2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Unutmuş sizi cidden. Ben de tup bebege baslarken yumurtalar esit buyumeyince doktor durdurdu ve asilama yaptirdi bize aama olmadi

Cok iyi bir profesör bulup git bence

Kızlar kan değeri 2 günde bir 2 katımı oluyordu 6 şubatta transfer oldum 9. Günüm oluyor dimi
Esilcim 2 günde bir en az %60 artması gerekiyor ve transferin ertesi günün 1. Günün
Kızlar merhaba, transfer sonrasında kullanılan fitili ileri çok itiyor musunuz? Transfer olunca itince bişey olur mu falan diye düşünüyorum da
Evet canım hatta ben lutinus kullanıyorum ve bir aparatı var onun içine tableti koyup geçirebildiğim kadar içeri iterek bırakıyorum
Hayırlı olsun burcik yumişleri güzelce 5. Güne varıp sana gelsinler inşallah hadi güzel haberlerle
Çok teşekkür ederim canım Şükür güzel geçti transfer evimdeyim artık bol dua ve tefekkür
Gözün aydın canım darısı 5. Güne gelip transfer olmana
Kızlar transfer öncesi çay kahve içmeyin diyorlar o zaman ne içeceğiz? Siz ne içtiniz?
Canım bana yasak değildi hatta özellikle sordum, rahat ol dedi. Ben de abartmadan içtim :)

Anladım ben progestan kullanıyorum aparatı da olmayınca Transfer öncesinde rahattım da bundan sonrası için acaba itersem bşy olur mu falan diye düşündüm

Anladım ben progestan kullanıyorum aparatı da olmayınca Transfer öncesinde rahattım da bundan sonrası için acaba itersem bşy olur mu falan diye düşündüm
Korkma gulrubacım ona zarar verecek kadar uzun değil parmağın ayrıca zararın değil faydan dokunmuş olur emin ol

Canım sperm olsun yeterki burda çok azosperm problemi olup da hamile kalanları gördük umut her zaman var inşallah kolay Bi tedavi ile bebeğinize kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…