2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Kan pıhtılaşması için zaten iğne kullanıyoruz nasıl oluyor hala pıhtılaşma anlamıyorum bana genetik test yapılmadı hiçbir şey yapılmadı
İlk tüp bebekte iğne kullanmamıştım sanırım o yüzden oldu benim . Aslında çok değişik bir durum . Ben test yaptım ilk tüp bebekten sonra 4.4 2 gün sonra 5 çıktı sonra 10 gibi bir değer çıktı sonra çok yoğun bir kanamayla adet oldum bir daha da bakmadım test sonucuma kimyasal dedik adetimden 20 gün sonra sancıyla doktora gittim o da bir beta bakalım dedi bakınca 1300 lü bir değer çıktı

İlk tüp bebekte iğne kullanmamıştım sanırım o yüzden oldu benim . Aslında çok değişik bir durum . Ben test yaptım ilk tüp bebekten sonra 4.4 2 gün sonra 5 çıktı sonra 10 gibi bir değer çıktı sonra çok yoğun bir kanamayla adet oldum bir daha da bakmadım test sonucuma kimyasal dedik adetimden 20 gün sonra sancıyla doktora gittim o da bir beta bakalım dedi bakınca 1300 lü bir değer çıktı
Sonra mı tüpünüz alındı

Ev

Evet meğer tüpüm patlamış o sancılr ondanmış 🥺 ben birde gaz sancısı ayaklarımı üşüttüm deyip gitmiyordum doktora
Ayyyy gene ucuz kurtulmuşsunuz çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah bu kötü günler geçmişte kaldı bizimkiler artık olmaları gerektiği yeri öğrenmişlerdir 😂😂😂

Ayyyy gene ucuz kurtulmuşsunuz çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah bu kötü günler geçmişte kaldı bizimkiler artık olmaları gerektiği yeri öğrenmişlerdir 😂😂😂
😂😂 benim cocuklar tüplere yerleşerek tüp bebeğin hakkını yeterince verdiler artık bulucaklar doğru yolu inanıyoruz arkadaşm 👍🏻😂

Ay ne geçmek bilmezmiş günler saatler bile . Sürekli bir umutlanıyorum bir umudum uok oluyor sizde öyle misiniz ? Sürekli belirti arıyorum sürekli kendimi dinliyorum . Tutmazsa bi çok üzülürüm diyorum bir de nasip diyorum çıldırmak üzereyim 🙈
Ahh sorma bu sabah 6. Günümdü test yaptım negatif dayanamadım dün yapmama kararı almıştım ama geçmiyor

Back
X