- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.641
Canım iki gün önce 5 giib vermiştim bugünde öyle gidicem artısı görmek için . Senin de İnşallah pozitiftir hayırlısıylaYaptırdın mi canim test ben 9 buçukta verdim bakalım öğleni bulur bizim geçer bile belki devlette verdim çünkü .. sen ne yaptın
Bugün ben de ilaç yazdırmaya doktora gittim 8. Günüm test yapalım mı dedim hayır test gününü bekleyin dediler yapmadılar ben hala bekliyorumCanım iki gün önce 5 giib vermiştim bugünde öyle gidicem artısı görmek için . Senin de İnşallah pozitiftir hayırlısıyla
İnşallah pozitif olur sonucunuzYaptırdın mi canim test ben 9 buçukta verdim bakalım öğleni bulur bizim geçer bile belki devlette verdim çünkü .. sen ne yaptın
Inşallah canim yaa mübarek gün Rabbim yüzümüzü güldürsün buradaki herkesin inşallah..Canım iki gün önce 5 giib vermiştim bugünde öyle gidicem artısı görmek için . Senin de İnşallah pozitiftir hayırlısıyla
Az kaldı canim senin de inan çok zor ama dayan biraz daha güzel sonuçlar alalım inşallah hepimiz...Bugün ben de ilaç yazdırmaya doktora gittim 8. Günüm test yapalım mı dedim hayır test gününü bekleyin dediler yapmadılar ben hala bekliyorum
Ayy inşallah inşallah isteyen bekleyen herkesin pozitif olsun benim de inşallahİnşallah pozitif olur sonucunuz
Amiiin inşallahInşallah canim yaa mübarek gün Rabbim yüzümüzü güldürsün buradaki herkesin inşallah..
Bişey kalmamış seninde ama sen iyi dayanmışsın bravo canımBugün ben de ilaç yazdırmaya doktora gittim 8. Günüm test yapalım mı dedim hayır test gününü bekleyin dediler yapmadılar ben hala bekliyorum
Amin inşallah buraya yazarsın bekliyoruzInşallah canim yaa mübarek gün Rabbim yüzümüzü güldürsün buradaki herkesin inşallah..
Bende pazartesi oldumBende pazartesi transfer oldum batma disinda hicbir belirti yok. Doktorum 27 sinden once test yapma dedi. 5. Gun embriyosu. Pazartesi transfer olan 3 kisiyiz sanirim burda
Insallah pozitif olurrBende pazartesi oldumtest günüm 26 subat
Ayni gun olmuşuz canim benimde 23 neden erken verildiki banaBende pazartesi oldumtest günüm 26 subat
Benimde pazartesi ama sana baya erken vermis. 5. Gun embriyosu mu ?Ayni gun olmuşuz canim benimde 23 neden erken verildiki banaayy benim doktor bi acayip yaaa
Merhaba canım aramıza hoşgeldin benimde iki tüpüm tikali başkada sorunum yok ameliyatla açtırmak istediğimi söyledim ama doktorlar onermedi su toplanma riski olduğu için kendini riske atma tup bebek tedavisi yap dediler görüştüğüm doktorlarda en iyi doktorlardi canim bende onlari dinledim tup bebeğe karar verdim rabbim de önümü açtı transferimi oldum şükür test sonuc günümü bekliyorum rabbim yardımcın olsun canım bu mübarek günde dualarımız kabul yavrularımıza kavuştursun bizi rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınMerhaba 3,5 yıllık evliyim 1 yıllık bi korunma sürecim oldu sonrasında 4 doktor değiştirdim kafana takma felan dediler ilaç yazıp gnderdiler 4. Doktorum tüplerimin tıkalı olabilecegini ve rahim filmi cekecgini syledi ve cekti tüpler tıkalı cıktı ve zorda olsa tüplerim acıldı 4 ay olur diye bekle dedi ve olmadı herhangi bi sorun tok eşimdede bendede 4 ay sonunda dayanılmaz hale geliyor artık psikolojik olarak mikroçip aşılama yaptırdım farklı bi doktora tutmadı sperm sayısı iyi yumurta istenilen boyuta gelip catladı ve rahimde hazır ama tutmadı tabi o testte negatif görmek cok zorlu bi sürec doktorum tüplerimin tam anlamıyla calısma saglamadıgını syledi ve tüp bebek önerdi ben mart ayında yine asılama deneyecektim tüp bebek önerdi kusura bakmayın uzun yazdım hakkınızı helal edin. Benim sürecimde bu şeklde oldu ve suan tüp bebeğe dair hiç bi bilgin yok yaşımda eşim26 bende 26
5 gün embriyosu 10 günüm test günüm oluyor canımBenimde pazartesi ama sana baya erken vermis. 5. Gun embriyosu mu ?
Seninkide mi 5 gun embriyosu?Benimde pazartesi ama sana baya erken vermis. 5. Gun embriyosu mu ?
Ya ben bekliyorum ama lekelenmem devam ediyor korkuyorum. Gerçi Bugün doktorumu gördüm aktif kanamanız yoksa önemli değil dedi ama gene de korkuyorumAz kaldı canim senin de inan çok zor ama dayan biraz daha güzel sonuçlar alalım inşallah hepimiz...
Ya ben beklemeyecektim ama işte doktor bekle deyince artık bekliyorum. Zeynep lekelenmen bitti mi benim bu sabah yine oldu yaBişey kalmamış seninde ama sen iyi dayanmışsın bravo canım
Benimkini rahim filmi cekerken actı doktor canım. Sizlerinde transferi hayırlı olsun inşallah Allahım hayırlı kapılar acar artık hepimizin yüzünü güldürsün inşallahMerhaba canım aramıza hoşgeldin benimde iki tüpüm tikali başkada sorunum yok ameliyatla açtırmak istediğimi söyledim ama doktorlar onermedi su toplanma riski olduğu için kendini riske atma tup bebek tedavisi yap dediler görüştüğüm doktorlarda en iyi doktorlardi canim bende onlari dinledim tup bebeğe karar verdim rabbim de önümü açtı transferimi oldum şükür test sonuc günümü bekliyorum rabbim yardımcın olsun canım bu mübarek günde dualarımız kabul yavrularımıza kavuştursun bizi rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?