2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Benim midemde batma yok ama lekelenmeden korktum doktoruna sordun mu sorduysan ne söyledi? Benimki iğne yazdı ekstra test gününü bekleyeceğiz dedi
Canım yarın idrar testi yapsan çıkma ihtimali yüksek en azından test gününe kadar stres yapmazsın lekelenme açık kırmızı olmadığı sürece sıkıntı değil diye biliyorum.

N
Canım yarın idrar testi yapsan çıkma ihtimali yüksek en azından test gününe kadar stres yapmazsın lekelenme açık kırmızı olmadığı sürece sıkıntı değil diye biliyorum.
Ne bileyim Zeki hocayı aradım test yap filan demedi iğne yazdı test gününü bekle dedi test gününü beklemeyi düşünüyorum bende zor ama

Anladım, inşallah ağrısız, lekesiz geçiririz bu bekleme sürecini

N

Ne bileyim Zeki hocayı aradım test yap filan demedi iğne yazdı test gününü bekle dedi test gününü beklemeyi düşünüyorum bende zor ama
Zor olduğu için dedim bende ben 3. Gün embriyosu kızımda 9.gün öğrendim son yapılanda da 5. Gün embriyosu 6. Gün öğrenmiştim. Sonra kan testi için rahat bekledim zaman çabuk geçmişti onun için dedim. Ama sen Bilirsin tabi

Bizimkiler götürmez beni test gününe kadar bende de araba yok mecbur bekleyeceğim

Çok erken davranmışsın canim işte bu yüzden bekleyin diyorlar gerilmissin bak boşunastres bebeğe dezarar ...artarak devameder inşallah değerlerin ama bence daha erken olduğu için o kadar düşük çıkmıştır...benim 5.gün embriyosu bugün 9.günümdü yine de cesaret edemedim yarın test günüm bekledim...cunku biliyorum düşük çıkarsa ben de çok etkilenecektim o yüzden günümü bekledim hayırlısı artik

Yarın test günüm bakalım değerlerüm nasıl arttı lekelenmem oldu birde tek taraflı kasık batması o yüzden stresliyim çok dua edinnn
Canim hangi tarafın battı bende de tek taraflı oldi kasikbatması sag tarafım.. bir de uzun süre ayakta durunca belim sırtım ve yine sağ kasığım çok ağrıyor hatta sağ arka böreğime bile vuruyor sanki bu akşam zor duşaldım ağrıdan

Benim sağ tüpü alınmıştı canım o yüzden sol tüpüm batıyor ve bacağıma vuruyor ağrısı bu dediklerim dün oldu bugünde mide tarafımda bir batma var gaz sancısı gibi desem bıçak saplaması gibi dedem bilemedim.. daha önceki dış gebelik belirtilerimde de bu tarz batma olunca korkmamak elde değil sürekli ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…