2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Benim bı embriyo kaldı döllenen ve yarın üçüncü gün u embriyolog arıcak hicgucum yok ve kötü şeyler dicek die korkuyorum ne kadr sorma 😞 belki transfer bile olamicam bu çok ağır 😞
Hayır hayır sakın böyle şeyler düşünme iyiye odaklan herşeyin güzel ilerleyeceğine inan lütfen 😑

Kızlar grup kurup gitmeyin bi yere tedavide olan bilmediği şeyleri okuyuup öğrenmek isteyen bir sürü kişi var biliyorsunuz bu tedaviler öyle ulu orta söylenmiyor burda herkes birbirine bilgi veriyor ben bi sürü şey öğrendim her tedavi de yeni şey öğrendim başka arkadaşlardan benden biseyler öğrenen oldu yani bilmiyorum ama bence gitmeyin vapsat grubu kurup daha birbirimizden öğreneceğimiz ögretecegimiz çok şey var en önemliside umut oluyoruz birbirimize ben her pozitif haberde umut doluyorum kimse birbirini gormesede dualaşıyiruz 🤗🤗🤗🤗yani kısacası oturun oturduğunuz yerde😎😎😎😎😁😁😁😁😉😉😉😅daha güzel haberlerinizi alcaz😇😇😇😇
Buralardayız canım :KK54:

Ben transfer olmadim canim. Bu adetimle baslicaktim ama galiba diger aya ertelicem sinir oldum hep bir sorun cikiyor🙄😟 evde tadilat var baya büyük sorun cok is olcak pesinden temizlik vs kalcak sanirim😔😔
Aman iyi olmış güzelce temizlen yenilen sonra çok daha iyi olur . Ben transfer öncesi iş yapamadım ev aldı başını gidiyor 😁😁

Ya hep olumsuz bakıyorum yapamiyorum sanki ne yaparsam yapayım anne olamicam gbi hissediyorum
Ilk bas bu dusunceleri sil at kafandan pozitif düşün pozitif olsun canım allahın izniyle hepimiz annelik duygusunu yaşayacağız bu bizim imtihanımiz insalh bugunleride atlatacağız o yüzden kendini strese sokma herşeyi akışına bırak yorma kafanı olumsuz şeylerle dualarımız la birbirimize destek olucaz insalh 🤲

Ben transfer olmadim canim. Bu adetimle baslicaktim ama galiba diger aya ertelicem sinir oldum hep bir sorun cikiyor🙄😟 evde tadilat var baya büyük sorun cok is olcak pesinden temizlik vs kalcak sanirim😔😔
Gec olsun güç olmasin ablam senin şansına hersey üst üste gelmis demeki önüne bi engel çıkması gerekiyormuş isini gücünü hal et herseyi yoluna koy ondan sonra rahat kafayla transferini ol 🤗

Yorumlarmısınız

Eklentiler

• IMG_20210214_073054.webp
    IMG_20210214_073054.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar dün progesterona basladik bugün ikinci vuruşum agri ve şişkinlik oluştu af edersiniz oturamıyorum bile sizdede böyle bi durum oldumu ?
Evet bende de var maalesef vurulduktan sonra pek bişey yok😔Yatıyorum kalkarken kalkamıyorum ağrıdan 😔 Hastene de söyledim hatta ama yağlı iğne olur dediler 🤐

Back
X