- 21 Şubat 2019
- 116
- 157
- 33
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.761
Hapşırmak benim en büyük korkum, alerjik rinitim var, normalde 7-8 senedir ilaç kullanıyordum şimdi içmiyorum ama bi atak gelir diye de endişeliyim. Çünkü her hapşurukta ciddi sarsılıyorum malesef bende pek kibar hapşuramıyorumKızlar peki bu süreçte fazlasıyla hapşıran oldu mu ben transferden sonraki günler çok hapşırdım ya bir de benim hapşırmaların maşallahı var alt kattaki cikar yani sese dedim gitti bebisler ... bunu bile acaba belirti mi diye aratmıştım birkaç okumuştum hatta olanlar varmış.. size de sormak istedim... bir de yere eğilip kalkarken nasl egilip kalkıyorsunuz ya az önce yoğurt döktüm zor sildim eğil kalk .. gerçi yiyecek ekmekleri varsa Rabbimin izniyle birşey olmaz ama ne bileyim yaa bu kadar zor olunca süreçler insan hep bir tetenek inan bugün öğrenene kadar daha rahat davranıyordum
Bnde boğazıma bişey kaçtı oksurdum çok tedirgin oldum baya geçmedi ins bişey olmaz bebislerimiz gelirKızlar peki bu süreçte fazlasıyla hapşıran oldu mu ben transferden sonraki günler çok hapşırdım ya bir de benim hapşırmaların maşallahı var alt kattaki cikar yani sese dedim gitti bebisler ... bunu bile acaba belirti mi diye aratmıştım birkaç okumuştum hatta olanlar varmış.. size de sormak istedim... bir de yere eğilip kalkarken nasl egilip kalkıyorsunuz ya az önce yoğurt döktüm zor sildim eğil kalk .. gerçi yiyecek ekmekleri varsa Rabbimin izniyle birşey olmaz ama ne bileyim yaa bu kadar zor olunca süreçler insan hep bir tetenek inan bugün öğrenene kadar daha rahat davranıyordum
Bende de var alerji canim doktora gidip ilaç kullanmadım ama var .. benim de sanki içim kopuyor hapşırırken hep elimle karnımı tuttum ama hep de ayaktayken geldi eşime dedim bile ben bu bebisleri hapşırırken düşürecem diye...2 embriyo olduğu için bebisler dedim ama ınşallah ikisi de sağlıkla hayırlısıyla tutmuştur inşallah..Hapşırmak benim en büyük korkum, alerjik rinitim var, normalde 7-8 senedir ilaç kullanıyordum şimdi içmiyorum ama bi atak gelir diye de endişeliyim. Çünkü her hapşurukta ciddi sarsılıyorum malesef bende pek kibar hapşuramıyorumhenüz pek evde bişeyler yapmak zorunda kalmadım ama belden eğilmemek lazım sanırım çöküp alıp doğrulmak lazım. Yani yükü bacaklara vermek beli korur diye biliyorum.
Hapşırmak benim en büyük korkum, alerjik rinitim var, normalde 7-8 senedir ilaç kullanıyordum şimdi içmiyorum ama bi atak gelir diye de endişeliyim. Çünkü her hapşurukta ciddi sarsılıyorum malesef bende pek kibar hapşuramıyorumhenüz pek evde bişeyler yapmak zorunda kalmadım ama belden eğilmemek lazım sanırım çöküp alıp doğrulmak lazım. Yani yükü bacaklara vermek beli korur diye biliyorum.
