2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Yaa ne güzel darısı başımıza 🥰♥️🤩 neler yaptın transferden snra anlatsana
Anlatılmaz yaşanır. 7. güne kadar hiç belirti yoktu. Hatta buraya o yüzden geldim. 7. gün alt karın da bıçak saplanmış gibi ani bir kaç saniyelik ağrırılar ve 8. gün lekelenme yaşadım. Kendimi hiç yormadım. Zihnimi rahat ettirmeye çalıştım. Egzersiz yapmadım.

Bana sadece estrofem verdi. 5 gün 2 tane, sonra 3e çıkar, 10.gün tekrar kontrol dedi. Niye böyle farklı her doktor. Sizin kaçıncı transfer
Benimki ilk deneme pazrtesi 10 günüm kontrol için randevu aldim günde 3 hapla kurtarıyorsun ben gunde 6 adet iciyorumm ve midem altüst oldu kişiden kişiye değişiyor tedaviler demekki :KK64:

Benimki ilk deneme pazrtesi 10 günüm kontrol için randevu aldim günde 3 hapla kurtarıyorsun ben gunde 6 adet iciyorumm ve midem altüst oldu kişiden kişiye değişiyor tedaviler demekki :KK64:
Kişiden kişiye göre değişiyor arkadaşlar. Hormon düzeyimize göre veriliyor.

Amin insallah isteyen herkese hayirlisiyla pozitif gormek nasip olsun. 3 defa asilama oldum oradan hayal kirikligina alistim galiba bu defa hic heyecan yok. Ileri gunlerde gelirmi bilmiyorum ama 🤷‍♀️ cok zor surecler gercektende 😔😔
Hiç beklemediğin ummadığın anda geliverir canım gönlünü ferah tut😊🤩

Back
X