- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.741
Ben ikinci salı transfer oldum sabah 11gbi işte bu gün aldm dusCanım 2 gün sonra duş alınabiliyor. Transferden sonraki gün birinci gün sayılıyor. Ben 3. Günündeyim mesela
Benim smrakinikinci günüm oluyor ya yanlış mı yaptm o zaman of yaBugün 4 günüm bugün dusumu aldim ben normalde 1 gün sonra alın diyorlar ama korktum gec almayi tercih ettim
Ne yaptın canim aldın mı sonucunu merak ettim kaç olmuş değerinBenim 8. Gün 79 canım .. inşallah bakalım ağrılar devammmm ediyor
Allah razı olsun amin inşallah..Rabbim buradaki tüm bekleyenlere nasip etsinHayırlısı olsun pozitifinizkucağınıza alırsınız inşallah
Sağol canim amin inşallah..Tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına darısı size insalh
Amin amin aminnnnn canim .. hepimiz sağlıklı bir şekilde bebislerimizi alalım kucağımiza inşallahTebrikler.Hayırlı olsun. Darısı isteyen ve sabırsızlıkla bekleyen herkesin başına
Neden aynı gün yapmadılar canim ..Herkese hayırlı kandiller öncelikle.Ben de bugün transfer oldum.1 adet 3.gün embriyosu.1 tane de cumartesi günü 5.gün embriyosu transferi olucam.Allah bu mübarek günde herkesin gönlüne göre versin
Normal bence canim..ilaçlar da biraz yükseltiyor olabilir benim de hep içeriden vardı sanki ateşKızlar benimde bugün transfer 2.günüm ama vücut ısım 36.7-37.5 arasında normal mi acaba ya korktum
Bnada verdikleri kağıtta iki gün snra dio yani bu gün oluyor işte üçüncü gün demioCanım 2 gün sonra duş alınabiliyor. Transferden sonraki gün birinci gün sayılıyor. Ben 3. Günündeyim mesela
Bende salı günü transfer oldum, bugün 2.günüm. Ölçmedim ama kendimi sıcak hissediyorum, normaldir benceKızlar benimde bugün transfer 2.günüm ama vücut ısım 36.7-37.5 arasında normal mi acaba ya korktum
Yaa şuan yanınızda olup size sarılmak istiyorumNormal bence canim..ilaçlar da biraz yükseltiyor olabilir benim de hep içeriden vardı sanki ateş
Benim elimde ateş ölçer habire kulağımdaBende salı günü transfer oldum, bugün 2.günüm. Ölçmedim ama kendimi sıcak hissediyorum, normaldir bence
Bu arada sizinde gözünüz aydın Darası bizim başımızaNormal bence canim..ilaçlar da biraz yükseltiyor olabilir benim de hep içeriden vardı sanki ateş
Canım benim genel olarak hep boğaz ağrım olur yazın kışın hep şişer bu süreç de hep diyordum eşime inşallah transfer zamanı ağrımaz transfer günü boğaz ağrısı ile uyandım mesela şimdi bal tuzlu su falan yuvarlanıp gidiyorumKızlar peki bu süreçte fazlasıyla hapşıran oldu mu ben transferden sonraki günler çok hapşırdım ya bir de benim hapşırmaların maşallahı var alt kattaki cikar yani sese dedim gitti bebisler ... bunu bile acaba belirti mi diye aratmıştım birkaç okumuştum hatta olanlar varmış.. size de sormak istedim... bir de yere eğilip kalkarken nasl egilip kalkıyorsunuz ya az önce yoğurt döktüm zor sildim eğil kalk .. gerçi yiyecek ekmekleri varsa Rabbimin izniyle birşey olmaz ama ne bileyim yaa bu kadar zor olunca süreçler insan hep bir tetenek inan bugün öğrenene kadar daha rahat davranıyordum
Bilmiyorum canım ardışık transfermiş.Bu 3.transferim olduğu için böyle yapmak istemişler.Neden aynı gün yapmadılar canim ..
Stres yapma canim sonuç olarak artık o vücutta yalnız değilsin öyle düşün tabii ki bazı değişiklikler olacak vücudunda ateş de onlardan biri yani 38 ve sonrası için belki doktora başvurulabilir ama senin dediğin değerler çok aşırı değil bu değerlere başka belirtin yoksa covid testi yapmıyorlar zaten ..Yaa şuan yanınızda olup size sarılmak istiyorumİnanın okadar paranoyak biriyim ki doktor asistanına yazdım parol alırsınız olmadı yükselirse transfer sonrası covid olan hastalarda var ama siz sadece parol kullanabilirsiniz falan dedi içimi hepten ateşledi elimde ateş ölçer 15 dk bir bakıyorum
İnsan bi kere düşünmeye başlayınca kendini durduramıyor, çok iyi anlıyorum sizi. Bütün gün kendime telkinlerde bulunuyorum. Hayır ağrın yok, iyisin, düşünme diyeBenim elimde ateş ölçer habire kulağımdabir 36. 5 bir 36.8 bir 37.5 görünce sanki korkudan hep yataklık oluyorum keşke hiç bakmasaydım
Sağol canim inşallah pazartesi tekrar test vericem değerim katlanarak artar hayırlısıyla.. rabbim hepimize yüzlerini görmeyi kokularını içimize çekmeyi nasip etsin .. Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış ...hepimize anneligi nasip etsin inşallahBu arada sizinde gözünüz aydın Darası bizim başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?