2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Erken erken , ben herşeye alıştırdım kendimi ama 4. Gün çok erken canımm ne zaman yapsak acaba bidaha test kızlr ne dersiniz ? Benim 2. Denemem canım ilkinde dış gebelikle beraber tüpüm alındı zor günler gecirdim
Canım 4.gun çok erken ben 7.gun de yapmıştım silik çizgi çıkmıştı

Kızlar grup kurup gitmeyin bi yere tedavide olan bilmediği şeyleri okuyuup öğrenmek isteyen bir sürü kişi var biliyorsunuz bu tedaviler öyle ulu orta söylenmiyor burda herkes birbirine bilgi veriyor ben bi sürü şey öğrendim her tedavi de yeni şey öğrendim başka arkadaşlardan benden biseyler öğrenen oldu yani bilmiyorum ama bence gitmeyin vapsat grubu kurup daha birbirimizden öğreneceğimiz ögretecegimiz çok şey var en önemliside umut oluyoruz birbirimize ben her pozitif haberde umut doluyorum kimse birbirini gormesede dualaşıyiruz 🤗🤗🤗🤗yani kısacası oturun oturduğunuz yerde😎😎😎😎😁😁😁😁😉😉😉😅daha güzel haberlerinizi alcaz😇😇😇😇

Kızlar grup kurup gitmeyin bi yere tedavide olan bilmediği şeyleri okuyuup öğrenmek isteyen bir sürü kişi var biliyorsunuz bu tedaviler öyle ulu orta söylenmiyor burda herkes birbirine bilgi veriyor ben bi sürü şey öğrendim her tedavi de yeni şey öğrendim başka arkadaşlardan benden biseyler öğrenen oldu yani bilmiyorum ama bence gitmeyin vapsat grubu kurup daha birbirimizden öğreneceğimiz ögretecegimiz çok şey var en önemliside umut oluyoruz birbirimize ben her pozitif haberde umut doluyorum kimse birbirini gormesede dualaşıyiruz 🤗🤗🤗🤗yani kısacası oturun oturduğunuz yerde😎😎😎😎😁😁😁😁😉😉😉😅daha güzel haberlerinizi alcaz😇😇😇😇
Sen hamilemisin canim 7.gün silik cikti demissin daha önceden mi yoksa ?

Sen hamilemisin canim 7.gün silik cikti demissin daha önceden mi yoksa ?
Öncesiydicanım ben daha tedaviye baslayamadim martta 6.tedaviye zaman bulursak baslayacaz bu ay 14 gun gecikmeli geldi o yüzden martta tedavi işi yattı gibi de bakalım artık kısmet 🤗🤗🤗

Back
X