2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Allahım sağ salim hepimiz bir doğursaydık bu mübarek gecenin hürmetine İnsanın elinde değil eşim aldı elimden zaten ateş ölçeri biri bana şuramda ağrı var desin çok değil 5 dk sonra bende de başlar

Hapşırmak benim en büyük korkum, alerjik rinitim var, normalde 7-8 senedir ilaç kullanıyordum şimdi içmiyorum ama bi atak gelir diye de endişeliyim. Çünkü her hapşurukta ciddi sarsılıyorum malesef bende pek kibar hapşuramıyorum henüz pek evde bişeyler yapmak zorunda kalmadım ama belden eğilmemek lazım sanırım çöküp alıp doğrulmak lazım. Yani yükü bacaklara vermek beli korur diye biliyorum.

Bnde boğazıma bişey kaçtı oksurdum çok tedirgin oldum baya geçmedi ins bişey olmaz bebislerimiz gelir

Tedaviye başlamadan hep buralara bakardım kim ne yazmış ne olmuş diye herkesin farklı bir hikayesi var tabii.. 2015 de 2017 deki yorumlar falanSonra hiç üşenmeden baktım hep acaba sonrasında olmuş mu ozaman tedavi olanların diye. Bir çoğu bebeğimin dişi çıkıyor, yok ikinci bebek olunca ilki kıskanıyor ne yapayım gibi gibi sorular sormuş..Yani ozaman kurdukları hayalleri gerçek olmuş. Bu gecenin mübarek hürmetine sizlerle de 1 yıl sonra burada bebeklerimizi konuşup sohbet edelim Bizlerde araştıranlara umut olalım

Bende de var alerji canim doktora gidip ilaç kullanmadım ama var .. benim de sanki içim kopuyor hapşırırken hep elimle karnımı tuttum ama hep de ayaktayken geldi eşime dedim bile ben bu bebisleri hapşırırken düşürecem diye...2 embriyo olduğu için bebisler dedim ama ınşallah ikisi de sağlıkla hayırlısıyla tutmuştur inşallah..

Bnde boğazıma bişey kaçtı oksurdum çok tedirgin oldum baya geçmedi ins bişey olmaz bebislerimiz gelir
Kozlar sakin öksürmekle hapşırmakta bir şey olmaz tüp bebek merkezinin ilk söylediği şeydi bana

Fitil kullanınca sende de akıntı oluyormu eriyip akıyor benimkisi sizdede öylemi ya

Yaaa inşallah

Inşallah canim inşallah...

Fitil kullanınca sende de akıntı oluyormu eriyip akıyor benimkisi sizdede öylemi ya
Evet evet canım beyaz beyaz geliyor afedersin çiş yapınca geliyor pede de geliyor Akıntı gibi geliyor bir panik gidiyorum bakıyorum fitil oh diyorum

Evet evet canım beyaz beyaz geliyor afedersin çiş yapınca geliyor pede de geliyor Akıntı gibi geliyor bir panik gidiyorum bakıyorum fitil oh diyorum
Umarım 1 yıl sonra bunları okuyup gülmek nasip olur dünyanın en kaygısız ve rahat insanlarından sanardim kendimi birçok konuda ama bu konuda ben bile kendime hayret ediyorum

Canım 244 olmuş değerim ama tek taraflı ağrı devam kese görmeden sevinemicem sanırım
Gayet güzel artmış ama ben de kalp atışı duymadan sevinmeme sanırım çünkü dış gebelikte 1200 kere kadar çıkmıştı benim değerim de doktor tebrik etmişti ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…