- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.461
Benim Test günüm cumartesi günü 10 nunda transfer olmustumSenin test günün ne zaman
Tebrikler, Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip etsin tamamına erdirsin inşallahÇıktı canım değerim 79 . Doktorum ek olarak iğne verdi 5 tane daha progestan bakalım artık sağlıkla artmasını bekleyeceğiz
Bende dün transfer oldum ilk tüp bebeğim bir adet embriyo transfer edildi. Test günüm 26 Şubat sizin durumlar nedirGünaydın kızlar dün akşam farkettim bu grubu ama yazıları okurken uyuya kalmışımen başından beri okumak çok heyecanlı ama sonunda bir kaç arkadaşın haberini de okudum çok mutlu oldum güzel bir hamilelik geçirin inşallah Bende bugün transfer olacağım inşallah.. benim gibi bugün yarın transfer olan arkadaşlarıma rabbimden gönüllerinden geçeni nasip etmesini diliyorum. Hayırlısıyla bize tutunup sağlıkla dünyaya getirdiğimiz günlere şahit olalım Sizde dua ederseniz çok memnun olurum
Benimde dün transfer oldu haberdar edelim birbirimiziEvet canım oldum yeni eve geldim iyi geçti cok şükür
Benim olmadı ama tüp bebek merkezi olabileceğini telaş yapmamam gerektiğini söylemiştiKızlar transferin ilk günü hafif çok açık renk lekeniz oldu mu?
Hım neden oluyor acabaBenim olmadı ama tüp bebek merkezi olabileceğini telaş yapmamam gerektiğini söylemişti
Tahriş olmustur belki içimize soktukları aletlerdenHım neden oluyor acaba
Bu sabah transfer oldum, henüz birşey olmadı ama ilk 2-3 gün olabilir dediler.Kızlar transferin ilk günü hafif çok açık renk lekeniz oldu mu?
Hımm anladım bende korktum acaba neden geldi diyeBu sabah transfer oldum, henüz birşey olmadı ama ilk 2-3 gün olabilir dediler.
Hımm evet oda olabilir haklısınızTahriş olmustur belki içimize soktukları aletlerden
Yok canım ne olacak gidin lavaboyaHımm evet oda olabilir haklısınızOkadar çok su içmişim ki eve geldiğimden beri lavaboya gidiyorum Korkuyorum da bşy olur diye
Ya ne çok Allahım sonumuzu bebisli etsinde içelimBen de bissürü ilaç kullanıyorum. Coraspirin 6 tane esrofem Progestan 25 oksapar 2 tane Progestan fitil d vitamini balık yagı ve multivitamin buna ek Progestan 50 lik yazdı doktor ve artı tiroit hastasıyım onun için ilaç kullanıyorum
Ya bnde üç saat idrara sıkışık bekledim bide glmedi doktor snra hastnde yptrdilr idrarı yatarken sz hmn mi eve gctinizHımm evet oda olabilir haklısınızOkadar çok su içmişim ki eve geldiğimden beri lavaboya gidiyorum Korkuyorum da bşy olur diye
Ay Allahım bu paranoyak hallerimle hayırlısı ile günler geçse de güzel sonuçlar alsakYok canım ne olacak gidin lavaboya
Amin ya inşallahYa ne çok Allahım sonumuzu bebisli etsinde içelim
İlk denemeniz miAy Allahım bu paranoyak hallerimle hayırlısı ile günler geçse de güzel sonuçlar alsak
Yok bende yatarken yaptımYa bnde üç saat idrara sıkışık bekledim bide glmedi doktor snra hastnde yptrdilr idrarı yatarken sz hmn mi eve gctiniz
Evet inşallah ilk ve sonİlk denemeniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?