- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.601
Evet benimde o şekilde bir de midemde batma hissediyorum hisseden var mıLekelenmem benim de oldu kahverengi ve pembe senin nasıldı zeynep
Benim midemde batma yok ama lekelenmeden korktum doktoruna sordun mu sorduysan ne söyledi? Benimki iğne yazdı ekstra test gününü bekleyeceğiz dediEvet benimde o şekilde bir de midemde batma hissediyorum hisseden var mı
Canım yarın idrar testi yapsan çıkma ihtimali yüksek en azından test gününe kadar stres yapmazsın lekelenme açık kırmızı olmadığı sürece sıkıntı değil diye biliyorum.Benim midemde batma yok ama lekelenmeden korktum doktoruna sordun mu sorduysan ne söyledi? Benimki iğne yazdı ekstra test gününü bekleyeceğiz dedi
Bende iğne vuruluyorum lekelenme normal dedi ama aşırı dış gebelikten şüphelenmeye basladımBenim midemde batma yok ama lekelenmeden korktum doktoruna sordun mu sorduysan ne söyledi? Benimki iğne yazdı ekstra test gününü bekleyeceğiz dedi
Ne bileyim Zeki hocayı aradım test yap filan demedi iğne yazdı test gününü bekle dedi test gününü beklemeyi düşünüyorum bendeCanım yarın idrar testi yapsan çıkma ihtimali yüksek en azından test gününe kadar stres yapmazsın lekelenme açık kırmızı olmadığı sürece sıkıntı değil diye biliyorum.
Anladım, inşallah ağrısız, lekesiz geçiririz bu bekleme süreciniBnim hiç kanmam olmadı snrada olmaz insallh bsey demedi transferin supr oldu dediler ins.oyledr başka yok cikmca iğne yptilr progestn ve hamilelik serumu yptilr üç saat e yakın yattım iki saat sanrm snra dgrulup yemk ydim dnlnip ciktim
Valla ben de benim de dış gebeliğimde böyle lekelenmeye başlayıp normal kanamaya dönmüştü senin de mi öyle olmustu?Bende iğne vuruluyorum lekelenme normal dedi ama aşırı dış gebelikten şüphelenmeye basladım
İnşallah kan testi de güzel çıkar canımYarın test günüm bakalım değerlerüm nasıl arttı lekelenmem oldu birde tek taraflı kasık batması o yüzden stresliyim çok dua edinnn
İns bnde olmayınca mi sıkıntı vr dedim bu seferde ya aşılamada kanama olduydu benim ck ağrım oldu kimyasal oldu smdi böle bilemedm ya ck olumlu hissediyorum ama ins öle olur sizind benimdeAnladım, inşallah ağrısız, lekesiz geçiririz bu bekleme sürecini
Zor olduğu için dedim bende ben 3. Gün embriyosu kızımda 9.gün öğrendim son yapılanda da 5. Gün embriyosu 6. Gün öğrenmiştim. Sonra kan testi için rahat bekledim zaman çabuk geçmişti onun için dedim. Ama sen Bilirsin tabiN
Ne bileyim Zeki hocayı aradım test yap filan demedi iğne yazdı test gününü bekle dedi test gününü beklemeyi düşünüyorum bendezor ama
Bizimkiler götürmez beni test gününe kadar bende de araba yok mecbur bekleyeceğimZor olduğu için dedim bende ben 3. Gün embriyosu kızımda 9.gün öğrendim son yapılanda da 5. Gün embriyosu 6. Gün öğrenmiştim. Sonra kan testi için rahat bekledim zaman çabuk geçmişti onun için dedim. Ama sen Bilirsin tabi
Ne diyim sabrın sonu selamet olsun inşallah bebeğin seninledirBizimkiler götürmez beni test gününe kadar bende de araba yok mecbur bekleyeceğim
İnşallahNe diyim sabrın sonu selamet olsun inşallah bebeğin seninledir
Çok erken davranmışsın canim işte bu yüzden bekleyin diyorlar gerilmissin bak boşunastres bebeğe dezarar ...artarak devameder inşallah değerlerin ama bence daha erken olduğu için o kadar düşük çıkmıştır...benim 5.gün embriyosu bugün 9.günümdü yine de cesaret edemedim yarın test günüm bekledim...cunku biliyorum düşük çıkarsa ben de çok etkilenecektim o yüzden günümü bekledim hayırlısı artikMerhabalar, benim 9 şubatta tek embriyo 3.gün transferim olmuştu bugün kanda baktırdım, bhcg 5 çıktı, test günüm haftaya pazartesiydi ama dayanamadım, cumaya bir daha bakılacak, sizce tutmuş mudur? Çok gerildim ya düşük gibi geldi sanki tahlilde 0.5 altı negatif diyor ama içim de rahat değil açıkçası
Zaman geçmiyor sanki bir an önce sabah olsaBen 6. Günde pozitifi gördüm 5. Gün embriyosu 2 adetti yarın test günüm bekliyorum
Canim hangi tarafın battı bende de tek taraflı oldi kasikbatması sag tarafım.. bir de uzun süre ayakta durunca belim sırtım ve yine sağ kasığım çok ağrıyor hatta sağ arka böreğime bile vuruyor sanki bu akşam zor duşaldım ağrıdanYarın test günüm bakalım değerlerüm nasıl arttı lekelenmem oldu birde tek taraflı kasık batması o yüzden stresliyim çok dua edinnn
Canım geçen transfer çok çok fazla belirtin vardı negatif oldu. Hormon ilaçları belirti yapıyor, haberin olsinMerhaba canım geçmiş olsun bu sefer pozitifi görürsün insalhnegatif olan denemende belirtilerin varmıydı?
Zaman geçmiyor ya gerçekten de benim de cumartesi test günüm ben de test günümü bekşeyecem öncesinde test yapmayacam. Hafif lekelenmem de var çok korkuyorum inşallah bir şey olmazZaman geçmiyor sanki bir an önce sabah olsaAllahım hayırlarla inşallah yaa ...
Benim sağ tüpü alınmıştı canım o yüzden sol tüpüm batıyor ve bacağıma vuruyor ağrısı bu dediklerim dün oldu bugünde mide tarafımda bir batma var gaz sancısı gibi desem bıçak saplaması gibi dedem bilemedim.. daha önceki dış gebelik belirtilerimde de bu tarz batma olunca korkmamak elde değil sürekli ağlıyorumCanim hangi tarafın battı bende de tek taraflı oldi kasikbatması sag tarafım.. bir de uzun süre ayakta durunca belim sırtım ve yine sağ kasığım çok ağrıyor hatta sağ arka böreğime bile vuruyor sanki bu akşam zor duşaldım ağrıdan
Hala devam ediyor mu canım lekelenmen ve ne renkZaman geçmiyor ya gerçekten de benim de cumartesi test günüm ben de test günümü bekşeyecem öncesinde test yapmayacam. Hafif lekelenmem de var çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?