2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
İnanılmaz tez canlıyım😂 5 güm emriosu diye yapayım dedim 🙃 iki tane emrio koydular bide rahmim biraz inceydi aslında 7 mm idi transfer günü idrarda sıkıştırınca Rahmi 5 mm dediler bekliyorum heyecanla.
O zaman 2 günde 1 yapmaya devam 😂 valla ben de senin gibi düsünüp yapim diyorum hergün ama sonuc negativ cikacak nasilsa diyip vazgeciyorum 😏

Sonrasinda nasıl 5 mm oldu ki.Benim transfer den 3 gün önce 9 kudurdu.Ama transfer sırasında gayet iyi dediler kaç olduğunu bilmiyorum.İlacsiz doğal siklus uygulandı bana
7 mm idi transfer günü mesanede çok idrar var ve bastırıyor rahme diye 5 mm olmuş baskıdan dolayı incelmiş dediler bilemedim 🤷🏻‍♀️

Benim de 6sinda oldu transferim 17si test günüm ama hic belirti diyebilecegim bisey yok acikcasi. Ben cumadan baslarim teste 2 gün arayla 🙈
Benimde 6 sı transfer 19 test günü nie geç yazmışlar bana bende cumadan başlıyım :KK48:

Valla hic bilmiyorum degisik degisik test tarihleri veriyorlar. 3.gün embriyosumuydu niye öyle gecki. Basla bence nolcak sanki😂 bide benden 17sinde evde test yapmami söyledi gidip kan da vermicem
Evdeki tatmin etmezki illa kanda görmek ister insan benimkisi 3. Gün embriyosu

Back
X