- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.481
İlk deneme evet 5.gun embriosuYa tabi o günleri bir görsek unutulacak bu acılar ama tabi çok fazla ilaç hormon yüklemesi insanın vücudu psikolojisi allak bullak oluyor .. 3-4 gün oksapar iğneyi göbeğimden yaptım sonra karnım şişti gerildi falan koldan yapmaya başladım.. daha önce de opudan sonra ohss olduğumda vermişti ayni iğneyi koldan yapmıştım o zaman hep .. Sizin kaçıncı gün transferde ve kaçıncı gün embriyosu acaba bir de ilk deneme mi
Yok bende yatarken yaptımMümkün değildi doktor gelmedi benimde oturdum birde aman Allahım bırakın lavaboya azıcık gideyim dedim gidersen hepsini yaparsın dedi Ha dayan sıkışırsan daha iyi olur dedi ama altıma bez serdiler transfer yaparken Yatağa gittim hemen sürgü mü ne koydular öyle yaptım 30 dk yatıp öyle taburcu oldum
3. Günden sonra leke damla ne olursa olsun mutlaka haber verin dediler ama ilk günler işlemden dolayı oluyordur, korkmayınHımm anladım bende korktum acaba neden geldi diyeİnsanın aklına maalesef bir sürü şey geliyor ama ilk bir kaç saatte olumsuz olabilecek da ne biliyim yani
İnşallahEvet inşallah ilk ve son
Bnde şuana kdr hiç km adına bsey yokKızlar transferin ilk günü hafif çok açık renk lekeniz oldu mu?
Benim amh 0.29 senin kac
Çıktı canım değerim 79 . Doktorum ek olarak iğne verdi 5 tane daha progestan bakalım artık sağlıkla artmasını bekleyeceğiz
İmşallah canımm dua edin rabbim kimseye yaşatmasın bu stresiay çok şükürrrgününe göre iyi bence
Katlanarak artacak inşallah güzel düşün canım
Olur canim ilaç ne kullanıyorsunBenimde dün transfer oldu haberdar edelim birbirimizi
Yok canim bnde olmadi sadece fitil beyaz akinti yapiyor okadar ama korkma lekele olması normalmiş cok aşırı olursa ozaman doktora danışKızlar transferin ilk günü hafif çok açık renk lekeniz oldu mu?
Malesef duyunca da rahat yokBana da 5 tane verdi canım kullan dedi perşembe test günüm zaten o günde yükselmesine bakıcak 2 katı oldu mu diye ama kimyasalımda ilk 3 testte çok güzel artmıştı o yüzden kalp atışını duyana kadar rahat yok
Danıştım Danıştım eşim seninle uğraşamam dedi mesaj at sor dedi deYok canim bnde olmadi sadece fitil beyaz akinti yapiyor okadar ama korkma lekele olması normalmiş cok aşırı olursa ozaman doktora danış
Stres yapma herşey güzel olacak rabbim yüzünü guldursun inşallah canımİmşallah canımm dua edin rabbim kimseye yaşatmasın bu stresi
Anladim canm zaten Ne olursa o sıkışık olmamızdan oluyorDanıştım Danıştım eşim seninle uğraşamam dedi mesaj at sor dedi deTaktıkları alet tahriş yaparmış çok kasınca bende çok zorlandım idrar sıkışıklığı yüzünden ondan oldu demekki
Yaa evet bunu da bana içeri girince dediler iyiki gitmedin lavaboya yksa burada sıvı verirdik dedilerKızlar 5 deneme yaptım hic birinde aşırı sıkışik girmedim çok sıkışık gidip fazla stres olmayın hatta son tedavi de lavaboya girip idrarimi yaptıkları dakika çağırdılariçeri girdim dr eee sen sıkışık değilsin dedi evet değilim 4 saat bekletirseniz tabiki dayanamayip yaparım dedim dışardan suni sıvı ıle yeteri kadar sıkışık olmamı sağladılar transfer ettiler eee madem bi çaresi var niye kendimizi o kadar sikalim
Bnmki normalinden fazlaydı sıkışıklığımAynen bide bilmeyince abarttikca abartıyiruz sıkışıklik olayını ilk denemede de gözümden yaş gelene kadar sıktım kendimihalbuki azıcık sıkışıklık bile yeterliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?