- Konu Sahibi mertugce35
transfer ayında adet başladığı andan itibaren doktorum ikisini de verdi. Ama transferden önceki ay folik asit kullandım.Kızlar opudan sonra corasprin ve folikasit kullandınız mı transfere kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
transfer ayında adet başladığı andan itibaren doktorum ikisini de verdi. Ama transferden önceki ay folik asit kullandım.Kızlar opudan sonra corasprin ve folikasit kullandınız mı transfere kadar
Anlatılmaz yaşanır. 7. güne kadar hiç belirti yoktu. Hatta buraya o yüzden geldim. 7. gün alt karın da bıçak saplanmış gibi ani bir kaç saniyelik ağrırılar ve 8. gün lekelenme yaşadım. Kendimi hiç yormadım. Zihnimi rahat ettirmeye çalıştım. Egzersiz yapmadım.Yaa ne güzel darısı başımızaneler yaptın transferden snra anlatsana
Benimki ilk deneme pazrtesi 10 günüm kontrol için randevu aldim günde 3 hapla kurtarıyorsun ben gunde 6 adet iciyorumm ve midem altüst oldu kişiden kişiye değişiyor tedaviler demekkiBana sadece estrofem verdi. 5 gün 2 tane, sonra 3e çıkar, 10.gün tekrar kontrol dedi. Niye böyle farklı her doktor. Sizin kaçıncı transfer
Kişiden kişiye göre değişiyor arkadaşlar. Hormon düzeyimize göre veriliyor.Benimki ilk deneme pazrtesi 10 günüm kontrol için randevu aldim günde 3 hapla kurtarıyorsun ben gunde 6 adet iciyorumm ve midem altüst oldu kişiden kişiye değişiyor tedaviler demekki![]()
AynenKişiden kişiye göre değişiyor arkadaşlar. Hormon düzeyimize göre veriliyor.
Bugün transfer günü ile birlikte 10.gün du kan verdim değer 0 diyor tutmadı heraldeInsallah tutunurlar canim bende bugun 2 embriyo transferi oldum .
2. gün embriyosu için erken olabilir. Doktorunuza sordunuz mu?Bugün transfer günü ile birlikte 10.gün du kan verdim değer 0 diyor tutmadı heralde![]()
Canim 10.gun cok erken degilmi doktorum 16 gun sonra kesin sonuc alirsin demisti bir keresinde. Bekle bir kac gun daha. Kac tane transfer etmistiniz?Bugün transfer günü ile birlikte 10.gün du kan verdim değer 0 diyor tutmadı heralde![]()
2 tane transfer edildi .erken evet biraz ama en azından bir fikir olur demistimCanim 10.gun cok erken degilmi doktorum 16 gun sonra kesin sonuc alirsin demisti bir keresinde. Bekle bir kac gun daha. Kac tane transfer etmistiniz?
Yok sormadım canım bir fikir olur diye yaptirdim ama2. gün embriyosu için erken olabilir. Doktorunuza sordunuz mu?
Canim 2 tanede sans daha yuksek diyorlar acele etme bekle biraz daha mutlaka guzel sonuc alacaksin.2 tane transfer edildi .erken evet biraz ama en azından bir fikir olur demistim
Teşekkür ederimtransfer ayında adet başladığı andan itibaren doktorum ikisini de verdi. Ama transferden önceki ay folik asit kullandım.
Benimde sağ kasığımda hafif agrı var batıyor ara ara panik oldum insallah normal birşeydir tedirgin oldumAaa super ikimiz birbirimizden haberdar olalim. Hayirli olsun insallah tutar. Evet kasigim batiyor birde uyuyorum surekli uykudan basim kalkmiyor. Sende durumlar nasil ?
Canım benim 5.gün embriyosu 12 gün sonra teste çağırdılar senin 2.günse 15 gün sonra test yaptır bde hemen ümidini kaybetmeYok sormadım canım bir fikir olur diye yaptirdim ama
Benimde sag kasigimda batmalar var birde surekli uykum geliyor. Az kaldi ya 10 gunBenimde sağ kasığımda hafif agrı var batıyor ara ara panik oldum insallah normal birşeydir tedirgin oldumuyku normal benim
![]()
Fitilden bahsediyorsun galiba ? Eger oysa ben kullaniyorum gunde 3 defa.Bide kızlar progestan kullanıyormusunuz?
Hiç beklemediğin ummadığın anda geliverir canım gönlünü ferah tutAmin insallah isteyen herkese hayirlisiyla pozitif gormek nasip olsun. 3 defa asilama oldum oradan hayal kirikligina alistim galiba bu defa hic heyecan yok. Ileri gunlerde gelirmi bilmiyorum amacok zor surecler gercektende
![]()
Gözün Aydın canım güzel değerler çıksın inşallahKızlar, bugün 9. günüm test yaptım. Sonuç pozitif :)) Belirtilere kanmayın...
İnnsalllahBenimde sag kasigimda batmalar var birde surekli uykum geliyor. Az kaldi ya 10 guninsallah guzel sonucu aliriz