- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.721
Ne agri ne bisey hissediyorsun hic merak etme. 15 dakikada olup bitiyor. Sonrasinda da hic problem olmuyor. 2 kez opu oldum 2 side ayniydi.Kızlar yumurta toplama işlemi zormu oluyor nasıl oluyor
Tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına darısı size insalhAmin canim inşallah sağlıklı ilerler hayırlısıyla.. kantesti evet89 dedi değerim bugün 10. Gün canim ...darisi başına inşallah
Hayırlısı olsun canım en azından yumurtan var buna da şükür sana da hayırlı kandillerArkadaşlar sonucum 1.20 çıktı negatif 3 emriom var bakalım artık herkese hayırlı güzel kandiller
3 embryo olması güzel yine deneme şansınız varArkadaşlar sonucum 1.20 çıktı negatif 3 emriom var bakalım artık herkese hayırlı güzel kandiller
Beyilttiklri için hiç bilmiosunuz snrasida sorunsuz oluyorKızlar yumurta toplama işlemi zormu oluyor nasıl oluyor
Aynen valla bende öyle sana da bir sürekli pozitif gibi gelip bu sürekli negatifmis gibi geliyor mu ya? Ben sürekli birşeyler hissetmeye çalışıyorum yaniNeyapim kiz cok sabirsizım bi yandanda heycanlı
Regl günümde olmuştu bnm pembeBiraz korktum dondurulmuş transfer oldu normalde regl bugünlere denk gelecekti
Hayırlı kandiller, diğer embriyoların sana sımsıkı tutunur ve hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat olarak kucağına alırsın inşallah cnmArkadaşlar sonucum 1.20 çıktı negatif 3 emriom var bakalım artık herkese hayırlı güzel kandiller
Tebrikler.Canimmmmm çok şükür pozitif... Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin ..
Hayrlı kandiller rabbim hepimizi güldürsün inşallahKızlarr herkesin regaib kandilini mübarekliyorumRabbim hepimizin yüzümü güldürecek sonuçlar nasip etsin ben de Pazartesi transfer oldum bugün bir defa kasık batmasındadır hafif sonra geçti Belirti aramıycam desem de bunu pek başaramıyorum
İkinci günün ilk gün sayılmıyorHayrlı kandiller rabbim hepimizi güldürsün inşallaharanıp malesef bnde salı oldum smdi ikinci günüm mu üç mu ya kafam karsti
Hı duş aldım alicktim de mi yanlış mı yptimki yaİkinci günün ilk gün sayılmıyor
Yooo duş alabilirsin ertesi gün demişlerdi tüp bebek merkezindeHı duş aldım alicktim de mi yanlış mı yptimki ya
Bana kaft vermişlerdi iki gn mu ikinci gunmu öyle bişey yazıyordu oh iyi şükürYooo duş alabilirsin ertesi gün demişlerdi tüp bebek merkezinde
Canım 2 gün sonra duş alınabiliyor. Transferden sonraki gün birinci gün sayılıyor. Ben 3. Günündeyim meselaBana kaft vermişlerdi iki gn mu ikinci gunmu öyle bişey yazıyordu oh iyi şükür
Aynen bende de o durum var negatif gibi his ediyorum bennAynen valla bende öyle sana da bir sürekli pozitif gibi gelip bu sürekli negatifmis gibi geliyor mu ya? Ben sürekli birşeyler hissetmeye çalışıyorum yani
Bugün 4 günüm bugün dusumu aldim ben normalde 1 gün sonra alın diyorlar ama korktum gec almayi tercih ettimHı duş aldım alicktim de mi yanlış mı yptimki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?