Kozlar sakin öksürmekle hapşırmakta bir şey olmaz tüp bebek merkezinin ilk söylediği şeydi banaBnde boğazıma bişey kaçtı oksurdum çok tedirgin oldum baya geçmedi ins bişey olmaz bebislerimiz gelir
Fitil kullanınca sende de akıntı oluyormu eriyip akıyor benimkisi sizdede öylemi yaAllahım sağ salim hepimiz bir doğursaydık bu mübarek gecenin hürmetineİnsanın elinde değil eşim aldı elimden zaten ateş ölçeri biri bana şuramda ağrı var desin çok değil 5 dk sonra bende de başlar
Yaaa inşallahTedaviye başlamadan hep buralara bakardım kim ne yazmış ne olmuş diye herkesin farklı bir hikayesi var tabii.. 2015 de 2017 deki yorumlar falanSonra hiç üşenmeden baktım hep acaba sonrasında olmuş mu ozaman tedavi olanların diye. Bir çoğu bebeğimin dişi çıkıyor, yok ikinci bebek olunca ilki kıskanıyor ne yapayım gibi gibi sorular sormuş..Yani ozaman kurdukları hayalleri gerçek olmuş. Bu gecenin mübarek hürmetine sizlerle de 1 yıl sonra burada bebeklerimizi konuşup sohbet edelim Bizlerde araştıranlara umut olalım
Inşallah canim inşallah...Tedaviye başlamadan hep buralara bakardım kim ne yazmış ne olmuş diye herkesin farklı bir hikayesi var tabii.. 2015 de 2017 deki yorumlar falanSonra hiç üşenmeden baktım hep acaba sonrasında olmuş mu ozaman tedavi olanların diye. Bir çoğu bebeğimin dişi çıkıyor, yok ikinci bebek olunca ilki kıskanıyor ne yapayım gibi gibi sorular sormuş..Yani ozaman kurdukları hayalleri gerçek olmuş. Bu gecenin mübarek hürmetine sizlerle de 1 yıl sonra burada bebeklerimizi konuşup sohbet edelim Bizlerde araştıranlara umut olalım
İşte insanın aklına herşey gelio malesef yaKozlar sakin öksürmekle hapşırmakta bir şey olmaz tüp bebek merkezinin ilk söylediği şeydi bana
Evet evet canım beyaz beyaz geliyor afedersin çiş yapınca geliyor pede de geliyorFitil kullanınca sende de akıntı oluyormu eriyip akıyor benimkisi sizdede öylemi ya
Hayırlısı olsun canim güzel haberlerle ınşallahBilmiyorum canım ardışık transfermiş.Bu 3.transferim olduğu için böyle yapmak istemişler.
Aynen canım 3 saat sonra akıntı başlıyor arada bide kran giriyor adetmisim gbi off cildiricazEvet evet canım beyaz beyaz geliyor afedersin çiş yapınca geliyor pede de geliyorAkıntı gibi geliyor bir panik gidiyorum bakıyorum fitil oh diyorum
Evet evet canım beyaz beyaz geliyor afedersin çiş yapınca geliyor pede de geliyorAkıntı gibi geliyor bir panik gidiyorum bakıyorum fitil oh diyorum
Biz 9 doğurduk zaten strestenAynen canım 3 saat sonra akıntı başlıyor arada bide kran giriyor adetmisim gbi off cildiricaz
Umarım 1 yıl sonra bunları okuyup gülmek nasip olur dünyanın en kaygısız ve rahat insanlarından sanardim kendimi birçok konuda ama bu konuda ben bile kendime hayret ediyorumEvet evet canım beyaz beyaz geliyor afedersin çiş yapınca geliyor pede de geliyorAkıntı gibi geliyor bir panik gidiyorum bakıyorum fitil oh diyorum
İnsanın elinde değil işteUmarım 1 yıl sonra bunları okuyup gülmek nasip olur dünyanın en kaygısız ve rahat insanlarından sanardim kendimi birçok konuda ama bu konuda ben bile kendime hayret ediyorum
Banada sürekli bir negatif bir pozitif geliyor iyice kafalar yandıAynen bende de o durum var negatif gibi his ediyorum benn
Canım 244 olmuş değerim ama tek taraflı ağrı devam kese görmeden sevinemicem sanırımNe yaptın canim aldın mı sonucunu merak ettim kaç olmuş değerin
Gayet güzel artmış ama ben de kalp atışı duymadan sevinmeme sanırım çünkü dış gebelikte 1200 kere kadar çıkmıştı benim değerim de doktor tebrik etmişti ama ...Canım 244 olmuş değerim ama tek taraflı ağrı devam kese görmeden sevinemicem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?