2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Ya tabi o günleri bir görsek unutulacak bu acılar ama tabi çok fazla ilaç hormon yüklemesi insanın vücudu psikolojisi allak bullak oluyor .. 3-4 gün oksapar iğneyi göbeğimden yaptım sonra karnım şişti gerildi falan koldan yapmaya başladım.. daha önce de opudan sonra ohss olduğumda vermişti ayni iğneyi koldan yapmıştım o zaman hep .. Sizin kaçıncı gün transferde ve kaçıncı gün embriyosu acaba bir de ilk deneme mi
İlk deneme evet 5.gun embriosu

Yok bende yatarken yaptım 🙈 Mümkün değildi doktor gelmedi benimde oturdum birde aman Allahım bırakın lavaboya azıcık gideyim dedim gidersen hepsini yaparsın dedi 🤐 Ha dayan sıkışırsan daha iyi olur dedi ama altıma bez serdiler transfer yaparken 🙈 Yatağa gittim hemen sürgü mü ne koydular öyle yaptım 30 dk yatıp öyle taburcu oldum 😊
🙊🙈Aynı bn ya bide bitmedi idrar atmayın üç kez yptim üç saat kaldrmislr bni

Hımm anladım bende korktum acaba neden geldi diye 🤐 İnsanın aklına maalesef bir sürü şey geliyor ama ilk bir kaç saatte olumsuz olabilecek da ne biliyim yani 😗
3. Günden sonra leke damla ne olursa olsun mutlaka haber verin dediler ama ilk günler işlemden dolayı oluyordur, korkmayın

Verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ederim destek önemli gerçekten 🥰

Bana da 5 tane verdi canım kullan dedi perşembe test günüm zaten o günde yükselmesine bakıcak 2 katı oldu mu diye ama kimyasalımda ilk 3 testte çok güzel artmıştı o yüzden kalp atışını duyana kadar rahat yok
Malesef duyunca da rahat yok😕😕😕bende hamile kaldığımda ne zaman kalp atışını duyarım o zaman içim rahat eder diye düşünüyordum duydum eve gelir gelmez korku sardı ya kalbi durursa ya şu olursa diye sonraki kontrolde ne yazıkki durmuştu 12.haftalikti 😔😔yani üzgünüm ama kucagımiza alana kadar rahat yok o yüzden hep derim rabbim tamamına erdirsin 🤗🤗🤗rabbim hepimizi tamamına erdirsin inşallah 😍😍😍🤗🤗🤗

Yok canim bnde olmadi sadece fitil beyaz akinti yapiyor okadar ama korkma lekele olması normalmiş cok aşırı olursa ozaman doktora danış
Danıştım Danıştım eşim seninle uğraşamam dedi mesaj at sor dedi de 😔 Taktıkları alet tahriş yaparmış çok kasınca bende çok zorlandım idrar sıkışıklığı yüzünden ondan oldu demekki 😔

İmşallah canımm dua edin rabbim kimseye yaşatmasın bu stresi 💕
Stres yapma herşey güzel olacak rabbim yüzünü guldursun inşallah canım 🤗😏🤗gerçi stres yapmamak mümkün değil her yaşamamız stres😀😉

Kızlar 5 deneme yaptım hic birinde aşırı sıkışik girmedim çok sıkışık gidip fazla stres olmayın hatta son tedavi de lavaboya girip idrarimi yaptıkları dakika çağırdılar 😂😂içeri girdim dr eee sen sıkışık değilsin dedi evet değilim 4 saat bekletirseniz tabiki dayanamayip yaparım dedim 😂dışardan suni sıvı ıle yeteri kadar sıkışık olmamı sağladılar transfer ettiler eee madem bi çaresi var niye kendimizi o kadar sikalim😂😂😂😎😎

Kızlar 5 deneme yaptım hic birinde aşırı sıkışik girmedim çok sıkışık gidip fazla stres olmayın hatta son tedavi de lavaboya girip idrarimi yaptıkları dakika çağırdılar 😂😂içeri girdim dr eee sen sıkışık değilsin dedi evet değilim 4 saat bekletirseniz tabiki dayanamayip yaparım dedim 😂dışardan suni sıvı ıle yeteri kadar sıkışık olmamı sağladılar transfer ettiler eee madem bi çaresi var niye kendimizi o kadar sikalim😂😂😂😎😎
Yaa evet bunu da bana içeri girince dediler iyiki gitmedin lavaboya yksa burada sıvı verirdik dediler 🙈 Madem çözüm var desenize bu kadar su içmeyelim. Zaten stres bir yandan soğuk bir yandan 🙈

Aynen bide bilmeyince abarttikca abartıyiruz sıkışıklik olayını ilk denemede de gözümden yaş gelene kadar sıktım kendimi 😁halbuki azıcık sıkışıklık bile yeterliymis🙄🙄

Back
X