2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
İnşallah canım.İlac verilmiyor evet yumurta takibi yapılacak belli büyüklüğe gelene kadar ama büyümezse düşük doz iğne yada ilacla destek verebilir.Sonrasin da çatlatma iğnesi ile çatlayacak iğne yaptığın gün progestana başlayacaksın ortalama 5-6. Gün sonra transfer yapılacak.Ve sonuca kadar folik ve progestana devam edeceksin ki Folik vitamin vs simdiden kullansan daha iyi kullanmiyorsan
Dün gittim 13 mm dedi yarın gene gidicem 22si gibi de transfer ederiz şuan sadece folik asit alıyorum b12 de alıyordum bırak onu dedi vücudunu yorma dedi

Benim de ikinci denemem , ilki dış gebelik sağ tüpüm alındı bir kere daha dış gebelik yaşamıştım benimkiler yolu bulamıyor 😁
Ya benim de dış gebelik oldu iğneyle düşürdü doktor allahtan sizin daha zor olmuş tüpünüz alınmış inşallah bu defa doğru yolu bulur bizimkiler ya şansa bak yüzde iki şans var dış gebelikte o da bizi bulmus

Ay evet ya zaman geçmek bilmiyor benim daha ikinci günüm. Ya bence test gününe kadar belirti aramak saçmalık ondan sonra oluşur belirtiler çünkü kanda hormon seviyeleri artıyor. Şimdi olacak belirtiler ilaç belirtileri olabilir benü
Ay valla herşeyi bulmuşlr tıpta 10 gün beklemek ne ya 🙄 acilen buna da bi çare bulmaları lazım 😁
sürekli kendimle uğraşıyorum tuvalete girdim sorun oldu mu acaba oturdum kalktım çok yürüdüm bir şey oldu çok zor gerçekten

Ya benim de dış gebelik oldu iğneyle düşürdü doktor allahtan sizin daha zor olmuş tüpünüz alınmış inşallah bu defa doğru yolu bulur bizimkiler ya şansa bak yüzde iki şans var dış gebelikte o da bizi bulmus
Sizin de mi dış gebelik oldu 🥺 şaka gibi bir durum gerçekten .. böyle anlatınca kolay ama yaşamak çok zor insanın gözü görmüyor hiç birşey biran önce iyi olayım diye bakıyorsun .. benim tüpüm patlamış ve kanama yapmıştı kanım da baya düşmüştü şans eseri öğrendim

Inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏 ben yurttaşındayım cnm doğal transfer nasıl bilmiyorum ama benim ilk8de ikincide dondurulmus değildi bu oyle. Ilkindede ikincisindede iğnelerle yumurtaları büyüttüler. Doğal dediğin ney tam
Benimde ilki devletti 3.güne sözde transfer ettiler sonuç negatif tabi. Yumurtalar toplandı dondurdu kalanları sonra adetle beraber yumurta takibi yapıyor normalde rahim kalınlaşması için verilen ilaçları vermedi benm yumurta sayım az olduğundan sentetik uygulamak istememiş

Sizin de mi dış gebelik oldu 🥺 şaka gibi bir durum gerçekten .. böyle anlatınca kolay ama yaşamak çok zor insanın gözü görmüyor hiç birşey biran önce iyi olayım diye bakıyorsun .. benim tüpüm patlamış ve kanama yapmıştı kanım da baya düşmüştü şans eseri öğrendim
Ya sizin bayağı zor olmuş bende kandaki değerlerde düzensiz artışla öğrendim doktor gebeliği sonlandırdı bir iğneyle

Ya ne kadar çok var dimi 8 şubatta transfer olan forum da bir sürü gördüm
Evet 8 Şubat Pazartesi transfer yapılmış kişi bende farkettim var. Ben öğlen 12 gibi transferim oldu bende idrar testi yaptım negatif ama daha 2 ve 3 gününde yapmıştım bugün yapmadım bekliyorum şuan.

Sizin ki benim ilk dış gebeliğim gibi olmuş. Sonrasında genetik test yapıldı çok olmasada kan pıhtılaşması çıktı
Kan pıhtılaşması için zaten iğne kullanıyoruz nasıl oluyor hala pıhtılaşma anlamıyorum bana genetik test yapılmadı hiçbir şey yapılmadı

Back
X