- 13 Ağustos 2009
- 141
- 74
- 298
- Konu Sahibi mertugce35
İnşallahHayırlı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahHayırlı olsun
AmiinAmin cümlemize inşallahhh![]()
Aaaa bende 12Evet 8 Şubat Pazartesi transfer yapılmış kişi bende farkettim var. Ben öğlen 12 gibi transferim oldu bende idrar testi yaptım negatif ama daha 2 ve 3 gününde yapmıştım bugün yapmadım bekliyorum şuan.
Ne mutlu bize lütfen haberdar edelim birbirimiziAaaa bende 12kaderdaşım
![]()
İlk tüp bebekte iğne kullanmamıştım sanırım o yüzden oldu benim . Aslında çok değişik bir durum . Ben test yaptım ilk tüp bebekten sonra 4.4 2 gün sonra 5 çıktı sonra 10 gibi bir değer çıktı sonra çok yoğun bir kanamayla adet oldum bir daha da bakmadım test sonucuma kimyasal dedik adetimden 20 gün sonra sancıyla doktora gittim o da bir beta bakalım dedi bakınca 1300 lü bir değer çıktıKan pıhtılaşması için zaten iğne kullanıyoruz nasıl oluyor hala pıhtılaşma anlamıyorum bana genetik test yapılmadı hiçbir şey yapılmadı
AminnnNe mutlu bize lütfen haberdar edelim birbirimizikader nasip kısmet allahım gönlümüze göre versin
![]()
Bu değerleri hiç bilmiyorum kaç olması lazımAyyyy inşallah ya ben söyle 1500 görmeden rahatlamamyok mu arttıran aslında en iyisi kalp atışını duymak
Kesenin görülmesi için en az 1500 deniyor canım , ama 10 gün değeri kişiden kişiye değişiyor sanırımBu değerleri hiç bilmiyorum kaç olması lazım
1500 ve üzerinde kese görünüyor alttan bakılan ultrasondaBu değerleri hiç bilmiyorum kaç olması lazım
Ben o 1500 u göremedim bu defa göreceğime inanıyorumKesenin görülmesi için en az 1500 deniyor canım , ama 10 gün değeri kişiden kişiye değişiyor sanırım
Rabbim yaşatsın inşallahBen o 1500 u göremedim bu defa göreceğime inanıyorum![]()
İnşallah hepimize sağlıkla kolaylıklaRabbim yaşatsın inşallah![]()
Tamam kaderdaşımAminnnsonuçlar çıkana kadar buradayımm haberleşelimm
Sonra mı tüpünüz alındıİlk tüp bebekte iğne kullanmamıştım sanırım o yüzden oldu benim . Aslında çok değişik bir durum . Ben test yaptım ilk tüp bebekten sonra 4.4 2 gün sonra 5 çıktı sonra 10 gibi bir değer çıktı sonra çok yoğun bir kanamayla adet oldum bir daha da bakmadım test sonucuma kimyasal dedik adetimden 20 gün sonra sancıyla doktora gittim o da bir beta bakalım dedi bakınca 1300 lü bir değer çıktı
O bende de oluyorrr kızzz , arada böyle minik minik sancı giriyor göğüslerim baya büyüdü belirtiler bu kadar bendeTamam kaderdaşımbelirti yok dimi hiç
bazen sanki böyle afedersin su boşalır gibi bi ıslaklık oluyor bende anlamadım
![]()
Evet meğer tüpüm patlamış o sancılr ondanmışSonra mı tüpünüz alındı
Ayyyy gene ucuz kurtulmuşsunuz çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah bu kötü günler geçmişte kaldı bizimkiler artık olmaları gerektiği yeri öğrenmişlerdirEv
Evet meğer tüpüm patlamış o sancılr ondanmışben birde gaz sancısı ayaklarımı üşüttüm deyip gitmiyordum doktora
Ayyyy gene ucuz kurtulmuşsunuz çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah bu kötü günler geçmişte kaldı bizimkiler artık olmaları gerektiği yeri öğrenmişlerdir![]()
Ahh sorma bu sabah 6. Günümdü test yaptım negatif dayanamadım dün yapmama kararı almıştım ama geçmiyorAy ne geçmek bilmezmiş günler saatler bile . Sürekli bir umutlanıyorum bir umudum uok oluyor sizde öyle misiniz ? Sürekli belirti arıyorum sürekli kendimi dinliyorum . Tutmazsa bi çok üzülürüm diyorum bir de nasip diyorum çıldırmak üzereyim![]()