gözümbenim yaş 36doktorlar bile şaşırdı 1senede nası bu kdr düşer die kemoterapi mi aldın nedir dedi kronik rahatsızlığm var benim ilaçlarım vs sanırım onlar etkiliyor.. usg görüntüm bu değere göre her zmn daha iyi çıkıyo ammaa velakin sonuçta toplanan 3 yumurta
neyseki 2 tane embriyo elde ettik 3.gün donduruldu
Bende çok korktum kaciricam diye zor tuttum kendimi bi aksilik yaşamadım şükürBende ondan korkuyorum yaaTutamazsam falan ay rezilik diiz boyu
Maşallah sen toparlamissin canım, umarım toparlanır bende. Ben baya yorgun ve yılgın hissediyorum canım. Hep bi sorun var. Doktorlar seni hatırlamıyor genel bir tedavi yapıyor beni geriyor bu durumİnan bu hissiyatlari bende yaşadım,halada rahatlamis değilim çünkü ilkinde seninki gibi olumsuz bir gebeliğim oldu,ama bu sefer söz verdim kendime modunu yüksek tutmaya calisicam diye ve olumsuz da olsa pes etmeyeceğim diye ,özellikle vazgecmemezlik motive etti beni ve doktorumda farketti ,oncekinde gergin ve tedirgindin dedi şimdi seni çok iyi görüyorum dedi.
O yüzden tükenmişlik yaşamıyoruz vazgecmiyoruz ve umudumuzu asla yitirmiyoruz
Canım iyi dileklerin için teşekkürlerAynen kuzum napalım hayırlısı böyleymiş demek ki hani anlıcağın tatlım topiği açtık ama ben kaldım nisana
Ay Darası benim başımaBende çok korktum kaciricam diye zor tuttum kendimi bi aksilik yaşamadım şükür
Hosgeldin canim, tedavin hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar, nasipse 1 haftaya adetim gelince tedaviye başlıyorum ben de.. Rabbim bu yolda mücadele eden herkesin mükafatını versin inşallah..
2.tüp bebek denemem olacak, 3 yıl önce 1 olumsuz tedavim var.. Benim amh 0,95 ve eşimin de değerleri düşük maalesef..
Bursa bahçeçi de tedaviye başlıyoruz.. Bursada başka tedavi olan var mı?
Aleyküm selam. Tedavin hayırlı olsun inşallah kolay geçer bebeğine kavuşursun mart ayı bizlerin mutlu haberlerimiz le dolsun inşallah
Alıcaz dediler de almadılarAy Darası benim başımaNe kadar dinlendin hastanede? Kan falan aldılar mı öncesinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?