- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.661
Bitti benim ama tek taraflı ağrı devam ediyorYa ben beklemeyecektim ama işte doktor bekle deyince artık bekliyorum. Zeynep lekelenmen bitti mi benim bu sabah yine oldu ya
Agrı normal ya kanama olmasın da bir şey olmaz agrıdanBitti benim ama tek taraflı ağrı devam ediyor
Hayırlı kandiller herkese. Dua ediyorum senin için. İnşallah pozitif dersin inşallahSeninkide mi 5 gun embriyosu?
Aynen senin fazla erken geldi banaAyni gun olmuşuz canim benimde 23 neden erken verildiki banaayy benim doktor bi acayip yaaa
İnşallah seninde öyle pozitif olur haberdar edelim birbirimiziInsallah pozitif olurrbana 27 subat dendi ama buyuk bir ihtimal ile 25 26 yaparim testi
Evet benimde 5. Gun embriyosu ama 27 subatta yapmami istedilerSeninkide mi 5 gun embriyosu?
Ben iki kez çektirdim açılmadıBenimkini rahim filmi cekerken actı doktor canım. Sizlerinde transferi hayırlı olsun inşallah Allahım hayırlı kapılar acar artık hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Allah razi olsun canım benim yaa ❣rabbim hepimizi yavrularımıza kavuştursunHayırlı kandiller herkese. Dua ediyorum senin için. İnşallah pozitif dersin inşallah
Ne dedilerse o bana kalsa simdiden test yapmaya başlarımAynen senin fazla erken geldi bana
Canım sende de ne sabır varmis yerinde olsaydım evde testimi yapardimYa ben bekliyorum ama lekelenmem devam ediyor korkuyorum. Gerçi Bugün doktorumu gördüm aktif kanamanız yoksa önemli değil dedi ama gene de korkuyorum
Valla çok sabırlıyımdır ama ben bile Bugün yapmak istedim doktor yapmadı idrar testlerine de ben güvenmiyorum hatta Bugün eczaneye de gittim almadım nasıl bir sabırsa ben de anlamadımCanım sende de ne sabır varmis yerinde olsaydım evde testimi yapardimbenim daha 4 günüm yapsam çıkarmı diye meraklanıp duruyorum..korkma allahın izniyle bisey olmaz
Aman dur daha bismillahNe dedilerse o bana kalsa simdiden test yapmaya başlarım
Neyapim kiz cok sabirsizım bi yandanda heycanlıAman dur daha bismillahçocuk yeri bulmaya çalışıyor
Canım almışsın bebeyiNeyapim kiz cok sabirsizım bi yandanda heycanlı
Canimmmmm çok şükür pozitif... Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin ..Amin inşallah buraya yazarsın bekliyoruz
Sabret canim ben de normalde çok sabirsizdim ama sabrettim Rabbim pozitifigörmeyi nasip etti çok şükür dua ediyorum hepiniz için şu an .. siz de bana edin olur muherşey yolundagitsinValla çok sabırlıyımdır ama ben bile Bugün yapmak istedim doktor yapmadı idrar testlerine de ben güvenmiyorum hatta Bugün eczaneye de gittim almadım nasıl bir sabırsa ben de anlamadım
Benim dehep tek taraflı oldu ağrım sağ kasıkhepBitti benim ama tek taraflı ağrı devam ediyor
Ay çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Kan testimi yaptınız. Kaç çıktı sonucunuz ve kaçıncı gününüzdüSabret canim ben de normalde çok sabirsizdim ama sabrettim Rabbim pozitifigörmeyi nasip etti çok şükür dua ediyorum hepiniz için şu an .. siz de bana edin olur muherşey yolundagitsin
Evet canım transfer oldum cok şükür arada bi kramplar yokluyor canim bugün 4 günüm ilk gunu yattım bi kaç saat cok-da yatmak istemedim dolanıp duruyorum evin icinde bugun saglik ocağında gittim ignemi vurdum birazda öyle yürüyüş oldu 23 nde sonucu öğrenicez dua et benim icin canımCanım almışsın bebeyinasılsın ne hissediyorsun? Transfer sonrası yattın mı? Kaçıncı gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?